הסיכום השבועי

הסיכום השבועי ../images/Emo187.gif

פעם שלישית גלידה!! כן זאת פעם שלישית שאני מנסה לעשות היום את הסיכום אז תקוו שהאקספלורר שלי יהיה נחמד ולא יתקע שוב..
בפורום שלנו
הסייד הנודד גילה ששרשור ההיכרות שיש לנו ,קצת מיושן וציין שזה עצוב , אז בשביל להעלות את המצב רוח אני
הבאתי שאלון קצר וקיבלנו שאלון היכרות חדש.. אז מי שעוד לא ענה מוזמן..
רפושrafushפתח את שרשור שירי ירושלים שקצת נתקע , אני חושבת שיש לו סיכוי ...
בעעעעעעעעעע פתח את שרשור ההמבורגר הגדול שלנו אז מי שרוצה לדעת פרטים על כל ההמבורגרים מוזמן..
בעעעעעעעעעעשואל אותנו מה אנחנו שונאים בירושלים ???
אני סיפרתי לכם שברח קוף מגן החיות התנכ"י ,לא לדאוג הוא נמצא על כסא במספרה..
הסייד הנודד בודק אם אנחנו שפויים, אני לא יודעת מה איתכם אני צחקתי בטירוף..
בעעעעעעעעעע שאל אותנו מה המקום הכי גבוה בירושלים, מסתבר שזאת נק' מסויימת בבית וגן..
בעעעעעעעעעעמחפש תמונה של כיכר ציון מהימים שהיה שם גשר.. אם יש למישהו מושג על מה הוא מדבר אתם מוזמנים לעדכן..
danbizסיפר לנו שהוא חולה
(תרגיש טוב!!) וביקש המלצות לסרטים...
talkazאמר שעצוב לו שהכל סגור כאן ביום שישי בערב ושאין מה לעשות..
רפי סיפר לנו שהמילון הירושלמי נפתח!!!!!! אז אם יש לכם עוד רעיונות להגדרות אתם מוזמנים להכנס ולרשום אותן במילון הירושלמי שלנו..
רפי גם המליץ לנו ללכת לתרום דם ,אנחנו מצאנו תירוצים למה לא... יפה לנו..
פינת השפ"ה:
השבוע רפיהודיע שמשהו הולך לקרות.. אתם החלטתם ששלג אבל זהו.. שלא!!!!! שפ"ה ממשיכה במלוא המרץ עם מלא תיכנונים ,הולך להיות שמייח.. פינת ה מזלטוב, ברוכים הבאים והכו'..
לרפי על 3 שנים בלי ניקוטין,
ברוכה הבאה ל yellow angel
ומה קורה בבירה?
היום: אהרון רזאל בצוללת היהודים באומן 17 ב 22:00 רמי קליינשטיין והפסנתר חלק ב' בבית שמואל ב 21:30 שלום אסייג בזראר בכר ב 21:00 יום שלישי מסיבת סוף סימסטר של אגודת הסטודנטים בהייאט קריוקי בטינקרבל ובמולאן דן תורן הופעה בסינדרום ב 21:00 יום רביעי: אריאל הורוביץ בסינדרום ב 21:00 יום שישי -שים
טל
אביב גפן במופע חורף אינטימי בבית שמואל ב 22:00

טיפ פיצי

היי! את יכולה לפני שאת שולחת 1) לסמן את כל ההודעה (ctrl+A) 2) להעתיק אותה. 3) אם זה נתקע, להדביק. (את כל זה אני עושה בכל הודעה שלי- גם בזו..)

חן חן../images/Emo45.gif

ואגב קריוקי... מישהו יודע איפה יש? ורצוי בימי חמישי...

אמממ אני לא בטוחה../images/Emo187.gif

לפי מה שאני זוכרת אז לא.. אבל יכול להיות שאני טועה

TalKz

New member
היי! זה TALKZ לא TALKAZEASAFDAS

או כל פעם איךשאת כותבת את זה בצורה אחרת

אני???? סוריייי ../images/Emo187.gif

ממש ממש לא התכוונתי תתחשב בזה שרשמתי את זה 3 פעמים... פליזזזזז..

../images/Emo45.gifקראתי!

אגב אני ממליץ בהחלט לנסות את בדיקת השפיות שמצאתי, אם מישהו יודע להקפיץ הודעות שיקפיץ את זה, נשבע לכם שכל הפורום ייצא לא שפוי.

למעלה