הסיוט שלא נגמר

kululu2B

New member
הסיוט שלא נגמר

הלפ הלפ..... אז הדימום הפסיק, שזה נראה היה לי חיובי, בהתחשב בכך שחגגתי 3 שבועות לקיומו, אבל אז אצל הרופא נצפתה רירית "לא מאוזנת" ועוד ממצא של 2.4 ס"מ על 1 שלא ברור אם הוא קריש דם או שארית הריון. קיבלתי כדורי מטרג'ין שמטרתם לכווץ את כלי הדם, בתקווה שמה שזה לא יהיה, הוא ייפלט אבל אבל אבל, במקרה או כתופעת לוואי סיוטית במיוחד, בלי שום התראה, הופיעו לי טחורים.. עכשיו, זה לא שלא היו לי טחורים בעבר ואני פמילייר עם אי הנוחות שהם גורמים, אבל כזה דבר לא היה לי מעולם! טחור חיצוני ענק (סליחה על הכניסה לפרטים), לא מסוגלת לשבת, ללכת, כלום! פשוט סובלתתתת
כבר קניתי את המשחה והנרות (פרוקטו משהו), עשיתי אמבטיות קמומיל, קומפרסים קרים של תה. מה עוד???

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אין לי עצות יקרה תרגישי טוב ומאחלת לך שהסיוט יהיה מהר מהר מאחורייך

קולולית אהובה מצטערת שזה כל כך נמשך, מקווה שבקרוב זה יהיה מאחורייך.. לגבי הטחורים - במהלך מקלחת חמה תנסי בעדינות לדחוף אותם פנימה עם האצבע ולכווץ טיפה את השריר לי זה עזר מקווה שגם לך (אפילו שזה נשמע מזעזע ואולי גם מחריד)

kululu2B

New member
דמיונוש

לא נשמע מחריד, אך גם לא ממש ניתן לישום. סליחה שוב על הפירוט אבל מדובר בטחור חיצוני גדול, נוקשה ומרשים במיוחד..

זואילי

New member

בדקת שהבטא התאפסה? דיברו איתך על היסטרו? מקווה שהסיוט הזה בקרוב כבר יהיה מאחורייך.

kululu2B

New member
זוזקה, הבטא לא התאפסה

היא 28 הבשורות הטובות (אני מקווה) הן שאתמול התחיל קצת דימום, אז מקווה שדברים עוד ייפלטו להם תזכירי לי מה זה היסטרוסקופיה-?

זואילי

New member
הזכרתי את ההיסטרו

בגלל המימצאים שכתבת עליהם. כרגע צריך לראות שהבטא מתאפסת, ואז תשקלי היסטרו, שכמו שמבוהלת הסבירה - בודקים את חלל הרחם, לראות שהכל שם מוכן ומזומן להריון הבא, שישאר שם בנחת 9 חודשים עגולים ומשמחים.

../images/Emo201.gif ../images/Emo201.gif

בטחורים יש לי מומחיות. אני ממליצה לך על המשחה של וולדה היא עזרה לי יותר מהפרוקטוגליבנול. שבי באמבטיה וכווני את הטוש לפי הטבעת עם מים חמימים לכמה דקות ונקי את האזור טוב טוב. אם יש לך אמבטיה הכי טוב לשבת באמבטיה עם מים חמימים ותמיסה מרגיעה כמו קמומיל לפחות 10 דקות. כשאת יוצאת תנסי לדחוף את הטחור כמו שהמליצה ארץ ולמרוח את המשחה של וולדה. אם את יכולה אני גם ממליצה לך לישון בלי תחתונים לאיורור. אני מקווה שהסיוט שלך יגמר בקרוב ושתזכי להריון תקין.

kululu2B

New member
תודה, צירצופית

בינתיים קיבלתי עוד משחה שאמורה להיות חזקה במיוחד אם לא תעזור, אנסה את של וולדה (יש אותה בכל בית מרקחת?) לדחוף את הטחור לא נראה לי אפשרי בהתחשב בגודל שלו ולישון בלי תחתונים- את זה אני עושה בלי קשר לטחורים, יותר נוח. תודה!

luli74

New member
../images/Emo201.gifאחותי לצרה..

אז חוץ מכל העצות המצויינות של אחיותינו...אותי הצילה תרופה הומיאופטית של חברה בשם דר' ריקוויג או משהו כזה, זה נקרא R13. תוך 24 שעות מרגע שהתחלתי לקחת (ובמקביל גם אמבטיות, קרם, מגבונים וכל שאר האינסטרומנטים) הורגשה הקלה משמעותית. מאחלת לך החלמה מהירה..גם בגוף ובעיקר ב
ל.

מסכנונת..

לגבי טחורים אין לי ניסיון רב ואני מאחלת לך שיעבור כמה שיותר מהר..תבדקי באינטרנט לגבי תרופות סבתא שיכולות להקל על זה... לגבי ההיריון שהיה..ממליצה לך לא לסמוך על אף אחד ולעשות היסטרו' ולהיות בטוחה במאה אחוז שלא נשאר שם כלום... והלוואי וההמשך יהיה לך קל יותר..

kululu2B

New member
כן, כבר עשיתי חריש באינטרנט ../images/Emo9.gif

כל כך הרבה רעיונות- כורכום, שמן זית, תפוחי אדמה, מה לא.... וגם אותך שואלת- מה זה בדיוק היסטרו ולמה כדאי לעשות? (ואיימן!)

kululu2B

New member
לולילו

מתוקתי, איפה משיגה את התרופה הזאת? צריכה לגשת להומיאופט? בית מרקחת?

luli74

New member
אני קניתי בבית מרקחת פרטי,יש גם בסופרפארם

זו תרופה מוכנה- לא משהו שרוקחים במקום מקווה שאת מרגישה טוב יותר!

קולולו../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אוף כמה סבל
לגבי הטחורים, יש לבעלי ואכן הוא נעזר בעצה שקיבלת... מתכופף על הברכיים ומכוון את הטוש עם מים פושרים לכיוון.... הרבה בריאות

למעלה