הסיוט שלי- פליז

הסיוט שלי- פליז

תגידו, איך אפשר להתגבר על מחשבות שצצות ועולות ברגעים הכי אישיים עם הגבר שישא אותי?‏ אני מסוייטת שלא אצליח להימנע ממחשבות על הגברים הקודמים בחיי. למי יש עצה?‏

שםאנילא

New member
בעייה קשה...קשה מאוד...

שלא יצוץ במחשבה?? אין מצב כזה... הכל נמצא בזיכרון...בראש... אם איני טועה יש סיפור על כמדומני החפץ חיים על אישה חרדית עם ריבוי ילדים שרק ילד אחד פרש מן הדרך וכששאלה אותו אז הרב אמר לה שאולי הוא קלט בילדותו משהו שגרם לו לרדת ואז היא סיפרה שכשהיה הילד ממש קטן ולא היה מי שישמור עליו אז היא לקחה אותו לים נפרד לנשים וכנראה הילד קלט ונחרט לו במוח וזה צף לו לאחר מכן בגיל מתקדם... צריך לחשוב לפני על מה שעושים... למחוק לא ניתן... לגבר עוד ניתן "למחוק" וזה תלוי בכמות הלימוד שלו וכמות ההשקעה שלו... הוא צריך למלא את המוח שלו בתורה כדי שהמוח ימחוק דברים אחרים... אבל את אישה...

אשה גם יכולה ללמוד!

אז בהחלט אני ממליצה לך ללמוד תניא ושיחות של הרבי!זה ירפא אותך קצת!

ארטיימר

New member
תגידי..

שאלה אמיתית. בחב"ד לומדים גם דברים נוספים חוץ מתניא ושיחות של הרב"י כמו שיחות של הרב דסלר ואחרים?

אמ לא!יש מספיק מה ללמוד

יש מלאן ספרי חסידות שלא נגעתי בהם אז מקודם נסיים אתזה לפני שנחשוב על אחרים... השיחות של הרבי מקיפות את כול התורה!תלמדי תביני!

קליט

New member
שאלה רצינית בבקשה

כמה תמונות של הרבי יש בחדר שינה שלך ? . . .

קליט

New member
את האמת ?

מיסטר צודקת ! . החבדניקים הם אנשים שמחים, אני לא יודע מה הרבי עושה להם . . . זה תעלומה .

קליט

New member
יש אנשים שיש להן דבש ועוקץ

ואם תפנק אותן אז עין לא ראתה מה שיחזירו לך . . .

שםאנילא

New member
שתדע אין על חב"ד...אני די מחובר אליהם...כמובן

עד גבול מסוים... מספיק לי שפעם אחת בתור חייל הם שימחו אותי... ירדו לי דמעות כשראיתי אותם במקום שאין איש...

קליט

New member
מזדהה אתך

אני מרגיש מרומה כי הם הבטיחו הנה הנה משיח בא, ועברו כבר כ20 שנה מאז !

קליט

New member
כ 2000 שנה יש הבטחה שהגאולה תגיע מתי שהוא

לכן אין לי עם זה בעיה . כבר איזה 20 שנה שיש פלקטים "הנה הנה משיח בא" ואין כלום . זה לא בסדר הדבר הזה .

קליט

New member
נכון, הם נותנים לך ! . תפילין, סופגניות,

פותחים לך ב`איגרות קודש` מברכים אותך ומחייכים לך . . כל הכבוד !

למעלה