הסיוט שלא נגמר

הסיוט שלא נגמר

בזמן האחרון נעלמתי מהשטח ונכנסתי לתוך סיוט אחד גדול. הילדה אושפזה בבית חולים ואני ובעלי איבדנו כמה שנות חיים, קילוגרמים ובריאות נפשית. שנינו בדרך כלל חזקים מאוד, אבל האשפוז שלה גמר אותנו לגמרי. בעלי התמוטט ולא הפסיק לבכות במשך שבוע שלם ואני התאבנתי ופעלתי כמו מכונה - רצה לבית חולים, רצה הביתה, מתקשרת לכל העולם לחפש מומחים, מבטלת עבודות וכו'. מכיוון שאני לא גרה בארץ נאלתי לעבור את הסיוט הזה לבד. אמנם יש לנו חברים מאוד טובים שעזבו הכל ורצו איתנו לבית חולים, אבל זה עדיין לא אותו דבר כמו אמא ואבא (כן, כן, אפילו של בעלי). אז עכשיו אני בבית, מנסה קצת להתנתק מכל הצרות והדאגות. מקווה שהכל יסתדר לכולנו (לשריתוש ויעל). תחזיקו לי אצבעות, בבקשה ותזכרו אותי בתפילות שלכן, כי אלוהים יודע שאני צריכה את זה.

../images/Emo24.gif

מה קרה? מה יש לילדה? מחזיקה לכם אצבעות חזק-חזק החלמה מהירה לקטנטונת תהיו חזקים!!

אלת הנקמות בוקר טוב

ילד חולה זה הדבר הכי קשה שיש שמחה לשמוע שאתם בבית ומאחלת שלא תראו רופאה בחיים רק בריאות בריאות ובריאות מחזקת את ידך ושל בעלך ושולכת לכם היחולי החלמה מהירה שבוע טוב

sovlanit

New member
אלת הנקמות,

מחבקת אתכם מכאן ושולחת המון איחולי החלמה מקרב לב. רפואה שלמה לצמיתות.

jessy19

New member
../images/Emo24.gif

איחולי החלמה מהירה ואל תשכחי שאנחנו פה כדי לתמוך, גם אם לא ממש לידך.

שש שבע

New member
רפואה שלמה

מה יש לילדה? את יכולה לתת לנו שם ושם אמא שנגיד עליה תהילים? תשלחי בבקשה מסר... אני מבטיחה שנבקש בשבילה, תינוקות של בית רבן שלא חטאו....

החלמה מהירה לביתך

תעדכני אותנו מה קורה מפחיד כשיש ילד חולה בבית, החיים נעצרים פתאום וכל השאר נראה כ"כ לא חשוב מתפללת בשבילך ומחזיקה אצבעות שהכל יעבור בשלום

saritoosh22

New member
אני כ"כ מבינה אותך,

זה מדהים כשקורה משהו לילד שלך, איך החיים משתנים מקבלים פרספקטיבה אחרת. אני כ"כ מבינה אותך, בקטע של ההתמודדות לבד בלי משפחה. המשפחה בכאילו מקרים מאוד מקלה ועוזרת. רפואה שלמה לילדה, תעדכני אותנו. קיבלתי את המסר שלך, אני אכתוב לך, בינתיים חיבוק גדול, שרית.

TJSBZ

New member
מחזיקה לכם אצבעות

למרות שאין לי ילדים, אני מבינה את גודל החרדה. רפואה שלמה.

למעלה