הסיוטים חוזרים אלי

rony-m

New member
הסיוטים חוזרים אלי

אני מנסה לישון ולא הולך מחר יום עבודה טוב נו אולי בכול זאת הצליח יש למישהו רעיון מועיל? רון

מורני !

New member
רוני

אני בטח אשמע כמו סבתא .... אבל חלב חם.. ספר טוב.... ובעיקרון להירגע. .. אבל זה בטח כבר מאוחר מידי... הא? :)

rony-m

New member
אין כמו סבתא :cool:

חוכמתם של זיקני העם ידוע לכל...יש מקום מבורך לעצות ``סבתא`` ברור לי שאת צעירה גם בגיל וגם בכלל :) אז...ממש תודה, בתח תהיה לי הזדמנות לבדוק את ה``תרופה`` רון

nasty-

New member
:)

בהצלחה... ולא .. אני צעירה... זה קצת נחשב לרעתי... אולי .. לא יודעת.. אבל אכן צעירה. אגב... מה זה צעירה בכלל? לילה טוב ...

צוש

New member
רוני

בלילה נופלות כל המסיכותואין עוד שקרים. בלילה התת מודע חוזר ועולה ושולט ואתה חייב להתמודד עם הדברים מהם אתה בורח ביום. אל תברח, אם אתה לא חייב אל תברח. ממילא אתה לא יכול לברוח מעצמך. הלילה נועד כדי לנוח, אל תקח איתך לשם את הבעיות של היום. אני למשל לא זוכר חלומות בכלל, ואני ישן טוב בלילה, הרבה אנשים יכולים להעיד על כך אחרים לומדים להתמודד עם החלומות שלהם, לשלוט בעצמם גם בלילה. אני לא יודע מה יותר טוב (לי בכל אופן לא רע), מצורף קישור לאתר מעניין בנושא חלומות, הוא מלמד על שליטה במודעות שלך בלילה לא יודע כמה הוא מועיל, אבל בטח לא מזיק.

למעלה