הסיכום השבועי.

הסיכום השבועי.

איך עבר השבוע? משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: דבר מוזר שקרה השבוע: השבוע מ-1 עד 10: יום השבוע: שיר השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: סדרת/ תוכנית השבוע: בילוי השבוע: מסר לאומה: תמונת השבוע:

shiran232

New member
עונה../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע? ל-א-ט-!
משהו טוב שקרה השבוע: קטעים נחמדים בטירונות[כן, יש כאלה...] משהו רע שקרה השבוע: טירונות דבר מוזר שקרה השבוע: טירנות השבוע מ-1 עד 10: 2 יום השבוע: שישי
שיר השבוע: איזה שיר..כלום לא שמעתי.. סרט השבוע: - ספר השבוע: - סדרת/ תוכנית השבוע: לא ראיתי כלוםף בילוי השבוע:- מסר לאומה: עזבו... תמונת השבוע:-

סאמוואן

New member
עונה...שבוע מצויין לכולם../images/Emo140.gif

איך עבר השבוע? סבבי משהו טוב שקרה השבוע: אממ לא היה משהו מיוחד... משהו רע שקרה השבוע: גם... דבר מוזר שקרה השבוע: חברה שלי חילונית,התאהבה בדוס..סיפור אחד ההזויים.. השבוע מ-1 עד 10: 7 יום השבוע: חמישי שיר השבוע: וואי הרבה... סרט השבוע: "ביג דדי" ספר השבוע: לא קוראת ספרים.. סדרת/ תוכנית השבוע: קטנטנות...טחנתי את זה השבוע בלי סוף בילוי השבוע: סתם אצל חברות שלי בבית...הכי פנאן.. מסר לאומה: שבוע טוב..
תמונת השבוע: -

../images/Emo198.gifמסכמת../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע? בסדר
משהו טוב שקרה השבוע: צבעתי את החדר ותליתי כמה דברים שרציתי לתלות מזמן.
משהו רע שקרה השבוע: היה לי כאב ראש במשך יומיים.
דבר מוזר שקרה השבוע:
השבוע מ-1 עד 10: 8
יום השבוע: שלישי
שיר השבוע:
אין אחד.
סרט השבוע:אין לא חושבת שראיתי אחד.
ספר השבוע:הארי פוטר ואבן החכמים, התחלתי מחדש.
סדרת/תוכנית השבוע: ג'ואן מארקדיה.
בילוי השבוע:
מסר לאומה: תשתו מים.
תמונת השבוע: -- הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Miss Roni

New member
מסכמת :]

איך עבר השבוע? כייייף
משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בצפון 5 ימים P: משהו רע שקרה השבוע: ערבים ניסו לגנוב לנו את המחשב הנייד :O דבר מוזר שקרה השבוע: שיש עונה רביעית לכמעט מלאכים.. זה כזה מיותר =/ השבוע מ-1 עד 10: 9 יום השבוע: שני :) שיר השבוע: בין החלומות - דור דניאל סרט השבוע: מה שבחורה רוצה ספר השבוע: --- סדרת/ תוכנית השבוע: שמש
בילוי השבוע: בצפון :) מסר לאומה: אם אתם נוסעים לצפת אל תלבשו גופייה ומכנסיים קצרים..
תמונת השבוע: --

Miss Roni

New member
ותמונת השבוע..

רק עכשיו העלתי אותה XD מוזר שעדיין מוכרים קרמים עם התמונה שלו

CrazyPenguin

New member
עייפותתתת../images/Emo191.gif|פינגווין|

איך עבר השבוע? ממממ סביר, אני יודעת
משהו טוב שקרה השבוע: חזרתי לקטנטנות. כל השירים, כל הפרקים.. הכל הכל הכל
איזה כיף
משהו רע שקרה השבוע: 4 שעות שינה הלילה ><
דבר מוזר שקרה השבוע: לשמוע שירים של קטנטנות אחרי 8 שנים!!! ולראות שאני עוד זוכרת את הריקודים חח
השבוע מ-1 עד 10: ממ8 8?
יום השבוע: לא משהו ספציפי...
שיר השבוע: כל שירי קטנטנות, לא שמעתי שום דבר אחר חוץ מזה. באמת! כלום! נראה לי שchiquititas 2000
סרט השבוע: לא אוהבת סרטים
ספר השבוע: לא קוראת ספרים XD
סדרת/ תוכנית השבוע: קטנטנות. ברור.
בילוי השבוע: המ אתמול לת"א בלילה >< לא היה בילוי אחר
מסר לאומה: בנחמין הוא היצור הכי מושלם בעולם הזה. יותר מרן דנקר [בלתי אפשרי כמעט]. שיעשה לי כבר ילדים או משהו.
תמונת השבוע:
איך לא.
לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה