איפה ראית את זה דייזי?
ד ד י י ז י New member 19/7/02 #43 יש באתר סטארס הולו .. יש באתר - www.starshollow.up.co.il (סורי , אני לא יודעת לעשות קישורים..) דקה בערך של כל הקטע הזה.. שווה להוריד!!
יש באתר סטארס הולו .. יש באתר - www.starshollow.up.co.il (סורי , אני לא יודעת לעשות קישורים..) דקה בערך של כל הקטע הזה.. שווה להוריד!!
V v i o L e T New member 17/7/02 #17 לדניאל קופרל מדניאל לוי חח../images/Emo9.gif אני לא בטוחה אבל נראה לי שרורי את ג´ס, והתמונות בהחלט מדהימות!
לדניאל קופרל מדניאל לוי חח../images/Emo9.gif אני לא בטוחה אבל נראה לי שרורי את ג´ס, והתמונות בהחלט מדהימות!
Z Zoey Z New member 17/7/02 #18 חחחח ואומרים קופלר...פויה../images/Emo122.gif אבל הם כאלה חמודים ביחד.....ברררר מאיפה מצאת את התמונות?
חחחח ואומרים קופלר...פויה../images/Emo122.gif אבל הם כאלה חמודים ביחד.....ברררר מאיפה מצאת את התמונות?
V v i o L e T New member 18/7/02 #22 ../images/Emo52.gif אממ פשוט כתבתי בנות גילמור באם אס אן זה מצא תוך שניה
Y YaLdoNet 4 EveR New member 18/7/02 #34 לוי?! דניאל לוי?!?!?!? פושטקיה! את פה ולא אמרת?! ובקשר לשרשור הספויילר הענקי (דניאל קבלי נזיפה חמורה! ), רק התמונה האחרונה חמוטהה... יההההההההה למרות שאני שונאת את ג´ס ואת רורי ~אני בהתקפת שנאת בנות גילמור~
לוי?! דניאל לוי?!?!?!? פושטקיה! את פה ולא אמרת?! ובקשר לשרשור הספויילר הענקי (דניאל קבלי נזיפה חמורה! ), רק התמונה האחרונה חמוטהה... יההההההההה למרות שאני שונאת את ג´ס ואת רורי ~אני בהתקפת שנאת בנות גילמור~
ק *קליאו* New member 17/7/02 #16 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif../images/Emo36.gif../images/Emo105.gif אני לא חושבת שכל כך קשה לשים אייקון מסכן בכותרת, או לפחות להזהיר. יש אנשים שמנסים להכחיש את העובדה (למען האמת, אני מאלו שלא קוראים ספוילרים) שדין ורורי מתרחקים, אז לא צריך לתרום לזה.. דין&רורי כלומר, טריסטן מסתכל מהצד..
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif../images/Emo36.gif../images/Emo105.gif אני לא חושבת שכל כך קשה לשים אייקון מסכן בכותרת, או לפחות להזהיר. יש אנשים שמנסים להכחיש את העובדה (למען האמת, אני מאלו שלא קוראים ספוילרים) שדין ורורי מתרחקים, אז לא צריך לתרום לזה.. דין&רורי כלומר, טריסטן מסתכל מהצד..
מ מ כ ו ש פ ת New member 18/7/02 #20 היא עושה סיפור כי היא לא רוצה לדעת מה יהיה בהמשך הסדרה. תתחשבו בזה
V v i o L e T New member 18/7/02 #21 אני מאוד מיצטערת! אבל היא יכלה לקרוא את הכותרת של ההודעה הראשונה לפני שהוא קראה את זה...! אז אין פה במה להאשים אותי..
אני מאוד מיצטערת! אבל היא יכלה לקרוא את הכותרת של ההודעה הראשונה לפני שהוא קראה את זה...! אז אין פה במה להאשים אותי..
ק *קליאו* New member 18/7/02 #24 "הסיום היפה"../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif../images/Emo105.gif טוב, אז אין לי קליטה מהירה, אני פותחת הודעה כשאני קואת את הכותרת בלי להתפלסף יותר מדי. חפיף. קלטתי שזה ספוילר אחרי שקארתי את ההודעה! ולא דיברתי אלייך באופן ספציפי, סתם ציינתי עובדה. אני לא מאשימה אותך. קחי .
"הסיום היפה"../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif../images/Emo105.gif טוב, אז אין לי קליטה מהירה, אני פותחת הודעה כשאני קואת את הכותרת בלי להתפלסף יותר מדי. חפיף. קלטתי שזה ספוילר אחרי שקארתי את ההודעה! ולא דיברתי אלייך באופן ספציפי, סתם ציינתי עובדה. אני לא מאשימה אותך. קחי .
ק *קליאו* New member 18/7/02 #27 הבננה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif../images/Emo94.gif../images/Emo105.gif
ק *קליאו* New member 18/7/02 #29 Petra-sama../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif../images/Emo24.gif קוראים לה פֵטרה, ונראה לי שהיא אוהבת אותך.
Petra-sama../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif../images/Emo24.gif קוראים לה פֵטרה, ונראה לי שהיא אוהבת אותך.