הסימפסונים- הסוף הסדרה תגמר ב-2008 , עצובי עוד מידע בכתבה הבאה.. קישור מספר 1 קישור מספר 2
M mominman New member 5/10/04 #1 הסימפסונים- הסוף ../images/Emo7.gif הסדרה תגמר ב-2008 , עצובי עוד מידע בכתבה הבאה.. קישור מספר 1 קישור מספר 2
הסימפסונים- הסוף ../images/Emo7.gif הסדרה תגמר ב-2008 , עצובי עוד מידע בכתבה הבאה.. קישור מספר 1 קישור מספר 2
D D a N 1 4 New member 5/10/04 #2 כן, כן, ראיתי.. ../images/Emo7.gif ../images/Emo118.gif אבל עד אז יש לנו שלוש שנים של הומור! זה מזכיר לי לעשות מתישהו בקרוב את הסיקור..
כן, כן, ראיתי.. ../images/Emo7.gif ../images/Emo118.gif אבל עד אז יש לנו שלוש שנים של הומור! זה מזכיר לי לעשות מתישהו בקרוב את הסיקור..
N NimaZ New member 5/10/04 #3 ../images/Emo10.gif../images/Emo122.gif../images/Emo108.gif לפחות יש כמה הרבה שנים
ט ט2לולה New member 5/10/04 #4 ../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo80.gif עצוב אבל יש עוד 3 וקצת שנים! חברים כבר נגמרה זה עצוב
../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo80.gif עצוב אבל יש עוד 3 וקצת שנים! חברים כבר נגמרה זה עצוב
ש שוקי666 New member 6/10/04 #5 ברור לכם שהסדרה הזאת רצה בערך 11 שנים כבר כן? אם רק יתחילו לעשות שידורים חוזרים אני מבטיח לכם שלא תיהיה לכם בעיה עם זה שהסדרה נגמרת שלא לדבר על זה שיש עוד שלוש שנים ומיליון ספיישלים שיעשו על חשבון הגעגועים שלכם.
ברור לכם שהסדרה הזאת רצה בערך 11 שנים כבר כן? אם רק יתחילו לעשות שידורים חוזרים אני מבטיח לכם שלא תיהיה לכם בעיה עם זה שהסדרה נגמרת שלא לדבר על זה שיש עוד שלוש שנים ומיליון ספיישלים שיעשו על חשבון הגעגועים שלכם.