הסיכום השבועי

../images/Emo137.gif../images/Emo23.gif../images/Emo183.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יציאות עם חברים :) משהו רע שקרה לך השבוע: מבחן במתמטיקה
שיר שלא הפסקת לשמוע: Foo Fighters - The Pretender
התחדשות השבוע: סווטשירט חמוד :) תוכנית השבוע: Gossip Girl סרט השבוע: צ'אק ולארי ספר השבוע: הדרך לגיהינום\ ג'ורג' פ' פלקנוס מאכל השבוע: - יציאת השבוע: - משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בצפר? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "משפחת שללאשווילי"
תמונת השבוע: איך לי כח לחפש XD התוכניות שלי לשבוע הבא: בצפר ואולי ת"א ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה :) שבת שלום לכולם

Never Too Far

New member
"היי שקטה מול המראה,תראי לה כמה את יפה..

אולי ביום אחד זה עוד יקרה לך.."
משהו טוב שקרה לך השבוע: בשורה משמחת!! חחח :) אממ יציאות כיפיות..בכללי היה שבוע טוב כזה
משהו רע שקרה לך השבוע: חברה שלי עיצבנה אותי קצת אבל הסתדר :)
שיר שלא הפסקת לשמוע: "גלים גבוהים"
בלופים..
התחדשות השבוע: סוויטשירט מקסטרו, סקיני מזארה, הנעלי עקב הלבנות(
)מטוונטיפורסבן, בושם, מלאמלא שטויות מדיוה..
תוכנית השבוע: מגרש ביתי
סרט השבוע: כוורת בסרט
ספר השבוע: המשכתי את The Notebook בפעם המיליון..הוא כ"כ מושלם באנגלית!
מאכל השבוע: סופגניות משמינות
יציאת השבוע: בית קפה עם חברות
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות חברה שלא ראיתי מלא זמן
, למצוא מגפיים סוףסוף..
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את אותה החברה מלמעלה:) חחחח..חברותשליי
:) ואת כל מי שיבוא
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: היו כ"כ הרבה ואני תמיד שוכחת..
תמונת השבוע: חברה שלי ואני התלהבנו מהקטע של המראה חחח
התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה, בר מצווה לאח של חברה, יומולדת לחברה, טיול בירושלים, בצפר
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה!

loligoth

New member
../images/Emo214.gifBoop-Oop-A-Doop

משהו טוב שקרה לך השבוע: מופע של שקטק וצו ראשון. משהו רע שקרה לך השבוע: פגישה בשניידר S: שיר שלא הפסקת לשמוע: אין שיר מסויים... התחדשות השבוע: כלום. תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות, הביוגרפיה של בטי בופ, וחברים!!! ג'ואי ורייצ'ל
סרט השבוע: אין. ספר השבוע: אין. מאכל השבוע: >< יציאת השבוע: כלום. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום |: לא מצפה לי שבוע נחמד. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: Boop-Oop-A-Doop :] תמונת השבוע > התוכניות שלי לשבוע הבא: אתן לא רוצות לדעת. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר.

Never Too Far

New member
מקווה שהמצב ישתפר ושהכל בסדר! ../images/Emo140.gif

מקווה שבכל זאת יהיה שבוע טוב

JustRaz

New member
../images/Emo27.gif זה ממש מעצבן ../images/Emo37.gif

למה אתם פותחים את הסיכום בימי שישי בבוקר? מה, יום שבת לא נחשב יום מן השבוע? שבוע יש שבעה ימים, לא שישה. כשאני הבאתי את הפינה הזאת בהתחלה לפורום הייתי פותחת אותה במוצ"ש . עזבו את זה שביקשתי שאני אפתח אותה ואחרות פשוט עשו מה שבראש שלהן, למה לפתוח את זה היום? רציני, למה?

יש משהו בדברייך

אבל אני מחשיבה במקרה כזה את השבוע מיום שבת שעבר עד היום
אבל את צודקת שיותר נוח לפתוח בשבת

Miss Chatterbox

New member
אוקיי , סליחה באמת. ../images/Emo42.gif

אני מצטערת רז אבל אף פעם לא שמתי לב שביקשת לפתוח את הפינה. אני לא אפתח יותר.

MaRy FoReVeR

New member
וואי תקשיבי

יש בנות ששומרות שבת ,אוקיי ולא צריך לפתוח בבוקר אפר לתפוח ב2-3 שזה ססבבה.. חוצמזה לא נראלי שאת תפתחי כי את תמיד רוצה לפתוח פה הרבה פינות וזה לא פייר וןמי שפתחהנ עד עכשיו תפתח. מזה משנה?:|

s h a r o n 7

New member
"וכתבת לי שאת מאושרת ... "../images/Emo126.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חדר כושר, פעולה בשבט (
), הרבה בייביסיטר, מסיייבה, דיברתי עם המקסיקנית שלייי, קיבלתי את ה MP4 משהו רע שקרה לך השבוע: לחץ נוראייי בהכל, קאסח עם הרשג"ד שיר שלא הפסקת לשמוע: לחיות את החלום - בן ארצי , עוד יום עובר - בן ארצי
התחדשות השבוע: חרמוניייית תוכנית השבוע: I love NewYork סרט השבוע: החופשה
ספר השבוע: - מאכל השבוע: קוסקוס יציאת השבוע: מסיבה בפאב דאנס משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טיול חחחחנוכה !, יומולדת
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הכיתה שליייי ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: דבר איתי בכסלו / דבר איתי ב 10.10 תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: שיעורים פרטיים, טיול חנוכה, חנוכיון, העשרת מדריכים ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה +

רוני P

New member
שונאת לבוא בדיליי../images/Emo7.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא רבתי עם ההורים שלי כל השבוע [!!]-שזה באמת דבר שלא קורה הרבה[אנחנו רבים אחת ליום או יומיים לפחות בד"כ],עשו לנו פרקט,הפרקט גרם לכול המשפחה לנקות ולסדר כזה ביחד ובזמן ששמו לנו אותו כולנו ישבנו וראינו טלוויזיה וצחקנו וזה,המבחן במת' הלך די נחמד,צבעתי את הקצוות לשחור ;P,קבלתי כסף לחנוכה. משהו רע שקרה לך השבוע:אבא ממש ממש לא אהב את הצבע שלי בשיער..כמעט שנא אפילו-הו וול,הוא יתרגל.המצב שלי עם הידיד הכי טוב כ"כ גרוע שזה כבר באמת כואב לי והוא כ"כ לא בוגר שלא נראלי שהמצב יכול להתשנות בקרוב
,היה עם הפרקט כ"כ הרבה בלאגן למשך יומיים-שלושה וזה כ"כ עייף אותי.. שיר שלא הפסקת לשמוע:I Never Told You What I Do For A Living-MCR,The Kill-30STM התחדשות השבוע: קצוות שחורים בשיער,פרקט,חולצה מאגניבה מבד של קפוצ'ון שאח שלי כבר לא ילבש;P תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות,אני חוששת שאני יתחיל לראות
סרט השבוע:חלק מצ'יקן ליטל עד שלא יכולתי יותר D: ספר השבוע: "רוקדת בתחתונים",זה מה שהיה. מאכל השבוע:פיצה במסעדה היום,מקדונלדס אתמול-פרה
יציאת השבוע:היום מסעדה עם המשפחה,מחר יומולדת לחברה:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להרגיש יותר טוב מבחינת רגש לא פיזית,לישון הרבה עד כמה שיותר מאוחר,יומולדת לחברה מחר:) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אני לא רוצה לריב איתך" אני:"מה איכפת לי" *אמר משו לא מובן* "מה?" "לא איכפת לך" "טוב..ביי"
תמונת השבוע: וזה עוד לא כל הבלאגן שהיה עוד אח"כ.
אה,והמישו שם זה אח שלי. התוכניות שלי לשבוע הבא:לישון הרבה,לחשוב על מה לקנות עם הכסף המועט שלי מחנוכה בלבד. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:אחלה. סופשבוע מדהים ושבת שלום

למעלה