נינט היא רוקיסטית???????לאאאאאא
עכשיו זה ברור:אביב גפן פשוט הגזים לגמרי.הוא הכניס את נינט לתוך סגנון המוסיקה הכי ממוסחר והכי פחות יפה בשנים האחרונות:הרוק פופ.פעם כשאלניס מוריסט הכניסה אותו למיינסטרים הוא היה יפה,מעניין ואפילו הצליח לרגש אבל היום כל זמר בשקל הוא "רוקיסט חסר פשרות שנלחם על הטעם המוסיקלי שלו" עם שירי פרווה שחברת התקליטים נותנת לו.נכון זה לא רוני או שירי אבל זה בהחלט לא משהו יפה.יש מיליון זמרים שעושים את מה שנינט עושה עכשיו,עם הסינגל הנוכחי,אז למה עוד פעם?אביב גפן פשוט הגזים ואם האלבום ישמע ככה והעטיפה תראה כמו התמונה שדברו עליה קודם תהיה פה אכזבה קטסטרופלית.נינט טייב היא לא זמרת רוק!היא הייתה צריכה להמשיך עם שירים בסגנון של כוכב נולד.עוד "ים של דמעות" ו"אל תבכה" היו יכולים ליצור אלבום מדהים ביופיו שבאמת ישאיר את החותם שנינט אמרה שהיא מחפשת.אבל "כשאתה כאן" הוא סתם עוד שיר.טוב לא סתם הוא מבוצע ע"י נינט אבל תאמינו לי שאם הייתה באה זמרת אחרת ומבצעת אותו,יותר או פחות מוכשרת מנינט,הוא לא היה זוכה לכזה באזזזזזזזז.אני מתכוון לזה בכנות:הסינגל החדש יפה אבל כמו שאמרו נינט לא מגיעה פה לגבהים ובטח שלא מצליחה לשחזר את הרגש והרטט שהיו לה ב"כוכב נולד".אביב גפן אמר ש"כוכב..." זו תוכנית ממוסחרת שלא שווה אגורה,אבל כרגע נראה ששם עשו עבודה טובה ממה שהוא עשה.בשם אלוהים-שיר הנושא של "השיר שלנו" יותר יפה!אני מקווה ששאר האלבום יהיה קצת קצת קצת קצת קצת הרבה פחות רוקיסטי ושנראה את האלמנטים היפהפיים של נינט מלפני שלוש שנים,מלפני עידן אביב-רן-יהודה-דיאטה.