הסילבוס באנגלית

אחמס1

New member
הסילבוס באנגלית

שלום רב, האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדף הרשמי של הסילבוס לאנגלית תיכונית בארץ? מצאתי דפים רשמיים של משרד החינוך בנוגע למתמטיקה, כימיה ועוד כמה מקצועות אבל לא אנגלית. דוקא אנגלית זה מקצוע שמאוד חשוב לי להשוות בין החומר הנלמד בכיתה לחומר שאמור להיות נלמד, כלומר לסמן מעין V על נושא שהועבר. זה כמובן, במידה ובכלל קיים סילבוס כזה, כי בהתחשב במצב בבית הספר שלי המורים ממציאים בעצמם את תוכנית הלימודים.

קומוניסטים לא מקובלים כאן../images/Emo11.gif.

סתם בצחוק, ברוך הבא
. בקשר לסילבוס- תבדוק שוב באתר משרד החינוך, כי אנורים להיות שם סילבוסים לכל המקצועות...

ואם אין שם

אז זה מוכיח את כל הטענות של Rogue בקשר לחינוך בארצנו...
מה דעתכם לשלוף רובים, רימונים, סכינים ולשונות ולהכנס במשרד החינוך? ממש אבל ממש אסור להאשים את המורים - תראו מי מגיע להוראה - א) המעטים שמאמינים שזה משהו שמוכרחים לעשות אותו... בדרך כלל אלה נשרפים די מהר (בגלל שכמו בכל מסעות הצלב, הם מגלים שהעיר הקדושה מלאה בחטאים).... ב) כל מי שהפסיכומטרי שלהם או היכולות שלהם לא מאפשרים שום מקצוע טוב יותר... ולמה שאלה עם היכולות הגבוהות באמת לא יכנסו לתפקיד? הממ... רופא, עורך דין, פסיכולוג ואפילו עכברי מעבדה לבנים, כל אלה מקצועות שמכניסים הרבה כסף... הוראה מכניסה מעט כסף... והכשרון כידוע, הולך אחרי הכסף.... בנוסף, No offense, לימוד ילדים זה אחד המקצועות הכי מתישים שיש... אז גם לקחת מקצוע מתיש, גם להרוויח מעט כסף וגם - וזה אולי הגרוע מכל - להיתקל בחוסר המקצועיות של כל עניין החינוך בארץ... המממ... מי לעזאזל יקח את זה על עצמו? צלבנים ואלה שאין להם שום ברירה אחרת.... התוצאה - לכו חפשו את החברים שלכם, ובדרך לכו חפשו את הסילבוס הארור ההוא.... אה ועוד תוצאה משנית שזעזעה את Rogue עד עמקי נשמתו... לפני מספר חודשים, Rogue נתקל לגמרי במקרה בתלמיד כיתה ה' שבא לעשות את שיעורי הבית בספרייה העירונית בטבריה... והנה, מתלונן הילד, אני מתקשה לקרוא את המילה הזו... Rogue שטוב ליבו לא (
) מוטל בספק ניגש לעזרת הילד... והנה, באיזו מילה התקשה הבחור הצעיר? הליכה
אז אל תאשימו את המורים...
תאשימו את הפוליטיקאים שיושבים במשרד החינוך ומדרדרים את הנוער...
Rogue בדרשה של אש וגופרית

אז מה אתה בעצם אומר?

שיש להעלות את משכורותיהם של המורים? או שמא להוריד משכורות של עובדים במגזרים אחרים? רמת החינוך בארץ היא די טובה מכיתה י' ומעלה,, אבל 9 הכיתות שבאות לפני- אין חינוך. אני זוכר מימי היסודי כל שיעור שני "שיעור צ'ופר|(עושים מה שבא, כולל המורה), ובחטיבה חצי מהשיעור מתעסקים בנושאים שלא קשורים אליו...

לא רק להגדיל משכורות

אלא גם להעלות את רף הקבלה - בגרות טובה, פסיכומטרי גבוה... מבחני ידע... וגם צריך להכין תוכנית חינוך אמיתית (המלצה שלי - לגנוב את תוכניות החינוך של ארצות סקנדינביה ולהתאים אותן לארץ - עובדתית החינוך בשבדיה, דנמרק, פינלנד וכל שאר המקומות הקפואים האלה הוא מעולה).... אבל לצערי, אלוהים נתן לאנושות כשרונות כדי לקדם אותה ופוליטיקאים כדי לעצור אותה.... Es a vida eh Rogue מנסה להתקבל לגזע האלפי ללא הצלחה...

edlessme

New member
וואלק שבדיותתת../images/Emo68.gif

לא יעבוד בארץ... נו סרררי... תחשוב על זה... שמה אין אערסים קטנים ומציקים שיעצרו גם הם את החינוך... בארץ המישמעת בבתי הספר קודם כל צריכה לעלות (איזה קונפורמיסט מלוכלך אני...) בשביל שהתלמידים יוכלו ללמוד... אני בטוח שבמקומות כמו שטוקהולם התלמידים לא חולמים אפילו על לקום ולפוצץ את המורה כמו בארץ... מה גם שבכל אופן זה עיניין של זה שזה מתחיל בבית.. מה לעשות שבארץ ההורים לא מחנכים את הילדים שלהם לכבד את המורים שלהם.. והמורים גם שוברים דיסטסנס פול... למשל הקטע עם השמות הפרטיים... נכון שהמורים רמת חרטא... אבל זה לא חוכמה גדולה להאשים רק את לימור ליבנת (כמה שזה היה יכול להיות נחמד..), צריך להפנות גם את האצבע השלישית אם אתם רוצים) לכיוון הבית...

אתה יודע מה הכי גרוע במה שאמרת?

הכי גרוע במה שאמרת זה שאני מסכים עם כל מילה... אבל מצד שני, קחו את הטברייני בן ה40 הממוצע (Rogue אוהב לתת דוגמאות מוקצנות) - 100 קילו של שרירים ושומן, אפילו לא מיליגרם אחד של שכל ישר, עצבני, אדום פנים, מקלל, אלים, חסר סבלנות... זה נראה לכם כמו הורה שיעודד את הילדה שלו ללמוד? Not Really.... בקיצור Guys יש לי בשורות רעות: This country has wrought the last for us, and we're going down!

ובכן, טוב לדעת שתמיד יש

אנשים כמוני וכמוך שיצילו את המצב
... אבל עדיין לא הבנתי לאן אתה רוצה להעלות את תנאי הקבלה? לאוניברסיטאות? תאמין לי הם גבוהים מאוד גם ככהף ואין לאן להעלות אותם כבר(טוב, אולי אני משוחד כי אני מדבר בעיקר על הטכניון)...

למעלה