הסינגל הראשון מ"Encore"

angela12

New member
בלעעעעעע

לויד המכוער הזה!!! יש לי אלרגיות אליו!! מגעיללל

eMiFrEaK

New member
לא יודעת...

מכל הג'י יוניט... אני אוהבת אותו הכי הרבה...

angela12

New member
אני שונאת את כל

ג'י יוניט! מגעייייילייייייים!!!!!!!

lony21

New member
אבל עדיין....

את בכלל לא מכירה את השירים האלה אז איך את יכולה לשפוט ת'דיסק עפ"י פלייליסט של שירים שבחיים לא שמעת? ועוד משו שמתם לב שהתרוץ שלכם לזה שלויד בנקס חרא זה כי הוא מכוער? לא זכור לי שראיתי פה הודעה של "לא אוהבת ת'ליריקה שלו, הדיסק שלו אכזבה" וכל מני כאלה.... רק כי הוא מכוער ואמינם זה סבבה כי הוא כוסון ושאר השטויות האלה?

k k1

New member
אויש נווווווווו.......

כן אנחנו אוהבות את אמינם רק כי הוא כזה חתיך כוסון מושלם כפרה עליווווו!! הוא כזה סקסי,הייתי עושה אותווווווו! אהה הוא גם עושה מוזיקה לא?! טוב שיהיה.. נו באמת לוני אתה יודע שאף אחת פה לא אוהבת את אמ בגלל המראה שלו...עברנו את כיתה ג' כבר מזמן.. ובקשר ללויד בנקס אם הוא היה טוב כראפר תאמין לי שהיינו אוהבים אותו ושמחים שהוא מתארח באלבום..

lony21

New member
הבעיה היא

שלא כולם ככה ויש באמת כאלה שמעריצות אותו בגלל המראה אבל בדוגרי אפילו לא יודעות איך קוראים לאלבומים שלו.... הנקודה היא שאפאחת פה לא אמרה שלויד בנקס גרוע מבחינה מוזיקלית.... רק כי הוא מכוער

bLAck hALo

New member
......

כולם זה לא אנחנו! ומי שמעריצה אותו בגלל המראה שתהנה לה. הנה אני אומרת: לויד לא גרוע אבל גם לא טוב!!!! מה לעשות אני לא התחברתי למה שעד עכשיו שמעתי ושמעתי גם דברים מחתרתיים יותר ופירסטיילים הליריקה שלו-מממ דווקא יש כמה יציאות שאהבתי

k k1

New member
אז יש כאלה בנות

ויש גם אנשים שחושבים שכדור הארץ הוא מרובע,אז?! זה לא אנחנו! ולמרות שאני בטוחה שכולן פה שונאות את לויד בנקס בגלל המוזיקה ולא בגלל המראה החיצוני,אני לא ידבר בשבילן,אני רק יגיד שאני לא אוהבת אותו בגלל המוזיקה(לבד עוד לא שמעתי אותו וגם לא מעניין אותי לשמוע) אבל אני לא אוהבת את המוזיקהשל ג'י יוניט

bLAck hALo

New member
כשאני אומרת שאני לא אוהבת אותו או כ

-ל אומן אחר זה לא בגלל המראה! זה בגלל הכישורים שכנראה אין או שיש אבל הם רק סבבה. וזה לא פלייליסט זה טראקליסט. איך? אני לא שפטתי את הדיסק! אבל לפי האומנים שיש שם (חוץ מדרה ונייט) לא הולך להיות משהו. והדיסק של לויד חביב..לא יותר

אי אפשר לדעת אם השירים יהיו טובים

או לא, נכון. אבל גם לפי האנשים שמשתתפים בשירים אפשר לדעת איך שהוא איך השירים יהיו.. טוב עזבו אותי למדתי היום 3 שעות פסיכולוגיה אז אני מפתחת הכול יותר מידי..
אממ מי דיבר בכלל על אמינם וכמה שהוא כוסון?.?אתה לא באמת מאמין שאנחנו שומעות את אמינם בגלל איך שהוא נראה..? ודיברנו כבר על לויד לפני כמה עומדים לא היה צורך לחזור על מה שחושבים על הדיסק שלו וכל זה..

../images/Emo4.gif

לא משו... הטראקליסט הקודם שמישהו נתן ורשם מי מפיק וזה היה יותר מעניין <ברור ששתיהם לא נכונים אבל אם כבר אז הסגנון הקודם היה יותר טוב> מסכימה עם הילה לגבי האורחים באלבום דייי כל פעם אותם אנשים.. זה יותר דיסק פרסום של חברים שלו מאשר דיסק שלו כי כולםםםם שם תפסו גל על הדיסק ועשו קידום מכירות לעצמם.. לויד באנקס הזה יש לו דיסק חדש די 12 גם וגם דינה רה יוצא לה דיסק עכשיו פסדר רוצה לפרסם אותם והכול אבל לא על חשבונו איזה הגזמה! ודווקא דרה אפפעם לא מזיק.. השיר שלהם בדיסק האחרון ""סאי ווט יו סאי" זה אחד השירים שהכי אהבתי באמינם שואו.. ושיר 21 מלחיץ אותי.....
טוב נקווה לטוב

k k1

New member
כן זה באמת אותם אורחים כמו

באמינם שואו..

למעלה