הסינגל הראשון יצא!

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

avivs

New member
הסינגל הראשון יצא!

אני לא מצליח לשמוע אותו, אבל הוא אמור להיות באתר המצורף. תקראו את הביקורות למטה. הרוב מאוד מתלהבים.

Alvie Singer

New member
התקנתי כל מה שצריך...

ועדיין אני לא מצליח לשמוע שום דבר באתר הזה...למישהו יש לינק אחר או את השיר כקובץ?

הקול שלה צרוד?

אני מרגישה שלילית מדי לאחרונה. שמישהו אחר יכתוב מה דעתו.

avivs

New member
טוב, הצלחתי לשמוע.

אממ... מה לעזאזל? לא יודע מה אני חושב. זה... שונה. המילים סתמיות, לא מה שציפיתי לשמוע אחרי התמונה ששוחררה. גם בכללי, השיר מאוד קצר. מאוד. לא יודע. מקווה שהשיר השני שדלף יותר טוב.

Alvie Singer

New member
תודה זה עובד

זה ברצינות שיר שלה? ודווקא זה סינגל ראשון? מאכזב משהו.

avivs

New member
נשמע כאילו יצא מהאלבום האחרון.

ואין יותר גרוע מזה.

אולי זו איזו מתיחה?...

מילא הלחן, מילא המילים, אבל הביצוע של טורי... עם הMILF... מ'זה קשור? אולי זו מתיחה של מעריצה שנשמעת דומה ומאד עצבנית!
נכון? נכון? נאאאאאאאכון???

avivs

New member
אם תחפשו טוב בפורומים שלה

תראו שיש עוד שיר שדלף, לפחות חלק ממנו. משהו עם "ענן". הוא אמור להיות שונה לגמרי מהסינגל הראשון.

noosh

New member
מה זה?!

אני לא אוהבת את זה
צריך לתת לזה עוד כמה האזנות כמובן, אבל אני לא אוהבת את זה!! לא את המוזיקה, ולא את המילים (Mother I'd Like to Fuck? חבובה, את בת 40 ומשהו, ואת לא מנסה להיות מדונה.... או שכן?) והמוזיקה מרגישה לי די סתמית. לא כיף, זה לא מה שציפיתי לו, אני מקווה שזה לא יהיה הקו של האלבום. (המ, MILF זה Mother I'd Like to Fuck, זה לפחות מה שהיה כתוב באתר הזה)

Alvie Singer

New member
יש איזו אסמכתא רשמית לשיר הזה?

אני לא יודע, מאוד מוזר לי בייחוד הקטע של הספירה לאחור שממש דבילי.

noosh

New member
לא שאני יודעת עליה

והאמת היא שאני מעדיפה לחשוב שזה פברוק, עד שיוכח אחרת.

True Colors

New member
MILF זה כינוי לנשים מבוגרות

[ארבעים ומעלה] שבחורים צעירים מתים ל***. המונח הוא סלנג לאמהות "שוות" "שמורות היטב". ה-MILF הוא פורנו מאוד משגשג בשנים האחרונות. בדר"כ מציג תיכוניסטים או סטודנטים שעושים סקס עם האמהות של החברים שלהם לכיתה/לאוניברסיטה.

noosh

New member
טוב,

זה יותר ממה שרציתי לדעת
(בבקשה, בבקשה, בבקשה שזה לא יהיה אמיתי. בבקשה.)

למעלה