הסיכות שלי הגיעו D: יאי
S shula 1 6 New member 20/8/07 #2 וואו ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif תתחדשי! מאיפה הם הגיעו?
N NatashaInChains New member 21/8/07 #3 הזמנתי ממישהי שעברה פה בפורום ..שלחתי לה תתמונות והיא יצרה אותן
E everynormal New member 22/8/07 #7 וואי זה ממש יפה! ד''א התקשרו אליי מאיזה חנות בשם UFO ואמרו שהגיעו לשם חולצות של אליס
E everynormal New member 22/8/07 #9 ת'אמת ששכחתי מזה לגמרי שכחתי שבכלל הייתי בחנות הזאת אני אפילו לא יודעת איפה היא נמצאת
מ מיסטיקנית בגרוש New member 22/8/07 #10 אף פעם לא הייתי שם את האמת.. אבל אני יודעת שהיא נמצאת בדיזינגוף סנטר, ליד שער שישי או חמישי נראה לי
E everynormal New member 22/8/07 #11 וואי הייתי שם ממש לפני הרבה זמן מוזר שהם נזכרו להתקשר אליי בכלל אני חייבת ללכת לשם בהקדם האפשרי אני אקנה לעצמי מתנה ליומולדת חחחחחחחחחח
וואי הייתי שם ממש לפני הרבה זמן מוזר שהם נזכרו להתקשר אליי בכלל אני חייבת ללכת לשם בהקדם האפשרי אני אקנה לעצמי מתנה ליומולדת חחחחחחחחחח
E everynormal New member 22/8/07 #14 אני מקווה שלפני אל תזכירי לי את זה בבקשה לא בא לי לחזור לבית ספר
N NatashaInChains New member 24/8/07 #18 כי כל סיכה עולה 5 אם את קונה 2 או 3 סיכות זה בסדר אבל אני קניתי הרבה סתם ושילמתי די הרבה יחסית ל..סיכות. טוב נו אבל זה של אליס
כי כל סיכה עולה 5 אם את קונה 2 או 3 סיכות זה בסדר אבל אני קניתי הרבה סתם ושילמתי די הרבה יחסית ל..סיכות. טוב נו אבל זה של אליס