הסידרה

רעותנונ

New member
הסידרה

לכל כוכבי "משחק החיים" שלום רב! אני כל יום מקפידה לראות בשמונה וחמישה "משחק החיים" אני מכירה את השיר פתיחה טוב מאוד! אבל יש לי שאלה: האים אתם משחקים "במשחק החיים" בשמונה וחמישה או שאתם יכולים לראות את הסידרה בעצמכם?

נשמה...../images/Emo165.gif

הכוכבים לא נכנסים לפה...

אני חושב שאני יכול לענות במקומם

רוב הצילומים הם בבוקר בדרך כלל, ולפעמים בערב. ואני מתאר לעצמי שהם כן רואים את עצמם.

נועוש 18

New member
השחקנים לא נכנסים לפורום ניראה לי.

אבל הסידרה צולמה בבוקר, א אז בטח השחקנים רואים.

aieeoh

New member
ואייי

האמת שחשבתי על זה לפני כמה הודעות שקראתי... מענין אם השחקנים נכנסים לכאן? א. יכול להיות שהם בכלל לא מודעים למקום.(-בושה וחרפה למדינה ישראל!!) ב. יכול להיות שהם יודעים טוב מאוד שקיים כזה פורום ונכנסים וקוראים את כל ההודעות. ג. אם הם נכנסים וקוראים את כל ההודעות יש לנו לפעמים תגובות כאלו מרושעות! אולי הם נעלבים? תעלומה שלא יהיה ניתן לפתור! טוב נו אולי בעצם כן...מי יודע...

sul da bahia

New member
אני חושבת..

שהם כן מודעים לעובדה שיש את הפורום הזה...והם כן נכנסים,זה די ברור...הם רוצים לראות מה חושבים על הסדרה שלהם! נ.ב זה לא בדוק,זאת סתם מחשבה שעברה לי בראש

shiran™

New member
גם אני חשבתי שמידי פעם הם.. ../images/Emo121.gif

אולי נכנסים לראות, או לפחות מפיקי הסדרה, או מי שאחראי עליה.. אבל זו רק מחשבה, כמו שאמרת.. (יכול להיות שזה באמת)

lunaluna

New member
הצילומים נערכים

בין השעות 07:00 בבוקר ועד 18:00 בערב אז כן השחקנים יכולים לראות את עצמם בשידור ולא לשכוח שהם לא מצטלמים כל יום אז הם יכולים לראות גם את השידור החוזר וגם את השידור ביום שישי.

../images/Emo142.gif השאלה היא אם זה לא מוזר להם

לראות את עצמם בטלויזיה כי זה בטח קצת מביך ומוזר. רוב הזמרים
(זה לא נתון בדוק, אבל ככה נראה לי) לא שומעים את הדיסקים שלהם...

../images/Emo142.gif הכוונה שהם לא שומעים את

הדיסקים שלהם סתם ככה בבית בשביל הכיף...

aieeoh

New member
למשל מדונה...

הביאה את כל הדיסקים שלה לילדים שלה וכל פעם שהם שומעים היא באה וסוגרת את המערכת היא לא מסוגלת לשמוע. ככה אמרו בעיתון נראה לי ראש 1... ואת האמת אני מסוגלת להבין אותה....אתה עובד על השירים האלו כל החיים שלך איזה 15 פעם ביום אתה שר את השיר עד הוא יוצא לך טוב ואז יש עוד הופעות אז אתה גם שר את השיר זה ממש מעצבן לשמוע אי אפשר יותר!

למעלה