הסיכום השבועי

lovenickcarter

New member
הסיכום השבועי

בגלל שאפחת לא עשתה אני יעשה! [קצת באיחור] אז כמו תמיד..
שיר השבוע בכללי:
שיר השבוע של הבויז:
הופעת השבוע:
תמונת השבוע:
איך עבר השבוע:

אני

שיר השבוע בכללי: Tatu-all about us ושל שאקירה האחרון עם הבצל שיר השבוע של הבויז:הכל הופעת השבוע: אין לי מושג לא ראיתי הופעות תמונת השבוע:==============================> איך עבר השבוע: נחמד מאוד=)

lovenickcarter

New member
להלהלה מעתיקנית!../images/Emo123.gif

גם בשבילי all about us זה שיר השבוע!!!!
שיר השבוע של הבויז:every body הופעת השבוע:--- השבוע:==============================> איך עבר השבוע:very nice!

עטר9

New member
טוב אפעלו שאני לא עונה בדר"כ

חפיף... נענה עכשיו! שיר השבוע בכללי:אמממ "Dont Lie" שיר השבוע של הבויז:"what make you diffrente"
הופעת השבוע:אמממ לא ראיתי אז אין... תמונת השבוע: גם אין ! איך עבר השבוע: לא משו מעייף, בצפר וכאלה.... אז זה היה מוזר ומעצבן!

עטר9

New member
*אפילו...

וגם שכחתי עוד שיר -THE CLICK FIVE- JUST THE GIRL זה שיר מזה מתוק!!!!

sivanick

New member
אני../images/Emo151.gif

שיר השבוע בכללי: Pussycat Dolls-Don't Cha ד"א, מסקרן אותי לדעת מי מביניהן יצאה עם ניק..
שיר השבוע של הבויז: Don't Want U Back
הופעת השבוע: -
תמונת השבוע: שינגן לי
איך עבר השבוע: כל השבועות האחרונים היו מעייפים, ארוכים ומשעממים
אני שונאת לעבוד

Nickita111

New member
אני

שיר השבוע בכללי: ALL THE WAY -CRAIG DAVID
שיר השבוע של הבויז: CLIMBING THE WALLS
הופעת השבוע: -
תמונת השבוע: מממ לקחו לי את התמונה חחחחחח
איך עבר השבוע-בסדר גמור

מה מה מה?????????????????????

מי המפריחות האלו יצאה עם המאמי שלי?? מי?? כולן פריחות!! ראיתי אותן ב-TRL, ולא רק שהן פריחות הן גם מכוערות!!!

sivanick

New member
נו כן

לא זוכרות שהבויז היו בהקלטות הן גם הקליטו באותו אולפן או משו..והוא יצא עם אחת מהן..אני זוכרת ששני כתבה על זה.. אבל מעניין עם מי הוא יצא...רק השחורה נורמלית..

אה!! אולי שמעתי על זה...

נראה לי. כי זה נשמע מוכר. בכל מקרה, את צודקת, כולן מוזרות, רק השחורה איכשהו נורמלית.

עטר9

New member
נכון היא מזה יפה!!!

אבל לא נראה לי שהן על רמה, אפאחת מהן! ואם אתן לא חושבות ככה- סתכלו על השם שלהם... *האהאהאממממ*

chenwest

New member
בו../images/Emo121.gif

שיר השבוע בכללי: Daniel Powter - Bad Day שיר השבוע של הבויז:אינקומפליט הופעת השבוע:ממ אין
תמונת השבוע:
מולי וה"בטנונית"
הורס אותי
איך עבר השבוע:דיי מעצבן

Shiri from the block

Active member
Me שיר השבוע בכללי: אממ אין.. שיר השבוע של הבויז: Safest place to hide הופעת השבוע: אין. תמונת השבוע: ../images/Emo26.gif איך עבר השבוע: נחמד.../images/Emo13.gif

../images/Emo27.gif

שיר השבוע בכללי: אממ יש כמה
שיר השבוע של הבויז: אממ כנ"ל
הופעת השבוע: אממ מהופעות החדשות
תמונת השבוע:
איך עבר השבוע: סבבה...

למעלה