הסידרה השבט!

הסידרה השבט!

הסידרה השבט היא הסידרה הכי טובה בעולם זאת עובדה, זאת הוכחה שהסידרה כבשה מיליונים! הסידרה היא סידרה הכי טובה ואין שני לה, אני חושב ש"המחר החדש" לא תשתווה לסירה השבט, כולם חושבים שהשבט היא סידרה מעולה, אני מאוד עצוב שאף אחד מהחברים שלי לא מכירים את השבט, אני חייב להודות שראיתי את השבט בפעם הראשונה אני לא אהבתי את הסידרה אבל אחר כך אני אהבתי את הסידרה, אין ספק שזו סידרה טובה מאוד צר לי לומר שלא כולם חושבים כך, אני חושב שהם מפספסים חוויה שאין שני לה אני אוהב את השבט כי היא מרתקת אותי ומענינת אותי כל כך ואני שמח שהרבה חושבים כך, אני חושב שליראות השבט זה כיף מאוד לצפות בה, אני מקווה שאתם אוהבים את השבט אם אתם רוצים לישאול או לדבר איתי על השבט: 1אתם יכולים לדבר איתי או לישאול שאלות בפורום. 2אתם יכולים להדבר איתי באיסקיו אני כתבתי בהודעה אחת את האיסיקיו שלי ונוכל לדבר אני מאוד אוהב את הסידרה השבט אני מקווה שאתם אוהבים את הסידרה השבט טוב אז אני הולך לאכול!!! ביי

its only ma

New member
בתיאבון...../images/Emo13.gif|המבורגר|

ו...בינתיים המחר החדש לא התחילה.... גמאני חושבת שזה די ברור שהמחר החדש לא ישתווה לשבט.... ויש לי שאלה...אנחנו נמשיך לדבר בפורום הזה גם על "המחר החדש"? כי בכל זאת זה מין סדרת המשך לא?! אז אפשר להמשיך...

slallum

New member
הבנאדם "כובש את העולם"!

הוא בנאדם מציק, הוא חושב שאפשר לכתוב משפטים מפגרים כאלה שכל אחד מהם אומר בערך אותו דבר הוא חושב שהוא יכול לכתוב המון משפטים שמאוד דומים במשמעות שלהם הוא חושב שיש איזה סדרה אחת, שהיא ממש טובה הוא ממש בטוח שהיא טובה, אני לא בטוח לאיזו סדרה או מתכוון הוא קרציה, כמה הוא כותב?! הוא לא נרגע הוא כותב מספרים ולא משאיר רווח אחריהם 1כמו זה כאילו. הוא מאמין שהוא יכול להגיד על סדרה שהיא הכי טובה שיש, ואז זה יהפוך לעובדת עולם הוא חושב שהיא הכי טובה למרות שלא כולם חושבים ככה הוא אדיוט. ביי.

סליחה אבל ..

זה הרעיון שלו אתה לא יכול לשנות אותו אוקיי אל תדבר אליו ככה ואפילו בפורום הזה ואל תחשוב שאתה כל כך חמוד אתה חייב להגיד לא מצטער

dans girl

New member
../images/Emo185.gifעופריקו../images/Emo46.gif that was very unkind../images/Emo10.gif היה חמוד ותן לאנשים לפרוק את רגשותיהם../images/Emo3.gif, בשביל זה אנחנו כאן../images/Emo13.gif [ואפרופו (למרות שאין שום קשר), מתי רואים אותך??]

slallum

New member
במחווה של שליחי הבלוז ללד זפלין בחמישי =]

או מתישו באמצע השבוע
בכל מקרה, אני אנסה לשלוט בעצמי, אבל יש אנשים שדורשים את זה

אררררררררררררר!!

אני רוצה שתי שקל אבל כאלה במטבע אחדדדד!!!! אחותי עובדת בפלאפל ואמרתי לה שאם מישהו מביא לה שתביא לי את השתי שקל ותשים שתי שקלים רגילים בקופה!!!!!!!!! אני חייב אותווווווו!!!!!

its only ma

New member
חחח ראיתי אותו!!

ראיתי אותו! באמת במציאות ><
יש אותו לחברה שלי....D:

Tinkerblack

New member
לשאול אותך שאלות לגבי הסדרה

ואתה תענה לנו? הצחקת אותי עכשיו!!! נ.ב. איפה הקשר התחבירי בין המשפטים

למעלה