הסיכום השבועי

N e t u s h 6

New member
שבוע טובב:)

שהו טוב שקרה לך השבוע: היה שבוע ממש כיפי:) משהו רע שקרה לך השבוע: ריב עם ההורים חח =[ שיר שלא הפסקת לשמוע: big girls don't cry :| התחדשות השבוע: 2 זוגות נעליים של DC !! =] תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: מכושפת[: ספר השבוע: אין מאכל השבוע: נודלס מוקפץ עם עוף:) נאמ. יציאת השבוע: עזריאלי עם חברות ואתמול סרט עם חברה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: וואי יש מללאD: הולך להיות שבוע אדייר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה שלא יצא לי לראות הרבה זמן ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: יום כיף עם אמא, הררבה תא וקניונים עם חברות, מחויבות אישית:\ ורופא שינים:\ ו..חוזרים ללמוד:\\ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כיףף ביותרר:) אבל שבוע הבא יהיה יותררP:

Simple Sam

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo136.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:קבלתי מתנות.
ומדמידים אותו למשפט צבאי,שיקבר בכלא ואני לא אראה אותו!!! משהו רע שקרה לך השבוע:לא נסעתי לאילת בסוף אחרי תכנונים ואפילו כבר היה לי כסף. עולם חרא. שיר שלא הפסקת לשמוע:אין התחדשות השבוע:סטרפלס בצבע טורכיז-כחול,ממש מיוחד ומהמם מטופשופ. תיק ממש יפה מאודם נראלי. ארנק שחור עם נקודות גם מאודם. חולצה אפורה עם ציורים בשחור של שטן וכל מני כאלו..מגניבה:).פ&ב. תוכנית השבוע:מלון בבילון עונה 2 סרט השבוע:וואי לא זוכרת איך קוראים לו,משו עם אמא ובת שעוברות דירה כל הזמן. ועוד אחד עם 2 אחיות משו יפה. ספר השבוע:4 בתים וגעגוע מאכל השבוע:במבה יציאת השבוע:לא זוכרת,נראלי שכלום. קר מדי:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לקבל משכורת,לעשות ראסטות ואולי עגיל בלשון. וחברות באות לפה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החברות נו. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נחמדנחמד.

Miss Chatterbox

New member
הסרט על האמא ובת זה עם נטלי פורטמן?../images/Emo42.gif

אם כן, קוראים לזה "בכל מקום אחר" .

../images/Emo210.gifיש מצב הגבר המושלם?

נו עם הילארי דאף, ועל זה שאמאשלה לא מוצאת לעצמה חבר נורמלי אז הבת [הילארי דאף] מחליטה להמציא בשביל אמא שלה ? D:

רוני P

New member
../images/Emo45.gifנראלי שהיא התכוונה לזה../images/Emo6.gif

גם אני רציתי להגיד וברח לי השם..גם אני ראיתי אותו היה אותו ביס,אבל לא הייתי סגורה אם זה היה השבוע.

MaRy FoReVeR

New member
חחחחD: כולם פה מנסות לנחש תסרט

הזה עם השתי אחיות זה "בנעליה"? ואם אמרת שהאמא ובתץ זה עם הילארי דאך זה בטוח "הגבר המושלם" שבוע טוב

Oo Galush oO

New member
ואו איזה שבועעע ../images/Emo9.gif תקראו ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יומולדת
, מסיבה , שכ"כ נהנתי בבה הרבה זמן לא נהנתי ככה , חוצמיזה הכרתי תבן אדם הכי מושםל בעולם בערך
משהו רע שקרה לך השבוע: ריב עם ה BF
השלמנו .
שיר שלא הפסקת לשמוע: ים הרחמים - קובי אפללו
התחדשות השבוע: תכשיטים ממגנולייה שהחברות קנו , חולצות , ומלאמלאמלא דברים מהיומולדת
תוכנית השבוע: לא ראיתי בקוששי , אבל בובות [?] סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: מרק ,
יציאת השבוע: מ ס י ב ה - ונאפיס בגלל היומולדת
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מממ חופש
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברות טובות , ואותו אם יתאפשר ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: לא זוכרת כרגע חח תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לעשות תשיעורים של החוווופש - ולהיפגש עם החברות הטובוות למשו
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ממממממממממממממממעולה.

o0Invisible0o

New member
בהצלחה עם הבחור!../images/Emo8.gif

מזל טוב ליום ההולדת ושיהיה לך שבוע מצויין.

למעלה