זה ממש לא ככה לפי דעתי. זה על אותו עיקרון של להוריד את השיר, מי שבאמת אוהב את הלהקה ורוצה את האלבום ייקנה אותו וישקיע תשישים שקל בלי בעיה. מי שמעדיף להוריד מהאינטרנט ולא ליקנות את המקורי- בבקשה נתגעגע למנהל הרע. יומטוב
התלהמתי על ערן קצת יותר מדי. השיר הזה כאן הוא סוג של פריבילגיה שבפורומים אחרים אין, כי שם מקפידים יותר על החוקים... ובצדק. למרות שגם יש הצדקה כן להעלות - ולגיטימי גם לא להעלות, כל מנהל עובד איך שנוח לו. ככה שגרמתי לו לזוז מדעתו, הוא לא רע או בא עם כוונות רעות...
http://s4.yousendit.com/d.aspx?id=1T1NNI7GPIFRR1LYZLMSV969JV הנה אני בא... ירושלים! עיר שווה פיצוץ הולך במדרחוב מרגיש כמו קיבוץ גלויות אלף תרבויות לכל אחד יש אח - ותשע אחיות ערבים-בסדר חרדים-בחדר וכולם פה כותרים את אלוהים בכתר אחרי הכל ירושלים דעכה מהר מיום ליום תל אביב נצצה יותר חברים עזבו, התקרבו לבורא שמיים פורום משעמם אין ים מחשבות על עזיבה שלוש שנים לקח לי לקבל ת'החלטה אורז ת'חפצים לתוך המזוודה מהכפר לעיר בכיוון הירידה תל אביב אני מגיע באתי להזיע כי את היחידה אני נשבע... יצאתי לכיוון מישור החוף וואי איזה שוק אני הולך לחטוף ועכשיו כשאני בתל אביב סוף סוף משתלב עם הנוף הכל טרי וזה טוב וואי! כמה שדיים נשרפו לי העיניים אחרי שנתיים של סדום ועמורה לא מזהה את עצמי במראה מכיר מתערבב מתמזג משחק עם כל הבעלים של הדיסקוטקים עכשיו שאני IN נביאים זה לא נוצץ כמה רעש כמה טיח תן לי משי תן לי עץ כל היום מתבזבז על שלום השכירות ההון הלחות בשיגעון ואז נפל האסימון גן עדן היה לי בידיים מחשבות על עזיבה שלוש שנים לקח לי לקבל ת'החלטה אורז ת'חטאים לתוך המזוודה מהעיר לכפר לכיוון... ירושלים חוזר אלייך אל חומותייך כי את היחידה אני נשבע אווו... אוווו...... חזרתי לירושלים פה החומוס טוב זה בדוק תן לי רוגע תן לי שקט לא יזיק איזה פיהוק מתי בפעם האחרונה שמתי איזה פתק בכותל השקעתי באוכל עשיתי חברים חדשים העיר הזאת תחזיר לי ת'שליטה בחיים מתערבב עם עצמי במקום לערבב מים לנשום קצת אוויר הרים צלול כיין יאללה בית"ר, יאללה חיים בכפר העיקר להיות מאושר... הנה אני בא... תל אביב אני מגיע באתי להזיע כי את היחידה אני נשבע...