הסיכום השבועי 22.10

נימרודל

New member
הסיכום השבועי 22.10

קודם כל ברכות לחדשים- rotemangie, berrya, dd27 ואיש מכוכב אחר. בורכים הבאים לכם! ושוב, אם מישהו נשכח, אני מתנצלת. נפתח בפורומינו דיונון (דיון קטן. איך אני אקרא לזה?) על הסופר האקזיסטנאציאליסטי- אלבר קאמי. ועל ספרו "הזר". האם אתם מאושרים מדי? האם אתם מרוצים מחייכם ומן המין האנושי? האם אתם צריכים זבנג גדול של פרופורציה? רוצו לקנות את "הזר"! סתם, אני מתלוצצת, זה ספר טוב. עוד דיון נפתח בפורום, על קריירת הסולו של סיד בארט. מעניין וקשה להאזנה. כך הם הוגדרו. אני מניחה שלא הטעם של כולם, ובכל זאת, סיד בארט!!! מסתבר שדיונים על תקופת מלכות סיד/ תקופת מלכות רוג'ר לא יפסקו לעולם. וטוב שכך! מה זה פורום ללא דיונים? (ודיונונים..) מסקנות מהדיון האחרון- א. ווטרס כנראה מלחין לא משהו. ב. אין מה להשוות את תקופת סיד ותקופת רוג'ר. זה שונה מדי. ג. אין מה להשוות בין "החלילן" ל"סרג'נט פפר". (למרות שזאת השוואה מסקרנת.) "איש מכוכב אחר" סיפר לנו על חווית הפומפיי הפרטית שלו, בצורה מאד יפה. תודו.. תודו שעכשיו אתם מתים לראות את זה! אין באפשרותכם? זה בסדר... אני שותפה לצערכם *מוחה דמעה" אורי והולו, פוצחים במבצע "נגן פינק-פלויד". אתם רוצים לשמוע את אורי מנגן לכם שירים אהובים? הוא רוצה שתנסו אותו... אנחנו פורום ללא קשר. איך מהודעה על גרסאת 8 track של אנימלס הגענו לדיווחים על מעשים מוזרים בזמן האזנה לפינק-פלויד? איך? טוב מה זה משנה בעצם? אכן, היו כאן כמה התוודאויות מפתיעות. (Shaktey שיהיה במזל טוב!) שבוע טוב לכם!

oribarak

New member
פעם שלישייייית

שאני מופיע בסיכום השבועי, אני דורש גלידה

Shakty

New member
זה Shakty ולא Shaktey הסבר בפנים

SHAKTY זה מושג בודהיסטי שאומר CREATIVE BEAUTY AND POWER והוא לקוח מתוך הרכב של ג'ון מקלפלין (גיטריסט ג'אז מדהים) שערבב בין ג'אז רוק לבין מוסיקה אתנית 30 שנה לפני שוטי הנבואה, שבע ושאר רוכבי הגל האתני... אם מי מיושבי הפורום רוצים לשמוע סולואים שהיו מעמידים את גילמור מבוייש בפינה - מקלפלין הוא האיש. וירטואוז גיטרה ברמה - תשמעו את ההרכב שלו לפני SHAKTY הוא נקרא MAHAVISHNU ORCHESTRA - שני אלבומים מומלצים להתחיל איתם : BIRDS OF FIRE ו VISIONS OF THE EMERALD BEYOND. תבלו. בכל מקרה המון תודה על כל הברכות מתושבי הפורום

holo

New member
אבא שלי קנה לא מזמן דיסק שלו

עם תמונה של ילד על העטיפה, כמו תעודת זעות, בכל מקרה, אבא שלי אמר לי שהוא באמת טוב עוד לפני שקראתי את ההודעה..

Shakty

New member
האלבום נקרא Electric Guitarist והוא

אולי אחד מהדיסקים הטובים ביותר שלו - מדובר בדיסק סולו ואם יצא לך לשמוע אותו ככה בסבבה שים את קטע 4 - זה שיר של סנטנה במקור (Do you hear the voices you left behind) והא עושה אותו פה פצצה. אגב יש לשניהם דיסק משותף סופני.

יפה יפה

היכולת לפרגן לאחרים היא לא תכונה נפוצה בקרב בני האדם ולך יש אותה בשפע כל הכבוד לך אחותי

melancholy man

New member
אלחה נימ

אגב זה הסיכום ה 7564/ב שלא מזכירים אותי, אבל מי סופר... מקווה שתהפכי את הסיכום למשהו קבוע

brotos

New member
עבודה יפה, ילדונת

וגם מזל טוב Shaktey. אתה עוד תגלה שתינוקות (כמו החיים בכלל) זה לא מה שרואים בסרטי משפחה כל-אמריקניים, אבל בכל זאת, ברכתי נתונה לך.

למעלה