הסיכום שלי בקצרה

פנומן 72

New member
הסיכום שלי בקצרה

מסתבר שאפשר להתאהב בטראש טלוויזיוני הסוג המשובח ביותר, ו"הדוגמניות" הוא בהחלט כזה. הרי בינינו לתוכנית הזו יש דרמה טבעית בערך כמו ריח הגוף הטבעי של איסמעיל הנייה. וכשאין דרמה אז ההפקה מייצרת כזו, פעם עם תאונת דרכים מבויימת ופעם עם שריפה מבויימת ואנחנו אולי נצפה גם בנחיתת חייזרים (מבויימת מן הסתם) בהמשך. אבל עזבו מהכל, אין לי ממש כח להכנס לנבכי הפרק ולהוציא כל מיני דברים פיקנטריים - יש פה מישהו שעושה את זה לא רע, רק חבל שהוא מפנה אותנו לבלוג שלו מאשר לכתוב פה. הערה אחת קטנה בשבילו: ברגע שקריאת הטור שלך אורכת יותר מהצפייה בפרק - משהו לא טוב בסגנון הכתיבה שלך. אחי, תלמד לתמצת. אני רוצה להתמקד באותו אלמנט שגורם לגברים לראות תוכנית כמו זו - הבגדים החושפניים. אז קודם כל שאפו ענק לבנות שאחרי לא מעט פרקים למדו להתרוצץ על הסט מאחורי הקלעים עם פלג גוף עליון חשוף לגמרי, מול לא מעט גברים ומול המצלמות. קוראים לזה "מקצוענות". אפשר לגחך ולומר שהגזמתי אבל דוגמנית אמיתית יודעת לאפסן את העקרונות שלה ואת האני העצמי שלה, ואולי גם את המוח שלה בפורמלין, עד לרגע שבו תסתיים התצוגה והיא תנוח עם כוס קפה וסיגריה. חוץ מסשה וריטה שיקבלו סוכריה על מקל ובמבה. כל הבחורות שעשו טראראם גדול מ"צילומי העירום" בפרק הראשון פתאום מסתובבות על הסט כאילו היה זה חוף נודיסטים בקאריביים אחרי שסדרת הישרדות סיימה את מלאכתה שם. לרגעים לא מעטים דומה היה הדבר לאותם קליפים מערוץ האופנה ולכן מגיע לכולן שם שאפו ענק. הדבר היחיד שאני יכול למחות עליו זה שהצנזורה טשטשה קצת יותר מדי ובכלל היו יותר מדי צילומי גב מאשר צילומי פרונט. ואם יש משהו שאני יכול להצטער עליו זה שלא נולדתי זבוב כדי להסתובב שם מאחורי הקלעים באין מפריע. וכרגיל - מילות הסיום מוקדשות לפייבוריטית שלי: ריטה הוכיחה לי שוב שהיא קורצה מהחומר הנכון. היא אולי לא הדוגמנית האולטימטיבית אבל אם תצליח להתבגר תוך כדי התוכנית היא תביס שם את כולם. תזכרו מה שאני אומר לכם - בפרק הבא היא אוכלת את כולם. וכן, אחרי תצוגת האופנה שלה שבה היא כמעט נחשפה לגמרי לא נשאר לי אלא לקנא בחבר שלה, באלה שהיו ובאלה שעוד יהיו לה. אבל אני סוטה. מחזיק לה אצבעות ושמח לגלות כמו תמיד שהפייבוריטית שלי עדיין נשארה באחוזה, על פי החלטת השופטים כמובן.

../images/Emo6.gifעל פי החלטת השופטים../images/Emo118.gif

ריטה צריכה להגיע לגמר לדעתי. לגבי הנצחון בעונה הזאת אני לא ממש בטוח, צריכים לראות את הבנות ממשיכות.. בקשר לשאר מה שאמרת - כן, הסדרה הזאת באמת באה במקום.. לא חסר מה לראות, אולי לפעמים זה רדוד -אבל אפשר להנות מזה ואי אפשר להפסיד את זה

פנומן 72

New member
אגב, מענין לענין באותו ענין

בנוגע לעירום בכלל ולעירום של המתחרות בפרט : הרבה פעמים בחורות נוטות להפריז בחשיבות שיש לחשיפה שלהן ואני מדבר על חשיפת החזה ודברים כאלה ... אם יש משהו שאני יכול להחזיק מקארין, ובאמת שאין הרבה, זה בנסיון שלה לצאת מחשיפת הפטמה שלה כשידה על העליונה כשהיא אמרה: אמנם פאדיחה אבל אני לא מתרגשת ובלה בלה בלה ... קודם כל, אם היא באמת לא היתה מתרגשת היא לא היתה כל הזמן מנסה להסתיר כל הזמן, אם כי חשוב לציין כי דוגמניות אמיתיות לא עושות השתלת סיליקון - חד וחלק. זה לא מתיישב טוב עם הבגדים. לכן קצת הפתיע אותי שנטאלי קיבלה את "הזכות העליונה" להיות סוגרת התצוגה כי אם אני לא טועה גם היא מושתלת ... בעולם הדוגמנות המקצועי לא אוהבים השתלות - וזה בלשון המעטה. בואו נגיד את זה ככה - אם בחורה נראית פצצה והיא שטוחה לגמרי היא יכולה להכניס 200 סמ"ק כדי לקבל גוף מושלם או גוף של דוגמנית, אבל אם מישהי מגיעה למידות של 350-400 סמ"ק זה כבר לא לדוגמנות - זה בשביל החבר... זה היה די ברור שמידות כאלה של חזה יפרצו החוצה מהבגדים החושפניים האלה. אם לריטה ברח שיש לה חזה ממוצע, אז החזה של קארין היה פורץ בוודאות. ריטה אמנם נלחצה מזה שברח לה אבל היא לא עשתה את הטעות של קארין לתפוס את שולי הבגד ולהסתיר. זה חוסר מקצוענות וזה מעיב על זרימת התצוגה. מובן בהחלט שדוגמנית מתחילה בעיקר אם היא ילדותית כמו ריטה, תתפלל שלא יברח כלום והעיקר לגמור עם זה. סבבה. אבל גם ריטה פספסה כשהיא הסתכלה לעבר החזה לראות שלא ברח כלום - כי פשוט לא עושים את זה. הולכים על המסלול וחוזרים כאילו כלום. מה שרציתי לומר לבנות באופן כללי - אף אחד באמת לא שם שיט אם רואים לכן או לא. לנו לגברים יש זכרון של דג זהב - כלומר משהו כמו 3 שניות. אנחנו רואים מישהי עם חזה חשוף ועד לפעם הבאה שאנחנו נמצמץ בעין אנחנו נשכח מה ראינו. ככה זה. אנחנו לא אוגרים דברים כאלה בזכרון כי יש דברים חשובים יותר כמו למשל מי נגד מי במחזור הבא בליגת העל - או האם יהיה לי סטוץ בפעם הבאה שאני יוצא בערב שבת. זהו. השאלה אם ברחה לקארין הפטמה או איך נראה החזה של ריטה מעניין אותנו רק באותו הרגע שאנחנו צופים בסדרה - כל השאר, כל החבילה, היא מתנה עבור החברים שלהן - אותנו זה פשוט לא מעניין. או בואו נגיד את זה ככה - זה כן מעניין, אבל בדיוק לכמה שניות. הבעיה - שאתן לא מבינות את זה וחבל. משתי סיבות. חבל כי אם הייתן מבינות כמה זה שולי מבחינתנו - לא הייתן כל כך נלחצות מזה. שנית - אם הייתן קולטות כמה כסף אתן יכולות לעשות מהדבר השולי הזה - הייתן חושבות אחרת. תזכרו - יש לנו לגברים את היכולת לבזבז כסף על דברים שוליים שממילא נשכח אותם אחרי 3 שניות. תשאלי את כל אלה שהבוידעם שלהם מפוצץ מחוברות פורנוגרפיות או סתם חוברות עם נשים מעורטלות. הם אמנם זכרו שהם קנו את זה פעם - אבל מהר מאוד הם שוכחים למה הם קנו את זה - ומן הסתם הם ימשיכו וייקנו. זה היה פרק קצר בפסיכולוגיה בגרוש של הגבר הממוצע.

הגבר הממוצע ../images/Emo6.gif../images/Emo118.gif

לא הייתי בטוח לגבי השתלים עד עכשיו, ואני מבין עכשיו שלא דמיינתי.. אין לי הבחנה בקטע הזה, מה אעשה.. חבל לי לגלות שקארין עשתה השתלה ם_ם אבל משהו באמת לא מסתדר שם - כמו שדיברת על ההבדל בין 200 ל350 וכו'. ריטה ניצחה את קארין בקטע הזה, כי באמת [לא שמתי לב שהיא הסתכלה], היא לא ניסתה לדאוג לזה ואמרה שהיא חשבה "לא להסתכל לא להסתכל.." והמשיכה ללכת. קארין עשתה תנועות חדות ויותר מדי פוזות
אז זה גם ההליכה המוזרה שלה שהיתה שם וגם ההצצה.. ואו, לגמרי - אם הן יכולות לחשוב לרגע מה זה יכול להביא להן, הן יחיו בשקט ובכיף.

חח שמעו סיפור

מישהו סיפר לי שהוא היה בתפוז צ'אט עם מצלמות והייתה מישהי עם חזה גדול אבל עם חזייה, ואז מישהו כתב: ואי וואי איזה פיטמות! והוא כזה:"יא דפוק חחח"

פנומן 72

New member
נו אז ?

לא הבנתי את התגובה שלך. מה זאת אומרת "יש עוד אלף כמוה". אז מה אם יש ? את מכירה דוגמנית על שאין עוד אלף כמוה ? תתפלאי - לכל דוגמנית על שמרויחה מיליון עד תצוגת אופנה יש עוד 100 אלף בעולם שנראות בדיוק כמוה ואף טוב יותר. אז מה ? מה רצית להגיד בזה ? גם כמוך יש עוד מיליון ובכל זאת הגבר שאיתך אוהב דווקא אותך בגלל שזו את ולא אחרת. ריטה נמצאת בתחרות ולכן אני מפוקס עליה. אם היתה מתהלכת מולי ברחוב כאנונימית היא לא היתה נשארת בזכרון שלי יותר משניה ומחצה.

כמוני אין עוד מיליון

וגם זה באחריות.
ובנימה קצת יותר רצינית- מה שניסיתי לומר בעצם, הוא שאין בריטה שום דבר שמייחד אותה ומצדיק את השתתפותה בתכנית. היא אפילו לא כזו יפה בעיניי. נאה- כן. מתוקה- כן. חברותית- מאוד. אבל הדוגמנית הבאה של ישראל? ממש ממש לא. ולא, לא לכל דוגמנית יש עוד 1000 שנראות כמוה. נכון שאף אחת בעולמנו היא לא "יחידה מסוגה", אבל יש בנות שהמראה שלהן נדיר יותר, מיוחד יותר, ונפוץ פחות. ובמילים אחרות- ברגע שחצי מהחברות שלי נראות יותר טוב מריטה- זה אומר מבחינתי "דרשיני". היא חמודה, אך אין לה את אפקט ה"וואו" שמלווה דוגמנית צמרת.

למעלה