הסיוט שלי- פליז

שםאנילא

New member
בעצם אני מצטער../images/Emo269.gif

לא נראה לי שניתן להשכיח מראש חולני כמו שלך במיוחד לאחר מה שאת כותבת בבלוג שלך... המוח שלך מעוות מדי...תצטרכי המון להשקיע כדי לחזור למסלול רגיל... וכל המטרה שלך כאן הוא להכעיס אנשים ולא בתמימות בפרסומים שלך... בכל מקרה לכל אדם ישנה בחירה...אז עשי את שלך קוצים יש בכל מקום... בברכה

שםאנילא

New member
ובכן, בטח תשימי לב שאני מגיב כמו זה שכותב עלי

או לפניי... אז אשמח אם תבדקי שוב אם אני מדבר בהגיון לאדם כלשהוא והוא מחליט שזה זמן לתגובה לא נאותה אז הוא מקבל בחזרה אין מה לעשות אלו החיים וצריך להתמודד איתם סבבה?

משל

לדף שקשקשו בו ואח"כ מחקו..תמיד ישאר סימנים...אז תראי זה בהחלט קשה אך זה יעבור עם הזמן..מי שאמת סובלת ממחשבות חוזרות ופחדים זה אחת שעברה אונס ולה הייתי ממליצה ייעוץ פסיכולוגי לפני החתונה אך אם לך יש קצת זכרונות זה בסדר רוב הסיכויים שגם לבחור יש זכרונות שלו..ה` מביא לך בדיוק את מי שמתאים לך!אל תדאגי!וככול כולך תהיי שלו תשכחי מאד מהר מאחרים! עצם זה שאת מדברת על זה וזה חשוב לך להיות נקיה ריגשית מראה שאת בחורה אכותית מאד!קורה שנופלים!ואת עוד תראי שתשכחי מהם בסוף!בהצלחה צדיקה!

קליט

New member
שאלה גדולה שאלת !

אי אפשר לגרש מחשבה רעה בכוח, לכן אם במקרה תחשבי מחשבה זרה אז את לא עוברת על איסור כי את בבחינת `אנוסה לדבר` אז תנוח דעתך . ובכלל דומני שאין בזה איסור, זה מנהג חשוב שמופיע בחז"ל, ועכשיו שאת לא מוטרדת מזה שאת חושבת על מישהוא אחר - אז באמת תחשבי על דברים מעניינים יותר ~ ויש כאלה :) . ואם תחשבי אז לא נעים לא נורא, ותנסי בכל זאת שלא זה מה שיעורר אותך . בהצלחה

קליט

New member
וגם יהיה לך מדריכת נישואין שתדריך אותך

ו"דרכיה דרכי נועם, וכל נתיבותיה שלום, עץ חיים היא למחזיקים בה" ולא צפוי שתהיה לך בעיה בקטע הזה .

קליט

New member
יש גברים רבים שידעו להכיל אותה

והיא נשמעת בסדר גמור אגב

קליט

New member
אענה לך תשובה שמתאימה לך יותר

א) עושים זאת בחושך, וזה הגיוני שתבקשי שזה יהיה לאור נרות . ב) הפיתרון הוא שתהיי אסרטיבית יותר, אם הוא ישאל למה את מחוירה וכדומה אז אתה עונה תשובה מתחמקת כמו ; זה לא לעכשיו . ג) יש עוד פחדים וחששות שיכולות לתקוף אישה בזמן כזה, ובמיוחד בפעם הראשונה, ואת לא חייבת לשתף אותו בכל דבר, אלא את אומרת לו ; לא עכשיו, ואח"כ את אומרת לו שלא נעים לך לשתף אותו בפחדים שלך ואת מתייעצת עם מישהיא . ד) עדיף יהיה אם לא תכריחי את עצמך -לא לחשוב דברים מסוימים- - כי זה יכול לתסבך , זכותך לחשוב על מיקי, וזה לא בגידה, התפקיד שלך זה לשמור על שלוותך ואם יהיה לך מותר לחשוב אז זה יגרום שלא תחשבי, ואם יהיה לך אסור לחשוב אז המחשבה הזאת עלולה לרדוף אותך . ויש כאן גם מקום לשאול רב . ה) דבר כזה לא אמור להוריד מהכיף, כי תמיד חושבים על דברים אחרים תוך כדי, חושבים למשל על זה שהמזגן חלש מדי וכו` וזה לא מוריד מהכיף . ו) ברור שעדיף להתיעץ בנידון . בהצלחה

למעלה