הסינגלים של ברי

הסינגלים של ברי

אני אשמח אם נוכל לעשות רשימה מסודרת של כל הסינגלים של ברי (אם אפשר אז גם פורטיסחרוף, פוריין אפייר, מינימל וכיו"ב).

מתןפ

New member
קצת:

ברי סחרוף ומוקי די - מחכים למשיח ברי סחרוף ואינפקטד משרום - יומולדת ברי סחרוף ושלמה מזרחי - למה את משגעת? ברי סחרוף ויזהר אשדות - שה לה לה לה " " " " "" " " " "" - זמן קסם ברי סחרוף - לעולם לא תוכל לחזור (מתוך פרויקט של דני סנדרסון) ברי סחרוף ורע מוכיח - הבולבול והקרחן (קטע אינסטרומנטלי, מתוך אוסף כלשהו של נענע) ברי סחרוף ומיכה שטרית - סוף הקיץ פורטיסחרוף - "כאן" של הדצים

lilistears

New member
הבולבול והקרחן

זה אולי מתוך אוספ של נענע דיסק גם, אבל זה בעיקר מהפסקול של "בסמה מוצ'ו" כמו גם קטע בשם "קצפת" גם הוא של רע מוכיח וברי. (באותו פסקול גם מופיע הביצוע המדהים של ברי ל"בסמה מוצ'ו)

lilistears

New member
אין בעייה בשמחה

רק ציינתי שזה מתוך אלבום ולא מתוך אוספ (באופן ראשוני ז"א)

מתןפ

New member
אני יודע על

זה שלפני שיצא מהאלבום הופעה יצא E.P סמפלר של 5 שירים מההופעה בואי הביתה בשבילך עיר של קיץ רעש לבן עם פרסקו ועוד משהו ויש עוד איפי שיצא לפני סימנים שכלל ביצועים מקדימים קישור למטה ועל סינגלים באמת שקשה לדעת..

מתןפ

New member
../images/Emo45.gif

אפילו לא ידעתי שזה מתוך בסמה מוצ'ו אם הייתי יודע לא הייתי רושם כאן תודה :)

מתןפ

New member
עוד

פורטיסחרוף - עצבות (מתוף אוספורטיס) פורטסחרוף + יהונתן גפן - ואלס עם מתילדה (מתוך אוספורטיס)

hilali1

New member
ומה עם

כל אלה שהוא ביצע עם יובל בנאי וארקדי ועוד כל מיני מהופעות. נחשב?

מתןפ

New member
להתראות בחלומותיי, הכל או כלום

ידוע לי על תקליטים (הגדולים) של שתיים מתוך "להתראות בחלומותיי" "איזה מין מין" "אנ'לא יכול" ועוד מהתקליטים "האיש שבקיר" "אמונה עיוורת"

למעלה