הסיכום היומי - 14/11/2002

Nokia Fan

New member
הסיכום היומי - 14/11/2002

אוקיי - אז קודם כל, מצטער שלא היה סיכום אתמול, פשוט הייתי שיפכומת (תשאלו את יניב מה זה אומר). סורי... אבל היום יש לנו כאן סיכום שופרא-דשופרא (כן, פרסומת גלויה!) - רק שתדעו, את זה אני כותב עוד לפני שיש לי מושג איך יצא הסיכום...
1. עד היום היו לנו כאן בפורום נציגים של אורנג´, סלקום, אמיגו, ואפילו (לשעה אחת) של סמסונג. אבל היום, לאחר טקס ארוך יותר מכמות השטויות שבוש פולט פר נאום, עדיין אין לנו נציג של יורוקום...
אבל זה לא מפריע ל"איש יורוקום" להתחזות לאחד! אני אישית חושד בהמבורגר... מה איתכם? 2. זוכרים את פוזאיתתתת (לא מתקמצנת על הת"וים, הא?)? היום, בזכותו של שוקו, הטלפון הגנוב שהיא סרבה להשיב נותק לגמרי ונחסם! שלוש קריאות כיפק-היי לשוקו! 3. ברכות לגדעון, הראשון מבינינו שקיבל סים של סלקום! ספר חוויות, מעשיות, אגדות, הגדות, וגם סתם סיפורים. ואם אפשר, עזור לי להוכיח (בצדק או שלא בצדק) שאורנג´ עדיין יותר טובה, K? ת´אמת, נראה לי שזה הכל להיום... איזה יום דל! (סמוראי: כן, תאשים אחרים בטעויות שלך!) אה... תסלחו לו, פשוט החלטתי מהיום להוסיף בכל פעם דמות משנה אחרת שתעזור לי, אבל הוא קצת קרציה..... ועכשיו, זמן להיפרד, אז... אין מה לעשות אלה הנהלים
- שלום!!!

spheonx

New member
LOLLLLLLLLLLL

אלה הנהלים LOLLLLLLLLLL אתה תותחחחחחחחח
הבאת אותה בסיום

geostant

New member
../images/Emo31.gif - לגרדום....

טוב נו אולי לא... סעיף 1, אני מוחה - יש עוד נציגים פה
(מוסווים כאלה שאף אחד לא שם לב אליהם...)

eranavni

New member
חחחחח......... יפה אהבתי תסוף

ומגיע לפוזאיתתתתתתת יש מגיע לה

geostant

New member
מה אתם מקשקשים ???

היום ה-15
אתמול ה-14
איפה אתה חיים ? (בבועה ? כמו שאלכסיס אומר)

Nokia Fan

New member
אופס... ../images/Emo6.gif

מה, רק לכם? גם אני רציתי כזה - אסור לי?

זה המ זה חמוד האייקון הזה ../images/Emo163.gif

מהיום זו החתימה החדשה שלי
אורי.

לא לא לא לא ../images/Emo163.gif

פתחתי עצומה בפורום "תפוז-משוב" שישאירו לפחות את
בואו תעזרו!
אורי.

../images/Emo32.gif ../images/Emo41.gif כולם להכנס../images/Emo70.gif ../images/Emo163.gif ../images/Emo41.gif

כנסו לפורום תפוז-משוב פורום מספר 168 ותביעו את דעתכם בקשר להשאיר את האיקון של ה
אורי.

למעלה