הסינגל הבא...

aviGODFATHER

New member
הסינגל הבא...

יצאו שני דיווחים שונים משני מקורות שונים על הסינגל הבא: BBC Radio 1 - מדווח שהסינגל הבא יהיה The Hardest Part והוא יצא ב-3 באפריל (2006 מן הסתם). בתוכנית Escenario בCNN של אמריקה הלטינית, מדווחים כי הסינגל הבא יהיה White Shadows. מקור: ויקיפדיה (White Shadows בויקיפדיה | The Hardest Part בויקיפדיה). אני מאוד סומך על ויקיפדיה כי שם היה המידע הראשון שנתקלתי בו (וחיפשתי בדי הרבה מקומות) על כך שTalk ייצא כסינגל. ובלי שום קשר -
U2 - A Man And A Woman
אני בדיוק שומע את זה.. מהאחרון שלהם...

Roy1232

New member
דיווח רשמי לא היה, אז עדיף להתעלם

בינתיים... כשיגיע דיווח לקולדפליי.קום זה יהיה הכי אמין..

omrimayo

New member
The Hardest Part וזה היה ברור.

BBC הרבה יותר אמינים, סתם שתדע וזה סופי אצלם. כן, הייתי מ-ת אבל ממש מ-ת ש-WS ייצא... כולי דמעות למה :( בחירה מוזרה אבל כמו שציינתי... מה זה משנה, אוהב אלבומים שלהם ולא סינגלים גם ככה.

aviGODFATHER

New member
אני דווקא מאוד אוהב את THP

(The Hardest Part) ראיתי שהרבה כאן לא ממש אוהבים אותו...

sf59

New member
מישהי מהפורום הרשמי אמרה...

שאבא שלה עובד בחברה שמצלמת את הקליפ, וזה יהיה the hardest part וכנראה שהיא יכלה להיות שם מאחורי הקלעים אבל לצערה הצילומים יהיו ב-LA והיא נמצאת בניו יורק, איזה פיספוס...

jony543

New member
אני נוטה להאמין ל BBC אבל

אני מת שצללים לבנים יצא!!! תאמת זה לא משנה אני שומע את כל האלבום אבל סתם יהיה נחמד... וכן שיר טוב a man and a woman אוהב אותו מקום 3 או 4 באלבום...

0mroosh

New member
היכונו לבחינת גבולות הסיבולת,

גלגל"צ ושאר תחנות הרדיו יעיקו כל כך, עד שלא תוכל לשמוע את השיר,
. זו בחירה מוזרה, WS מבטיח להם הצלחה, הוא סינגל בטוח, וTHP מצויין, למרות שפחות סימפטתי אותו מהשאר,
. בהצלחה,

sf59

New member
חחח..גם אני רציתי את WS אבל...

גם THP הוא שיר מאוד יפה, יותר אקוסטי.

למעלה