הסיום

• פותח הנושא iDVDi
  • פורסם בתאריך

iDVDi

New member
הסיום

רולינג אמרה שהסיום של הספר ממש ממש לא צפוי ורק כמה אנשים ברשת הצליחה לגרד את העניין. מה אתם חושבים שיהיה הסיום המקורי כ"כ? אחותי הציעה כמה רעיונות, ובהם: הארי מנצח והורג את וולדמורט אח אובד לו כח הקסם. או דומה, הארי מנצח בכח ש לוולדמורט אין יותר קסם. וולדמורט הורג את עצמו. וולדמורט נהפך לטוב. (בעע) מה אתם חושבים? יש לכם רעיונות?

black robe

New member
לפי דעתי../images/Emo58.gif../images/Emo63.gif

הארי יקריב את עצמו(לאו דווקא בגלל שהוא ההורקרוקס האחרון, אלא בגלל משהו אחר, לא יודעת מה...) ומישהו אחר יהרוג את וולדמורט. והיום כשקראתי ב"גביע האש", כשדמבלדור מסביר להארי על ה"פיריורי אינקנטאטם" , סיריוס שואל: "ומה קורה כששני שרביטים אחים נפגשים?" אז דמבלדור עונה: "הם לא יוכלו לפעול אחד נגד השני" זה מה שאומר שהארי/וולדמורט לא יוכל להרוג את הארי/וולדמורט. וממה שהסקתי... הארי הולך להקריב את עצמו, ואת וולדמורט מישהו אחר יהרוג אחרי שישמידו את כל ההורקרוקסים.

בינים

New member
half bloofd ממש שולט+רעיון../images/Emo58.gif

אולי בגלל זה נוויל יהרוג את וולדמורט? half blood,יש לך מסנג'ר? שלי זה [email protected] הייתי רוצה לדבר איתך על כמה דברים...

black robe

New member
אני מניחה שוולדמורט לא../images/Emo63.gif

מטומטם, אם הארי ינסה לעשות עליו "אבדה קדברה" הוא ינסה לחסום אותו, ואז הפיריורי אינקנטאטם יפעל שוב. זה קצת מסבך את העניין

אבל הארי כן...

ואני מסכימה איתך בזה שהארי יקריב את עצמו ומישהו אחר יהרוג את וולמורט. אבל טכנית, הם יכולים לפגוע אחד בשני.

black robe

New member
יכול להיות שאת צודקת...../images/Emo63.gif

אבל פשוט לא נראלי שהארי יבוא לעשות דו-קרב עם וולדמורט מבלי שהוא ילמד לפני-כן כמה קללות בשביל לחסום את וולדמורט באותו הרגע שוולדמורט יעשה עליו "אבדה קדברה" או כל קללה אחרת...

נטלי...../images/Emo70.gif היזהרי בדבריך..../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

שלא תגררי לנושא לא-רצוי, טוב, מאמי

d u n e

New member
או שאחד מהפ יחליף שרביט

או שזה לא הגיוני כי השרביט זה דבר יותר מדי מרכזי בקטע שלכל אחד יש שרביט אחד שמתאים לו בדיוק.

רואה, נטלי../images/Emo35.gif ../images/Emo46.gif

תקראי ת'תגובה הזאת ותראי שכן עלו על זה..
[
]

Mrs Amber Bloom

New member
וודלמודרט לא יכול להפוך לטוב..../images/Emo41.gif

הוא כבר כ"כ לא אנושי. הוא כמו תפוח שכבר ממש רקוב... לא יכולות להיות לו כבר רגשות. אין לו. מה שמדבר אליו זה רק כוח.

Vanderulu

New member
ברור שהם יכולים לפעול אחד נגד השני.

כמו בגביע האש שוולדמורט מטיל על הארי קללת קרושיאטוס... וגם אימפריוס (שנכשלת...)

Lion_Heart

Well-known member
תיאוריה שיש לי ../images/Emo58.gif

אני חושב שבסוף הארי יאלץ להציל את דראקו מוולדרמורט כי דראקו הוא לא מפלצת ( הוא חתיכת %$#^% &%$^& ) אבל לא מפלצת הוא סך הכל ילד קטן ומסכן וזה מה שמבדיל בין הארי ל וולדי

אולי בסוף,

הכל יצא חלום של הארי?! (באותו זמן מתפללת שהנאמר מעל לא נכון, אבל ממש ממש לא נכון)

למעלה