לכל כוכבי "משחק החיים" שלום רב! אני כל יום מקפידה לראות בשמונה וחמישה "משחק החיים" אני מכירה את השיר פתיחה טוב מאוד! אבל יש לי שאלה: האים אתם משחקים "במשחק החיים" בשמונה וחמישה או שאתם יכולים לראות את הסידרה בעצמכם?
האמת שחשבתי על זה לפני כמה הודעות שקראתי... מענין אם השחקנים נכנסים לכאן? א. יכול להיות שהם בכלל לא מודעים למקום.(-בושה וחרפה למדינה ישראל!!) ב. יכול להיות שהם יודעים טוב מאוד שקיים כזה פורום ונכנסים וקוראים את כל ההודעות. ג. אם הם נכנסים וקוראים את כל ההודעות יש לנו לפעמים תגובות כאלו מרושעות! אולי הם נעלבים? תעלומה שלא יהיה ניתן לפתור! טוב נו אולי בעצם כן...מי יודע...
בין השעות 07:00 בבוקר ועד 18:00 בערב אז כן השחקנים יכולים לראות את עצמם בשידור ולא לשכוח שהם לא מצטלמים כל יום אז הם יכולים לראות גם את השידור החוזר וגם את השידור ביום שישי.
הביאה את כל הדיסקים שלה לילדים שלה וכל פעם שהם שומעים היא באה וסוגרת את המערכת היא לא מסוגלת לשמוע. ככה אמרו בעיתון נראה לי ראש 1... ואת האמת אני מסוגלת להבין אותה....אתה עובד על השירים האלו כל החיים שלך איזה 15 פעם ביום אתה שר את השיר עד הוא יוצא לך טוב ואז יש עוד הופעות אז אתה גם שר את השיר זה ממש מעצבן לשמוע אי אפשר יותר!