הסיוט השבועי לילד

Benedictus3

New member
הסיוט השבועי לילד

ושוב נצאה אל הדרך, הדרך המובילה לשום מקום.
ושוב נצאה אל הדרך, הדרך המובילה לעוד תצוגה משמימה
ושוב נצאה, נעמוד בפקק, נגיע לאיצטדיון, מתפעם מחדש
נכנס, נתיישב ונתחיל לקלל.
את טואטחה שלא סוגר, את עזרא שלא מוסר
את משומר (גם אם הוא לא משחק)
ואת דקל (שגם כשהוא משחק הוא לא משחק)
נבכה את מר גורלנו על התנועה העלובה של עמאשה
על העצלות והפלגמטיות של ראיוס
על המסירות אחורה ולרוחב
על שתיים וחצי הזדמנויות לא מנוצלות
על השער שנספוג בדקה 56
ונשלים עם זה - כי זה מה שיש
ונביט בעיניים כלות
אל יציע הכבוד
אל האיש שלקח את כספנו בעורמה
ושולח אותנו עוד שבת אחת, לבכות לבד בחשכה

יאללה, צעיף, כובע ולדרך!!

Cade Foster

New member
פלייאוף תחתון בכל הכוח

אני כבר רואה איך שחר מבכה את הכנסות שילכו לפח, הכנסות שבלעדיהם לא נוכל להביא עוד זרים מזימבבואה ומקייפ ורדה, או את עידו אקסברד מאחי נצרת... יכול להיות שבעונה הבאה נצטרך חלילה לחשוב על העתיד ולשתף שחקני נוער. יכול להיות שחלילה נסיים במקום השישי ולא במקום החמישי!!!
&nbsp
אני לרגע לא חושב שמרקו בלבול צריך להיות המאמן בעונה הבאה, אבל התגובה של הקהל היום לא הייתה במקום (חלקו לפחות. התגובה של 15 אלף איש שלא הגיעו למשחק הייתה מעולה). אין שום סיבה שבלבול יהיה השעיר לעזאזל וישלם על הכישלונות של הבוס שלו.
&nbsp
יש בן אדם אחד שאחראי למה שקורה בקבוצה בשנים האחרונות, ובקצב הזה הוא יישב בעונה הבאה לצד 20 מקורבים ביציע הVIP ומסביבו 28 אלף מושבים ריקים.

DRORIKO8

New member
המקום החמישי של איזה ליגה....?

אבל סחטיין על ההודעה השנונה,קרעת אותי מצחוק
(מה בעצם נשאר לנו אם לא הצחוק)

Benedictus3

New member
יש לי חדשות - ישנות - בשבילכם

לא פליי אוף תחתון אלא ירידת ליגה ודאית. מכבי חיפה היא הקבוצה העלובה ביותר בליגה היום, יש לה יותר הפסדים ממה שהיו לה בעונת הירידה האחרונה והיא משחקת משחק חסר מעוף לחלוטין. לקבוצה הזאת אין מאמן מאז שרוני לוי סיים את תפקידו, אלא שלרשות יורשו עמדו שחקנים ישראלים לא רעים, מה שקשה לומר היום.
אני חושב שעם כל הצער ותחושת האסון הכבד לרדת ליגה אחרי 35 עונות שבהן הפכנו לקבוצה הגדולה ביותר בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי, אבל אם אנחנו ורצים לחזור אי פעם למעמד הזה, עלינו לפרק ולהתחיל מהתחלה - בדיוק כפי שהיה ב 1977. ב 1965 הקבוצה ירדה בפעם הראשונה, ב 1974 בפעם השנייה וב 1977 בפעם השלישית. במהלך 12 השנים הללו מכבי חיפה הלכה מדחי אל דחי... לא אומנה, לא נוהלה, הביאה פליטים ושחקנים סוג ז' ולבסוף ירדה ליגה. לקח ארבע עונות לבנות קבוצה ששנתיים אחר-כך זכתה באליפות והביאה את פתיחתו של העידן המופלא שאנחנו נמצאים ברגעים אלה בסיומו.
אם מכבי לא תרד ליגה, שחר ירגיש שהוא הצליח וימשיך לנהל את הקבוצה בצורה העלובה והחולנית שבה הוא מנהל אותה בשש השנים האחרונות. אם נרד ליגה שחר יבין שכסף הוא לא יוכל לעשות מהמועדון הזה יותר ואולי אז יוותר עליו ויעביר אותו למישהו אחר שיתחיל מהתחלה.
חברים - זה הסוף
אמרתי את זה לפני שבועיים, לרגע קפצה אופוריה על ליבנו אחרי הניצחון על הפועל באר-שבע - אבל דם אז אמרתי שזו נחמת עניים, והמצב לא השתנה לטובה.
תתחילו להפנים!
בעונה הבאה מכבי חיפה תשחק בליגה הלאומית!!!
תתפללו שזה יהיה בלי יעקב שחר!

DRORIKO8

New member
בוא נחזיר את יוחנן וולך

אה כן וגם את יואב לוי,בפנדלים נגד ק"ש הוא היה חסר

מבין את הקהל שמגדף את המאמן הסופר עלוב שיש לנו

אפשר לדבר עוד שעות על האיכות המביכה של עמאשה, ואבוחצירא, ומשומר, וקינן, ומיצ'ל והרשימה עוד ארוכה.
מצד שני, המאמן הזה הצליח להוציא את המינימום האפשרי מהאסופה הבינונית הזו. שזה "הישג" מדהים בפני עצמו. הוא כבר חודש וחצי בקבוצה, ועדיין לא מצא את הביצים להחליט מי ה- 14 שחקנים שהוא מאמין בהם ורץ איתם עד לסוף העונה.
שזו מחלה ממארת ומרגיזה באיכות המאמנים בישראל של השנים האחרונות - מאמנים חסרי אישיות וחסרי אומץ לקבל החלטה.

לו, לדוגמא, שחר היה מתקשר אליי מחר ומציע לי לאמן את הקבוצה, הייתי נפרד מארבעה שחקנים כהחלטה ראשונה שלי עוד לפני שהייתי מעביר את האימון הראשון.
ואז, עם הסגל שנשאר מנסה להדביק את השחקנים ולרוץ יחד קדימה.

אני לא זוכר מי היה המחליף של עטר-ברקוביץ'-קנדאורוב-רוני לוי-חזן בעונת האליפות של 94, לא זוכר מי היה המחליף של קטן-ז'וטה-פראליה-רוסו-באדיר ב- 2003, אבל כבר שלוש-ארבע שנים שאנחנו מחזיקים סגל של 25 שחקנים, ראבק, 25 שחקנים! זה שניים וחצי הרכבים מלאים, בשביל הליגה המביכה והסופר חלשה שלנו!

וכל שבוע משחקים עם השחקנים בסגל, ופעם שחקן ביציע, ושבוע אחרי הוא ב- 11, וההפך.
מעניין מי החכם שהגה את הטריק ה"גאוני" הזה לצאת בסדר עם כולם, ולמה מאמנים כל-כך מפוחדים ולא שמים לביזיון הזה סוף וחותכים בבשר.

אבראא

New member
אההה למה ככה? עלוב?

יש לנו מאמן אופטימי מתמיד. קשה שלא לסמוך עליו.
לא שמעת אותו בסוף המשחק? "..אין לי ספק שחיפה תיראה אחרת כי אין שום קשר בין כדורגל לבין מה שעשינו על המגרש. אני אמנם נמצא כאן זמן קצר, אבל אני מאמין שמכבי חיפה תצא לדרך חדשה, אין לי ספק בכך".

בלבולי ביצים. לא יודעת אם פיטוריו יעזרו במשהו. מצד אחד אף אחד לא יכול לעזור באמת ועוד פיטורים לא יצילו את המצב. מצד שני הוא נראה אבוד על הקוים, שוגה בבחירת ההרכב, נראה חסר החלטיות ובקיצור לא חסר.

מתי זה יגמררר??!!

Cade Foster

New member
זו בעיה אצל תפוז

מאז שהחליפו שרתים נעלמות מידי פעם הודעות. אין לזה קשר אליי.

Cade Foster

New member
לא מבין מה רוצים ממנו

הוא לא פה כדי לבנות את הסגל, הוא לא פה כדי לשחרר/להביא שחקנים. הוא פה כי צריך שתהיה דמות מאחורי הקווים שבאופן רשמי תקרא "מאמן", אתה יודע, זה שמתראיין אחרי משחקים ונותן את התחושה שזה בכל זאת לא מועדון חובבני עם "מאמן-שחקן" או משהו בסגנון. אז נניח והוא יזרוק 4 שחקנים, מה אז? אולי אחד מה-4 האלה הוא שחקן שהמאמן הבא כן ירצה?
&nbsp
אם שחר היה מתקשר אליי ומבקש ממני לאמן הייתי אומר לו לא תודה, תאכל את הדייסה שבישלת. הדבר היחיד שאפשר לבוא אליו בטענות לבלבול הוא על עצם העובדה שהוא הסכים לבוא לאמן כאן לחצי שנה ולהיות המריונטה של יענקל'ה. כך או כך, הוא לא הבעיה של הקבוצה, והוא גם לא יהיה חלק ממנה בעוד כמה חודשים, אז אני לא רואה טעם להתעסק בו. אז הוא יתפטר ואחריו ימונה שעיר לעזאזל אחר. ממש שינוי גדול...

Benedictus3

New member
חטא על פשע

יעקב שחר (מוגן על ידי הרטוריקה של תומר לוי מערוץ הספורט) נכנס לחדר הלבשה וכעס על השחקנים. הקשקוש הזה מוצג כאיזה מעשה הרואי של הבוס הפגוע מהמשחק של הילדים שלו.
ובכן, האדון שחר (וגם האדון תומר לוי - ושאר קשקשני המקלדת שלא מעזים לבקר אותו) - אתה מוסיף חטא על פשע.. לא די בזה שאתה הוא זה שקנה את השחקנים האלה, לא די בזה שאתה הוא זה שקובע כיצד יראה הסגל שלך מטעמים של תחשיבים פינאנסיים ומחוייבויות לחברים, ויש לך החוצפה לצרוח על השחקנים שהאחריות על כך שהם במועדון מוטלת כולה עליך??
האיש חי בספירה אחרת... מנותק לחלוטין מהמציאות שהוא יצר אותה. הוא לא מסוגל להבין את האחריות שלו על המצב, הוא לא מסוגל להבין שהשחקנים שהוא הביא לא מסוגלים (ודברי מרקו בלבול עליהם מוכיחים עד כמה זה נכון) לשחק אחרת מכיוון שהם פשוט שחקנים לא טובים מספיק לליגת העל!
יורדת אחת יש כבר (הפועל עכו חביבתי שעל הדרך ללאומית תיקח אותנו אתה בניצחון מזהיר במחזור הבא) והשנייה היא הקבוצה שאתה בנית, יעקב שחר. זו שעל גבי האוהדים המסורים שלה חסכת כל השנים; זו שהצלחת לעבוד עליהם כמה היא טובה כדי שישלשלו לכיסך מליוני שקלים; זו שעל גבי האוהדים שלה קשרת את עצמך לסוכנים סוג ז' שממשיכים להלעיט אותך בזבל כימי שהם אוספים מכל מני ביבים, וזורקים אותו עליך בהנאה;
הדבר הטוב היחיד שאתה יכול לעשות עכשיו - במקום לצווח על השחקנים הצילייגערים והמסכנים שמשחקים עבורך- הוא להודיע שבסוף העונה הזאת תעביר את הקבוצה לידיים אחרות על מנת להבריא אותה.

DRORIKO8

New member
באנה קלטתם את עזרא?

בלבול אומר לו לחתוך מהימין לאמצע,אז מה הערס הקטן עונה לו? "אני נשאר בימין". למה מי אתה יא חתיכת אפס? למה מה אתה לברון ג'יימס שאתה יכול להגיד למאמן שלך איפה תשחק? אפס מושתן שעשה כמה גולים במכבי נתניה ומאז הוא חושב שהוא איזה סופרסטאר. זה הכדורגל הישראלי שלנו, ערסים קטנים שכל מיני שלמה שרפים(להלן:הערסים הגדולים) מהללים אותם בתקשורת וגורמים להם להאמין שהם באמת כאלה גדולים,מכאן גם הסכומי עתק שהם דורשים(וגם מקבלים). הקבוצה הזאת מגעילה אותי מרגע לרגע.

אבראא

New member
ברור לך

ששדרנית הקווים הקצינה את הסיטואציה.
לא מאמינה שזה מה שקרה, ואם כן אני בטוחה שבלבול ידע איך לטפל.

DRORIKO8

New member
קייד דיבר על זה בזמנו

על חוסר המשמעת הטקטית של השחקנים, והאמת שמה שהשדרנית אמרה די מתיישב עם עזרא, זה השחקן הכי שכונה שיש, מבחינתו הוראות טקטיות זה בשביל חנונים. לפעמים אני רואה אותו עושה דברים במגרש שאין מצב שבלבול או סטנויביץ' אמרו לו לעשות אותם, אני מדבר ברמה של ללכת לדריבל על 3 שחקנים. מה שכן עם היכולת שלו אין ספק שהוא יקרע רשתות בלאומית....

מה רוצים ממנו? הוא מאמן עלוב ופחדן, זו דעתי

גם סטויאנוביץ' לא היה מאמן גדול ולא השיג כלום, אבל אצלו לפחות ראו בבירור את חוסר המזל המשווע (תיקו לסכנין בדקה ה- 90 מנבדל ברור, אחרי שכמה דקות לפני בניון מחמיץ גול של מיליון אחוז, הפסד לבית"ר בבית בגלל אדום דבילי של בוקולי, הפסד למכבי ת"א אחרי אדום אידיוטי של הגאון משומר וכו'), ואצל סטויאנוביץ' המאמן לפחות דיבר בבירור שהוא רוצה להביא חמישה שחקנים לקבוצה ושיש כאן סגל עקום להחריד.

ואצל בלבול? פשוט כלום, מאמן שקיבל את הזדמנות חייו מאלילת המזל - הרי לכולם ברור שאין לו מה להפסיד - ומה הוא עושה במקום? נכון, מחליט לא לעשות כלום! וואלה, מדהים.
הוא יכל כמו בנאדו לנסות לעשות איזה נס ולקבל חוזה לעוד עונה, לו היו מחוברות לגופו צמד של ביצים. לדאבונו, המצרך הזה אינו בנמצא עליו.

אז מה הוא עושה בזמנו הפנוי? ממשיך לצאת בסדר עם כולם ודואג לחלוקת דקות על בסיס סוציאלי-חברתי.
מיצ'ל כבר מזמן לא שיחק? אז נצא סחבק עם הבחור וניתן לו לפתוח בהרכב.
אבוחצירה נראה זוועה וישב ביציע? לא נורא, הבחור מביא איתו יופי של חיוך, מגיע לו מדי פעם לעלות גם בהרכב בגלל החיוך ולחרבן את המשחק של הקבוצה.
עטאא נותן את הנשמה ומקריב הכל על כר הדשא? אז שילך ליציע הצעיר הזה! מגיע גם לבוקולי קשישה לטעום דשא.

כי זה בלבול שלנו, מאמן פחדן, סחבק ומתחשב; לא מאמן שיודע לקבל החלטות ולחתוך בבשר החי.

Cade Foster

New member
אין לי מחלוקת איתך

אבל לא הוא הכתובת לכישלון. הכתובת לכישלון היא יעקב שחר והניהול השכונתי שלו בחמש השנים האחרונות. לקחת מאמן שנמצא פה חודש, לקח קבוצה מפורקת ולא שינה את המצב שלה (כמה מפתיע) ולהפיל עליו את הכישלון זה למצוא שעיר לעזאזל וזה בדיוק מה ששחר חיפש כשהוא מינה אותו - מישהו שיאכל את הדייסה המגעילה שהוא עצמו בישל.
&nbsp
ואני שוב אומר - לשחקנים במכבי חיפה אין חשק לעלות לכר הדשא. את זה שום מאמן לא יצליח לשנות, גם לא אחד הרבה יותר טוב מבלבול.

Benedictus3

New member
נכון ויציב

ואמת לאמיתה... אני סבור שלרוב המאמנים הישראלים אין יכולת להשפיע השפעה של ממש על צורת המשחק של הקבוצה. הדבר נובע מכמה סיבות: חוסר הבנה אמתית בטקטיקה; חוסר יכולת לשלוט משמעתית בקבוצה באופן כזה שהשחקנים יעשו את מה שהמאמן אומר להם ולא יוטלו נגדם סנקציות; חוסר בכריזמה (קשור לטיעון הקודם); שחקנים לא איכותיים שלא מסוגלים להבין ולבצע את הוראות המאמן.
יש מאמנים שלוקים בחלק מהסיבות ויש כאלה שלוקים רק באחת. בלבול לוקה בכל הסיבות, ונתחיל מהסוף: השחקים שלו חלשים מקצועית ורובם נופלים ביכולתם משחקני רוב הקבוצות בליגה; השחקנים שמים עליו פס וזה עלה מכמה סיטואציות מביכות שנראו אפילו במצלמות הטלוויזיה; כריזמה ובלבול אלה שני הפכים; הוא לא מצליח לשלטו בשחקנים ולהורות להם לשחק כפי שהוא רוצה מהסיבות שמניתי וגם מהסיבה הראשונה: אין לו הבנה בטקטיקה.
&nbsp
הפתרון טמון אך ורק בשינוי קונספט: מנהל מקצועי זר שלא מכיר אף עיתונאי מקומי ושמביא אתו ידע מוכח בניהול קבוצת כדורגל. המנהל הזה ימנה מאמן איכותי, יבנה את הקבוצה בתיאום מלא עם המאמן וללא כל התערבות מצד הבעלים. כדי שנוכל לבנות כאן משהו חדש יהיה צורך באוסף שחקנים צעירים ומחויבים נטולי אגו עם מאמן שיכול לבנות אותם או לחליפין מאמן חסר פניות שיכול לאכול שחקני אגו.

DRORIKO8

New member
מה אתה רוצה ממנו בדיוק?

את השחקנים האלה הרי הוא לא הביא נכון? שחרור/הבאה של שחקנים בינואר זה בסמכות של שחר נכון? מרקו הגיעה על תקן 3/4 בובה, כלומר אחד שבונים לו את הסגל ועם מה שיש לו הוא צריך לנהל משחק.

ודווקא היה לנו אחלה מחליפים ב-94. אריק בנאדו,איתן אהרוני,שי הולצמן,איבן גצקו. לא רואים את שחקני ההרכב שלנו ממטר.

למעלה