הסינגל הראשון מ"Encore"

bLAck hALo

New member
הסינגל הראשון מ"Encore"

טוב, ככל הנראה הסינגל הראשון הולך להיקרא "Here I Am" וגם הוא כמו כל סינגל ראשון שהשתחרר הולך להיות בסגנון ה"פופי" שיותר תופס בהתחלה ושאר האלבום יהיה אפל יותר נשאר בסטייל שלו..כמו ששאר האלבומים שלו בנויים אם זה טוב או לא? -צריך לחכות לאלבום.

bLAck hALo

New member
טראקליסט? אני כל כך מקווה שלא! ושלא

יהיה אפילו קרוווווווווווווווווווווווווווווווווווובבבבבב!!!! כי זה יהיה ממש כמו ההמשך של Eminem Show-החלק השני! ולמרות ששם האלבום זה "הדרן" אני בעד הדרן לסלים שיידי!! או הדרן לכביכול "שלושת הצדדים" שלו(שזאת גם אפשרות)-אמינם-מרשל-שיידי. 1. Re-Opened Curtains (Intro) 2. Here I Am 3. Stand Strong 4. Live For This (Feat Nate Dogg) 5. Same Shady 6. Crowd (Skit) 7. The Life 8. If I Died Tomorrow (Feat Lloyd Banks) 9. Nothin To Fear 10. Reasoning 11. Did You Ever Notice (Feat Obie Trice) 12. American Pride 13. Hate At First Site (Feat Dina Rae) 14. Everyday 15. Paul (Skit) 16. This Time Around (Feat Dr. Dre) 17. Just The Thought 18. Wounds Wont Heal 19. Overcoming Adversity (Feat D12) 20. Ending Announcements (Skit) 21. The End Of The Show שלא נדבר על המתארחים באלבום!!! בעעעעעעעעעעעעעעע אפילו דרה.. עד כמה שאני רוצה לשמוע משהו חדש מדרה כרגע אני מעדיפה שיהיה מחוץ לאלבום של אמינם. נייט דוג אותו הדבר כמו דרה..! לוי באנקס?! שילך לפצח אגוזים הסנאי הזה אובי?! למה אובי?!?!? מה עשינו??? דינה רה..דיייייי שיפרוש מהבחורה הזאת. שתוציא את האלבום שלה שבטח יצא בעוד שנה שנתיים D12- אחרי הכישלון של האלבום האחרון.. לא תודה. 98% שזה מזוייף... אבל זאת דוגמא טובה למה שאני אישית לא רוצה שהאלבום הזה יהיה!

k k1

New member
רק מהשמות של השירים

אני לא יכולה לקבוע דעה... אבל האורחים: והילוש למה את לא רוצה שדרה יתארח באלבום???????????!!!!!!!!!! נייט דוג
אובי
וכן הוא באמת צריך קצת לגוון בשטח של הזמרות...חחח...לדינה ריי יש קול מהמם אבל מיצינו.. ודי12 אין מצב שלא יהיה...דווקא סבבה,אין לי בעיה לסבול אותם בשיר אחד חח

Envenom

New member
מה רע באובי? ../images/Emo12.gif

אני אישית חושב שהוא לא רע.. הרבה יותר טוב מפיפטי, בכל מקרה. מי זה נייט דוג? =\ ועוד מישהו חוץ ממני מודאג מהכותרת The End of the Show ?

bLAck hALo

New member
מסכימה לגביי זה שאובי יותר טוב

מפיפטי.. בכלל לא בטוח שזה הטראקליסט וגם אם כן לא בהכרח דבר רע.. אולי באמת האלבום הזה יהיה יותר כמו TES ובאלבום הבא (בתקווה גדולה שיהיה כי איתו אי אפשר לדעת!) הוא כבר יצא מזה.

Envenom

New member
הטראקליסט בטוח לא סופי

טראקליסטים אף פעם לא סופיים עד שהם יוצאים להדפסה והפצה.. אבל חלק מסוים מזה כן נכון אני מתחיל לדאוג כמה זמן עוד נשאר לפורום הזה להיות "בעל נושא".. ד"א את תשומת לבכם בבקשה אל הסקר החדש

Envenom

New member
נושא = אמינם

אמינם פורש = אין אמינם = אין נושא
אבל יש עוד כמה חודשים עד שיצא הדיסק, בואו לא נתחיל להתאבל! אני אומר record release party

eMiFrEaK

New member
אמממממממממממממ

אובי נחמד... אבל לא יותר מדי.... מה שבטוח שהוא רמה אחת מעל פיפטי.... נייט השתתף עם פיפטי ב "21 questions".. שמתי לזה לב!!!... ואני מנסה להיות חיובית בעניין =(

נייט דוג משעמםםםםםםם

יותר גרוע מלויד באנקס הזה השיר היחיד שלו שאיך שהוא אהבתי זה area code שלו ושל לודה.

bLAck hALo

New member
שייגוון!!! דיייי..! שיצא מהשיידי/

אפטרמת'! חלאס. נחרש. הבנו.

Envenom

New member
אממ...

זאת די החברת הפקות שלו. שיידי בכל מקרה.. ולאפטרמת' הוא חייב ת'קריירה שלו. מז'תומרת לגוון? יוצא דיסק, לא? מה זה משנה באיזו חברה הוא מפיק אותו?

bLAck hALo

New member
לא החברה שהוא מפיק..

מבחינה של אומנים למה הוא חייב לדחוף את לויד באנקס ושאר חברי הג'י יוניט או אובי לאלבום? נניח שזה באמת הטארקליסט אז עם נייט ודרה אין בעיה כבודם במקומם האחרים:\\\\

bLAck hALo

New member
שיקדם איך שהוא רוצה

אבל אם זה באמת יהיה ככה והוא ימשיך ככה זה לא יהיה טוב.

lony21

New member
למה?

את לא מכירה את השירים האלה, לא? אז מאיפה לך שזה רע? יענו, אף פעם לא שמעתי על השירים האלה, איך את אמורה לדעת שאם למשל הפלייליסט יהיה כזה אז האלבום חרא? חוצמזה שאני ממש מקווה דווקא שנייט דוג ודרה יהיו באלבום וגם שיר עם אובי ועם לויד יכול להיות נחמד ביותר... לאד'ע.... מקווה שיהיה טוב.... ובטוח זה יהיה ככה עם השיר הראשון.... כל דיסק של שיידי רקורדס יוצא בהתחלה עם איזה סינגל פופי כזה שנתפס בשכל ונהיה מקום ראשון בכל מצעד שרק תוכלו לחשוב עליו.... ואח"כ מפציצים מכירות עם האלבום

bLAck hALo

New member
אובי ולויד-בע.

אובי עד סבבה לויד סתם סנאי.. לא אמרתי שהאלבום יהיה חרא אבל הוא יכול להיות ממש ממש ממש מאכזב! במיוחד אחרי ה-D12 WORLD! שבכלל אחרי זה אמינם צריך להעלות בחזרה למעלה!! כי הוא לא היה נשמע טוב..

למעלה