1
V v i o L e T New member 17/7/02 #1 הסיום היפה../images/Emo9.gif אנשים! מוכנים לפרק הסיום? פה אני שמה תמונות של הנשיקה הראשונה של ג´ס ורורי בהילוכים(איזה יופי )
הסיום היפה../images/Emo9.gif אנשים! מוכנים לפרק הסיום? פה אני שמה תמונות של הנשיקה הראשונה של ג´ס ורורי בהילוכים(איזה יופי )
K KerenWelling New member 17/7/02 #8 יה יה יה יה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה חמודיםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!............ נ"ב: רורי בוגדת בדין או שהם כבר נפרדו?
יה יה יה יה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה חמודיםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!............ נ"ב: רורי בוגדת בדין או שהם כבר נפרדו?
E evil boy New member 17/7/02 #9 התמונות לא יפות כאילו לא התוכן אין לי דעה בקשר לדין-רורי-ג´ס לדעתי שניהם מגעילים פשוט כל אחד בדרכו שלו אבל תסתכלו על איך הם ניראים
התמונות לא יפות כאילו לא התוכן אין לי דעה בקשר לדין-רורי-ג´ס לדעתי שניהם מגעילים פשוט כל אחד בדרכו שלו אבל תסתכלו על איך הם ניראים
L license2kill 007 New member 19/7/02 #41 תסתכלי פעם על הנשיקות שלה עם דין אין להט... זה רק שפתיים על שפתיים... יותר מדי טכני... ובתמונה הזאת היא גם נראית יותר מדי מרוחקת....
תסתכלי פעם על הנשיקות שלה עם דין אין להט... זה רק שפתיים על שפתיים... יותר מדי טכני... ובתמונה הזאת היא גם נראית יותר מדי מרוחקת....
מ מ כ ו ש פ ת New member 20/7/02 #45 מעניין למה ../images/Emo4.gif אם היית קוראת את הספוילר לפרק של סוף העונה היית מבינה למה
Z Zoey Z New member 17/7/02 #10 חחחחח איזה חמודים ../images/Emo9.gif אבל דניאל...לא ממש הבנתי: מי נישק את מי?
R ROTEM 3 0 0 3 5 New member 17/7/02 #12 אההה *ספויילר רצחני!!!! חפיף. CANT WAIT, NOW LOOK WHAT YA DID