הסיום של גיל

שרק 13

New member
הסיום של גיל../images/Emo49.gif

מה כל כך מיוחד בגיל ומדוע כולם כל כך מתרגשות מזה שהיא מסיימת האם ההעדפה הברורה של איינאלה אותה עושה את ההבדל? באמת אני עוקבת אחרייה מאז ההתחלה שלה בבית ואני לא רואה שההתפתחות שלה והתובנות שלה כל כך שונות משל כל מסיימת אחרת. אייך שגודי התחילה לבכות ולהתאבל כאילו שגיל מתה וכל הבנות בעקבותייה זה היה דיי מגוחך לדעתי, היה נחמד לראות שקים לא נגררה אחרי כולן ואמרה שהיא דוקא שמחה שגיל עוזבת זה מראה שלפחות במקרה הזה היא נשארה מחוברת לעצמה ולא אטומה או מנותקת מרגשותייה היא אומרת בדיוק מה שהיא מרגישה - היא שמחה.

chenby

New member
איזה כיף זה

שלכלכ אחד יש את הפרשנות שלו לדברים! החיים האלו מדהימים!!!!!!!!!!!!!! תודה עלייך שרק :) חושבת לגמרי אחרת ממך, אבל מבסוטה לאללה :)

גלינקה2

New member
גם אני לא מתלהבת מג'יל

היא באמת מלאת כשרונות. אבל היא תמיד מתבכיינת ולא מנצלת את מה שיש לה. בניגוד לאחרים יש לה אמא כיפית ומבינה. אמנם אביה עזב כשהיא נולדה אבל זה לא סיבה להרוס את חייה. דברים כאלה קורים. והיה לה כמה שנים גם אבא חורג וטוב שהיא לא ספרה אותו. הבעיה היחידה שלה באמת זה לדעתי השומן שלה שמנע ממנה ליצור קשר עם גברים. אם היא היתה מוצאת מחזרים היא היתה מתחתנת ויולדת ולא היתה מתעסקת עם הבעיות של אמא שלה ואבא שלה. היא גם לא מתאמצת יותר מדי בשביל האחרות. היא התנהגה ברשעות כלפי קים וגררה את האחרות, וזאת סיבה מספיקה כדי לא להתרגש מהעזיבה שלה.

יסמין@

New member
אני מאוד מחבבת את ג'יל וחבל לי

שהיא עזבה את התוכנית. כלומר, שמחה עבורה אבל חבל לי כצופה שהיא עזבה. אותי באופן אישי היא מאוד מעניינת, כל הדרך שהיא עברה בבית מאוד מעניינת, היא נפגשה עם אנשים מאוד מעניינים בדרך שהוסיפו תובנות חשובות. אבל זו עוד אחת מהדוגמאות לכך שהפתגם "על טעם ועל ריח אין להתווכח" נכון. כל אדם=אינדיבידואל, וזה כל היופי והעניין.

Y. Welis

New member
האמא אולי נשמעה כיפית, אבל לא היתה מבינה

כי לא היה לה מושג מה ג'יל עברה בגיל ההתבגרות, ולא הפריע לה לנצל אותה דרך הרצון שלה שהיא תמשיך לחיות איתה וכך תעצור את חייה לטובתה. זה היה סוג של ניצול, כי היא (האמא) חיה בנוחות וג'יל סבלה בשקט, והלכה והיתדרדרה, מנטלית ופיזית. ד"ר פיל ציין שאחת החובות של ההורים היא להכין את ילדיהם לחיים. מכך ניתן להסיק שאם ילד לא מצליח בחיים, הרי זו במידה רבה אשמת ההורים. לכן יש מקום להאשים את אמה של ג'יל על שלא תמכה בה די הצורך, ולא העניקה לה די ביטחון בעצמה וכלים להתמודד עם המציאות, כי המקומות שבהן היא כשלה בקריירה שלה באו מאותם חסכים שהיו לה בצעירותה. לא לכולם יש די אמצעים לקדם את ילדיהם, אבל מנסיוני (והכרתי אנשים כאלה), הכיפיות והחברמניות הזו מסתירים לעיתים אופי שמתחמק מהמציאות ומסרב להשקיע את מה שצריך.

Y. Welis

New member
לא ממש (אם כי גם ניהלתי את הפורום שלו)

כי אני בהחלט מאמין שזה הדבר הנכון

DיS

New member
היא גם כזאת אמיתית ../images/Emo13.gif

ופעם ראשונה שראיתי עליה כמה היא מאושרת
עם החיוך הענקי וההתנהגות הילדותית והפתוחה
היא נתנה לעצמה להיפתח, והיתה כל כך אוהבת וחמה כלפי ג'יל
היא פשוט מקסימה
מי היה מאמין... תמיד אהבתי אותה כשהיא היתה בבית, במיוחד אחרי שהיא נפתחה והתחילה להשתנות. וכמו שרואים- she has really started over

גלינקה2

New member
ההשקעה הגדולה בג'יל

היתה כמו שחשבתי בגלל היותה שחורה. איאנלה בעצמה אמרה שבעזרת ג'יל היא שינתה סטריאוטפים של שחורות שהן מוזנחות מבחינה גופנית, קולניות וצדקניות כמו שג'יל היתה בתחילת שהותה בבית. לצד האימון הרגיל יש פה אמירה חברתית וזה אגב נכון, להראות את האחר כאדם רגיל. גם אם הוא כלפי חוץ מתנהג כמו הסריאוטיפ שלו כמו ג'יל עדיין מבפנים ובמחינת הפוטנציאל שלו הוא אינו שונה מאנשים אחרים, ולא משנה איך הוא מתבטא.

yifraz

New member
תואמת איאנלה

ג'יל הפכה ל'תואמת איאנלה' היא מגשימת החלום של איאנלה.היא הפכה ליותר ויותר דומה לה גם חיצונית וגם מילולית .היא מעין נגטיב של קייסי [ככה קראו לזו שהיתה צריכה לסיים 12 שנות לימוד ולהתחבר לבן שניתן לאימוץ?]שבזמנה -אז אז-הפכה לתואמת רונדה, ודברה ונראתה כרונדה לעניים.לי זה לא מצלצל כשינוי אלא כחיקוי.

Y. Welis

New member
גם חיקוי הוא שינוי, ואם אלו המודלים לחיקוי

אז אין ספק שהן הצליחו, כי זה בלי ספק טוב יותר ממה שהן היו לפני כן - מלאות פחדים, חסרות אמונה בעצמן ולא אסרטיביות.

א ו ר3

New member
תגידו, מה בקשר לגידול של ג'יל ... ?

כבר הרבה זמן שלא הייתה בתוכנית התייחסות לנושא הזה, וגם לא שהיא סיימה ... היא לא הייתה אמורה לעשות את הניתוח הזה כמה שיותר מהר?

yifraz

New member
קיטון הגידול../images/Emo2.gif

מה באמת קרה ? גידול של 7 קג' נדמה לי. כולם היו היסטריים,ו....

בשעה טובה ומוצלחת

ואני חששתי שהיא תישאר עד סוף התוכנית בבית, ולא ממש הצלחתי להבין את מריחת שהותה עד אינסוף כמעט. אני מאלה שמחבבות את ג'יל מאוד. אישה ישירה, אסרטיבית, פה גדול. אצלנו אולי היו קוראים לה "פרחה", כי חוכמת החיים שלה באה מהרחוב יותר מאשר מוסדות להשכלה, ועם זאת היא בחורה משכילה ועצמאית שזרקה את החיים שלה לזבל. ואיאנלה העדיפה אותה, בהחלט, כי ג'יל התנהגה לפי סטריאוטיפ של ה"ביג מאמא" [תראי את הסרט של אדי מרפי בו הוא משחק את כל הדמויות - איך מאופיינת אמא שלו - אשה שמנה, קולנית, מפליצה בלי הפסקה יחד עם אבא שלו, צורת דיבור מסויימת מאוד]. ג'יל אימצה את הסטריאוטיפ כדי "להראות לעולם", והעולם הראה לה, בהחלט הראה לה. אז איאנלה הראתה שאפשר להיות שמנה ויפה ולא "פרחה", או במלים אחרות, תסתכלו ג'יל-איאנלה ותבינו מדוע.

יסמין@

New member
לדעתי ג'יל ממש לא פריחה

יש לה שפה עשירה, יש לה מודעות עצמית, יש לה הבנה של כל מיני תהליכים פנימיים ורוחניים, יש לה מחשבה אישית ומקורית, היא אינדיבידואלית. היא לא מתעסקת כל היום בבנים ובאיפור. היא באמת רוצה להשתנות ולהשתפר. אני לא קוראת לאישה כזו פריחה.

למעלה