הסיכום היומי - 14/11/2002
אוקיי - אז קודם כל, מצטער שלא היה סיכום אתמול, פשוט הייתי שיפכומת (תשאלו את יניב מה זה אומר). סורי... אבל היום יש לנו כאן סיכום שופרא-דשופרא (כן, פרסומת גלויה!) - רק שתדעו, את זה אני כותב עוד לפני שיש לי מושג איך יצא הסיכום...
1. עד היום היו לנו כאן בפורום נציגים של אורנג´, סלקום, אמיגו, ואפילו (לשעה אחת) של סמסונג. אבל היום, לאחר טקס ארוך יותר מכמות השטויות שבוש פולט פר נאום, עדיין אין לנו נציג של יורוקום...
אבל זה לא מפריע ל"איש יורוקום" להתחזות לאחד! אני אישית חושד בהמבורגר... מה איתכם? 2. זוכרים את פוזאיתתתת (לא מתקמצנת על הת"וים, הא?)? היום, בזכותו של שוקו, הטלפון הגנוב שהיא סרבה להשיב נותק לגמרי ונחסם! שלוש קריאות כיפק-היי לשוקו! 3. ברכות לגדעון, הראשון מבינינו שקיבל סים של סלקום! ספר חוויות, מעשיות, אגדות, הגדות, וגם סתם סיפורים. ואם אפשר, עזור לי להוכיח (בצדק או שלא בצדק) שאורנג´ עדיין יותר טובה, K? ת´אמת, נראה לי שזה הכל להיום... איזה יום דל! (סמוראי: כן, תאשים אחרים בטעויות שלך!) אה... תסלחו לו, פשוט החלטתי מהיום להוסיף בכל פעם דמות משנה אחרת שתעזור לי, אבל הוא קצת קרציה..... ועכשיו, זמן להיפרד, אז... אין מה לעשות אלה הנהלים
- שלום!!!
אוקיי - אז קודם כל, מצטער שלא היה סיכום אתמול, פשוט הייתי שיפכומת (תשאלו את יניב מה זה אומר). סורי... אבל היום יש לנו כאן סיכום שופרא-דשופרא (כן, פרסומת גלויה!) - רק שתדעו, את זה אני כותב עוד לפני שיש לי מושג איך יצא הסיכום...