הסינגל החדש אושר...

agvania2005

New member
הסינגל החדש אושר...

לסינגל קוראים from love to hate והוא אושר ע"י jive records שהיא חברת התקליטים של בריטני.... השיר יהיה בסגנון קלאביש ואר אנד בי... המידע נשלח באימייל למנהלת האתר www.bravegirl.org נקווה שהוא מידע אמין...

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifצר לי לאכזב אותך

אבל זה לא מידע נכון. גם אני ראיתי את הידיעה..וזה לא נכון.. יש שני שירים שאושרו ע"י גייב' והם shadow ו boom... כל השאר לא אושרו בכלל...

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifבעע

כרגיל, יצאו שמועות על השיר, from love to hare (שהוא לא יהיה הסינגל הראשון) ועכשיו יוצא המילים לשיר הזה.. זה נראה לי מאוד מאוד לא נכון...אני לא מאמין שיש שיר כזה שיר מוזר ביותר: from love 2 hate Talk: Not another word. Not another sound. oh. I like it. Start: moan, You see me? Groan, You feel me? I'm not the only one to love. I'm not usually the first. People: 'Word?' Britney: 'Duh' Britney Whispers: But Usually I escape Start again: Not only one to notice are my eyes out of focus? I really starting to believe Not only one will see.... You and me?....TOGETHER! Chorus: From love - to hate Talk: Oh yeah! You herd. I would really appreciate if you tell me how you see me Instead of how you feel me Treat me like your own Your own special world (End of Chorus) I'm tired of everything, flowing my way I am tired of everything, crowding around me It's time for you to say What really pleases me (Repeat Chorus) Slow: But, every time we are seen Everyone looks a me. I am fed up every time now this is mine. Britney Whispers: Yeah. I said it

agvania2005

New member
מה פתאום...

ג'ייב לא אישרו שום דבר.... לא את shadow ולא את boom... מי שאישר זה רק BMG ו-EMI זהם חברות הפקה או משהו כזה... את האימייל עם "האישור" קיבלה מנהלת של אתר bravegirl.org והם אמרו לה שהשיר החדש הוא from love to hate.... ולא אמרתי שזה בטוח נכון...

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifלא אמרתי ששיקרת...

רק אמרתי, שזה ממש לא נראה לי שיר אמיתי... ומנהלי אתרים יכולים להגיד הרבה דברים לא נכונים כדי לזכות ברייטינג וכזה..רק כדי לקבל פרסום לאתר שלהם..ממש לא נראה לי אמיתי כל העניין הזה. ובקשר לשאדו ובום. כן
גייב' כן אישרו אותם לגבי בום, יש כבר פרסומות באמריקה לגבי השיר הזה ולגבי שאדו, זאת הייתה האינפורמציה הרשמית הראשונה לגבי הדיסק החדש
וגם לא נראה לי, שחלק משיר יהיה חלק שבו בריטני אומרת "דהה" (תקראו את הלירקס ששמתי למעלה)... זה פשוט...ממש לא נראנ לי... כנראה, שאנחנו נצטרך לחכות עוד קצת, שבועיים בערך, ואז יצא השיר של ברטני, ואז נדע הרבה יותר טוב. חוץ מזה...נראה לי שהאתר של בריטני (britneyspears.com) עומד להתחדש ובו כבר תהיה כל האינפורמציה החדשה... מה שכן, מכל הבלגן הזה, יצא דבר טוב לבריטני...אנשים מדברים עליה בלי סוף.. מי שקרא עיתון כל השבוע, כמעט כל יום הייתה ידיעה על בריטני (אמנם לא ידיעות טובות, אבל עדיין...) אז..נחכה בסבלנות עוד שבוע-שבועיים

agvania2005

New member
...

אין בעיה... זה באמת טוב שיש הרבה שמועות כי ככה היא תחזור לתודעה... ובקשר להמצאה של מנהלים יש בזה משהו... אבל נראה.. עוד חודש יש קליפ חדש... ומתי ג'ייב אישרו את בום??? היתה פרסומת זה נכון... אבל אף אחד לא אישר...

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifכשמדובר בפרסומת

זה כבר חייב להיות רשמי... פרסומת לא יכולה להיות סתם..כי אז יכולים לתבוע את בריטני... חוץ מזה, מנהל האתר של wob שמע את השיר boom ואפילו השמיע בערך איך הוא ישמע...

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifגאה בעצמי ../images/Emo34.gif../images/Emo6.gif

מי שהתחילה עם השמועה הזאת, הודתה שהיא שיקרה

למעלה