"הסיגר של אחרי" - חלק א'

"הסיגר של אחרי" - חלק א'

אני במיטה, מבכה את גורלי שלא נותן לי לגמור פתאום באמצע החיים, והפלאפון שלי משמיע רעשים מוזרים. הודעה. "יש לי סיגר של אחרי... רוצה?" בטח שרוצה. רוצה להיות אחרי... רוצה לגמור, רוצה להנות, רוצה הכל. אני עונה לו "את הסיגר או את מה שבא לפניו?" אני זוכרת את הפעם הקודמת, אותו. אני זוכרת אותו נוגע בי, מחדיר אצבע לתוכי, ועוד אחת. אני זוכרת אותו מלטף, נוגע בעדינות, באיטיות. "לא סתם קוראים לו הסיגר של אחרי. הוא בא אחרי. זה עסקת חבילה." ואני עדיין לא גומרת, אפילו לא מתקרבת לזה. ולא עוזרת המוסיקה, ולא עוזרים הנרות, ולא עוזרות האצבעות שלי, ולא עוזר הקרם גוף, ולא עוזר כלום. אני לא מצליחה לגמור. "זה נשמע טוב". אני כותבת לו, "אני לא מצליחה לגמור". הוא מתקשר אלי. אנחנו קובעים זמן. אני אגיע. הוא יחכה לי בצומת. נגיע אליו לחדר, ונעשה הכל, אבל הכל, כדי שאני אגמור. אני נוסעת אליו. שלוש וחצי שעות נסיעה שבסופן הידיד שלי יהיה באופן סופי יזיז שלי. שלוש וחצי שעות נסיעה שבסופן אני והוא, כל הלילה, ביחד. אני מגיעה לצומת. מתקשרת אליו. "אני כבר בא" הוא אומר לי. ואני מחכה. המשך יבוא...

הוא עוד לא הגיע ?!

כבר שלוש שעות אני מחכה שהוא יגיע היית מרימה טלפון הייתי בא אני לאסוף אותך...

"הסיגר של אחרי" - חלק ב'

הוא אוסף אותי ברכב של הקיבוץ. אני נכנסת לאוטו, מסתכלת עליו ומחייכת. הוא לובש את החולצת גולף השחורה שפעם אמרתי לו שאני ממש אוהבת, את המכנסיים השחורות שאני ממש אוהבת עליו... והוא מסופר, כמו שאני אוהבת. סקסי בטירוף, עם החיוך שלו שחושף שיניים לבנות, עם שלושת הגומות המדהימות ששיכות רק לו, עם העיניים החומות הגדולות שלו... אנחנו מדברים קצת באוטו, ומהר מאד מגיעים אל החדר שלו. הנרות דולקים, מוסיקה מרגיעה, החדר מסודר. אני מחייכת אליו. הוא מתקרב אלי ומנשק אותי ברכות מדהימה, רכות חושנית, רומנטיקה מלאה בתשוקה, אהבה משולבת עם מין... "אני חייבת להתקלח, ואתה מוזמן להצטרף" אני אומרת לו. לוקחת מגבת לבנה מהארון ונכנסת למקלחת. אני פותחת את המים, מחכה שהם יתחממו, ובינתיים מתפשטת. כשאני ערומה לגמרי, ומתחת למים הזורמים, אני שומעת את הדלת נפתחת, ורואה אותו, לבוש, עומד בפתח. "בא לך לגעת בעצמך כשיש לך צופה?" אני מחייכת. הוא כבר סיפר לי על הפנטזיה הזאת שלו כשהכרנו, לפני כמעט שלוש שנים. אני לוקחת סבון נוזלי, ועוברת איתו על הגוף שלי, מרגישה את הרכות, מסניפה לתוכי את הניחוח העדין, מרגישה את הגוף שלי מתעורר... אני עוצמת עיניים, ופוקחת אותן רק מדי פעם, כדי להביט בפניו, כדי לראות אותו, עומד שם, נוגע-לא נוגע, נמצא-לא נמצא... אני נוגעת בעצמי, מתרגשת מהנוכחות שלו בחדר, מתרגשת מהמבטים שלו, מהמחשבות שעוברות לי בראש על מה שהולך לבוא, על מה שכבר היה בינינו, מתרגשת מהכל. אני עדיין מתחת למים החמים, נוגעת בעצמי, מחדירה אצבע ועוד אחת, מתענגת מהכל, אבל לא מצליחה לגמור. אני מביטה בו, והוא מבין. הוא מסתובב, הולך וסוגר אחריו את הדלת. אני מסיימת להתקלח ויוצאת מהמקלחת עטופה במגבת לבנה וצחורה, הוא אומר לי לשכב על המיטה, לעצום עיניים, ושהוא עוד שניה מגיע. אני נשכבת על המיטה ומחכה לו. המשך יבוא...

"הסיגר של אחרי" - חלק ג'

אני שומעת אותו מתקרב. הלב שלי דופק מהר מהתרגשות ומציפיה למה שהולך לקרות. העיניים שלי עצומות, ואני יכולה רק לנחש, ולהרגיש, איפה הוא עומד, מה הוא עושה. אני שומעת אותו מתפשט, מריחה את הריח שלו אופף אותי, מרגישה אותו, לאט לאט, מתקרב אלי, ונוגע בי. אני עטופה במגבת והוא פותח אותה, ומעביר יד לאורך גופי. הוא מנשק אותי שוב, מצמיד את הגוף שלי אליו, נושם אותי לתוכו, ואני כבר מרגישה שאני לא יכולה... אני חייבת לגמור... מהר... הוא מרגיש אותי. מרגיש איך הגוף שלי רוצה אותו, מרגיש איך אני רוצה לגמור, מרגיש את הרטיבות שבי מתפשטת, מרגיש כמה אני מתרגשת. ואז אני מרגישה אותו. את הלשון שלו עלי, מרטיבה אותי, מחממת אותי, מרפרפת מעלי, לאורך גופי. אני מתפתלת ורועדת. הוא יודע שאני חדשה בקטע האוראלי, שאף פעם לא ניסיתי, שהוא הראשון שלי... אני לא רוצה לעצור אותו. אני רק רוצה שימשיך, שירד למטה, שילטף את הדגדגן שלי בלשון שלו, שיגע בי, לאט לאט, בעדינות, שיחדור לתוכי, שימשיך להעביר בי זרמים עד שאני לא אוכל יותר, שאני אגמור כשהלשון שלו בתוכי... הוא קולט אותי, וממשיך לרדת... הוא מלטף אותי, מרגיע אותי ומרגש אותי באותו זמן, הוא נוגע בי עם הלשון החמה שלו, באיטיות, בעדינות, בחושניות שלא מהעולם הזה. הוא מכניס את הלשון שלו לתוכי, ואני מתפתלת מתחתיו, רועדת, מסוחררת, ומרגישה שאני עומדת לגמור... הוא מרגיש אותי, וממשיך. מאיץ קצת את התנועות שלו, מפעיל את כל הפה שלו, את כל הלשון הארוכה שלו, כדי לגרום לי את העונג שבגמירה... ואני גומרת. פעם ראשונה שיורדים לי, ואני מסוחררת לגמרי מהחוויה. האורגזמה, שהתחבאה בתוכי בשבוע האחרון, התפרצה לה במלוא עוצמתה, ואני... אני צריכה משהו אחד... "נו, אז האיפה הסיגר של אחרי?" אני שואלת אותו, ובאותו זמן הופכת אותו על הגב, נשכבת מעליו, ומתחילה לגעת בו, כמו שמעולם לא נגעתי במישהו...

תודה גל... ../images/Emo25.gif

ומנצלת את השירשור כדי להגיד שלום ולהתראות, עד יום חמישי הבא עלינו ועל כל עם ישראל לטובה... (נו, גל, מספיק דוסית בשבילך?
) שיהיה לכולכם שבוע מקסים!

למעלה