הסיוט הכי גדול

Gרר

New member
הסיוט הכי גדול

מה מבחינתכם הוא הסיוט הכי גדול שיכול להיות בגמר? כלומר השלישיה הכי גרועה שיכולה להגיע לגמר ותגרום לכם להביא שקית הקאה או פשוט...להעדיף לקרוא על התוצאות בעיתון ביום שלמחרת. החלום בלהות שלי זה השלישיה הבאה: - קריסטי לי קוק - דייויד ארצ'לטה - ג'ייסון קסטרו סאישה נפקדת מהרשימה שלי כי לפחות היא יכולה להביא ביצוע טכני קורע גרון. אבל השלישיה הזאת מסוגלים לייצר רק שירי שיעמום ואם אלו השלישיה שיגיעו לגמר - הולך להיות לנו סיום עצוב מאד לעונה. מה הסיוט שלכם?

BIG MINDS THINK ALIKE:)

ממש ככה. אם זו תהיה שלישית הגמר- או אפילו אם מישהו מתוכה יתברג לגמר במקום דיווי/קרלי זה יהרוס את כל הטעם הטוב של העונה הזו -וזו עונה חזקה, אין כל ספק.

פטל 11

New member
מסכימה ../images/Emo45.gif

ורעיון מצויין לסקר. רק ששים לב שבגמר יש רק 2. ובכל זאת- ג'ייסון- לגמרי אובר רייטד מבחינתי. נראה טוב ומקסימון באיזושהי צורה- כן. אבל לא מתאים בשום צורה למקום אליו הגיע עד כה. מאד מאד בינוני ומאד צפוי. קריסטי- כן, היא עדיין פה. אני חייבת לציין שהיא נראית יותר יפה משבוע לשבוע, והביצוע האחרון היה די טוב בעיני. יחסית לזה שלא חשבתי שתעבור את ה- טופ 12 זה יפה. ועדיין- לא ברור לי מה היא עושה שם. באמת. היא מאד ממוצעת בעיני. ארצ'ולטה- די בטוח שיהיה בגמר, ודי בטוח שיהיה מתוקון, דביק, ובעל תנועות שפתיים בלתי רצוניות. לגמרי מאוס. בלעע. אבל אני עדיין מקווה שנגמרו לנו השוקרים. באמת, די. וקוק- תתאפס על עצמך בבקשה, שמור לך מקום חם בליבי, ובגמר
יאיי.

Gרר

New member
ואלללה נכון

שכחתי מזה שיש רק שנים. ווי ווי ווי זה הופך את המצב לעוד יותר קשה.

מבחינתי, זה מאוד פשוט

כל גמר שדיוויד קוק לא יהיה בו, זה גמר בלהות. כשהוא יעוף אני פשוט מפסיקה לצפות, אין לי שום עניין בעונה הזו חוץ ממנו. אבל תכלס? אם ארצ'ולטה יהיה בגמר, וזה לדעתי כמעט וודאי, אני מקווה שיהיו המון הצבעות נגדו. לא אוהבת סיומים ידועים מראש, והמחשבה עליו בתור המנצח הידוע מראש מתחילת העונה שאין מצב שלא יזכה? עושה לי חררה. מצד שני, באופן מציאותי ברור שהכל מוביל לכיוון הזה. אז לפחות שקוק יהיה שם בשביל העניין.

אונגי2

New member
אצלי

ג'ייסון וקריסטי מבחינתי הכי לא מתאימים לגמר. את סאישה אני מאוד אוהב, אבל גם לא חושב שהיא צריכה להיות בגמר. אני מקווה שהיא תגיע לTOP 5 ותעזוב שם בכבוד הראוי לה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif קשה לי.

אני חושבת שקריסטי, ג'ייסון או ברוק עם ארצ'י בגמר יהיה הכי גרוע מבחינתי. וגם אצלי חלום הבלהות יהיה אם קוקי לא יהיה בגמר, אבל אני ממש לא סומכת על זה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif נממ...

קריסטי או סאישה.שתיהן לא יגיעו לשם,ככה שזה בסדר. אני בסדר עם כל טופ 2 אחר אחרי שמייקל לי עף.

SUBG

New member
אני לא ממש מסכים איתך..

האמת שאני מרוצה מאוד מהמתמודדים.. כך שזה לא משנה לי.. אבל הייתי רוצה בגדול שברוק תגיע וג'ייסון.. וג'ייסון הוא תותח יש לו קול ממש טוב.. יש לי איכות.. מאוד מזכיר את דמיאן רייס..:)

JoNy Boi

New member
ג'ייסון קסטרו, קריסטי לי קוק, קרלי סמית'.

פשוט ככה. מה שאני רוצה: דיוויד ארצ'ולטה, ברוק וואייט, ודיויד קוק

NP16

New member
קריסטי וסאישה בלי ספק.

ואם אתה ממש ממש רוצה סיוט..שזה סיוט בכל המובנים.. לוק מנרד ואיימידייויס

למעלה