הסיווג הבטחוני...

riki123

New member
הסיווג הבטחוני...

שאלתי כזאת...אני מתגייסת בתאריך 21.8.2005 בעוד כשלושה שבועות, היו לי זימונים למיונים של תפקידים אבל הם לא ענינו אותי ולכן לא הכלתי...לכן חשבתי שאני יימצא בגיוס כלל צהלי ושם יקבע תפקידי זאת אומרת ביום הראשון. לפני כמספר ימים קיבלתי בדואר זימון לתחקיר בטחוני ולמלות שאלון של תחקיר בטחוני, אנשים שאמרתי להם זאת אמרו לי שלפי זה כבר יש לי תפקיד ובגלל זה עושים לי את התחקיר. שאלתי כזאת האם בטוח הם יודעים כבר מה אהיה ולכן שלחו לי את התחקיר..? ומהם בדרך כלל התפקידים שדורשים תחקיר בטחוני? תודה וגיוס ושירות קל לכולם!!!

riki123

New member
איך אני יכולה לברר?

האם מישהו יכול להגיד לי בלשכת הגיוס לאן אני מועמדת? או שלפי התאריך אפשר לדעת איזה גיוס זה?

סופה21

New member
כל תפקיד

שנחשפים בו למידע מעל סיווג שמור , מצריך סיווג בטחוני.

linorly

New member
כן, אבל בדר"כ מודיעין וקשר../images/Emo108.gif

ועוד כל מיני דברים בסגנון, דואגים לשלוח סיווג לפני הגיוס לתאריך כלל צהל"י

סופה21

New member
תתפלאי שלא...

וח"א זו הדוגמה הכי טוב. כל תפקיד שעובדים בו עם מידע מסיווג סודי ומעלה מצריך סיווג בטחוני. ולרוב (כמעט כל התפקידים) עוברים את התחקיר (לפחות בנות) לפני הצבא.

../images/Emo104.gif שאלת תחקיר- הפוכה.

אם עברתי תחקיר בטחוני (בגלל תפקיד ספציפי שבסוף אני לא הולכת אליו) הצבא ינצל את התחקיר הבטחוני שעשיתי כדי לשלוח אותי לתפקיד מסווג או שזה לא מחייב?

JustK

New member
אי אפשר לדעת, יכול להיות שכן ויכול

להיות שלא. אם יהיה להם תפקיד בשבילך שמצריך תחקיר אז פשוט לא תצטרכי לעשותו שוב, אבל יתכן שתשובצי לתפקיד שלא מצריך תחקיר, אין לדעת... אבל מה זה משנה בעצם?

סופה21

New member
ממש לא

הצבא ישבץ אותך איפה שצריך. אבל יש מקומות שנניח יש מספר מועמדים ואת היחידה עם הסיווג אז יקחו אותך כי זה חוסך זמן מאשר לחכות לתחקיר בטחוני של מישהו אחר ועד שיקבלו אישור עבורו.

../images/Emo104.gif אוקיי,

תודה רבה

ETIMEIR1

New member
אני בדיוק באותו מצב כמוך....

גם מתגייסת ב21 לאוגוסט.....אני מקווה לעבור את התחקיר הביטחוני. נראה לי הגיוני אם שלחו לנו לעשות תחקיר, שמייעדים אותנו לתפקיד מסויים..

Mini B

New member
אני מתגייסת יום אחריכן

וגם לי יש תחקיר בטחוני. באיזה תאריך יש לכם?

riki123

New member
הסיווג שלי לפניך...

הסיווג שלי ב-9 לאוגוסט. את חייבת להיות איתי בקשר אני אספר לך מה היה לי שם כי הסיווג שלי לפניך..!

אני גם מתגייסת ב-22 לשמיני וזה

לקצונה ייעודית.....אבל לא ביקשו ממני לעשות תחקיר בטחוני.... מתי יש לך תחקיר?

riki123

New member
גם אני מקווה

אחלה שאת איתי באותו תאריך וגם לך שלחו תחקיר בטחוני...אני חייבת לדעת את התפקיד ולמה בכלל שלחו לנו את הסיווג הזה... בבקשה אם אומרים לך משהו תגידי לי. ואגב אולי ניפגש באותו יום!!! אם תרצי אז איסייקיו 203826580

למעלה