הסיבוב השני מתחיל!!

בלין

New member
הסיבוב השני מתחיל!!

העולים לסיבוב השני הם: חלמיש- גמד הגבעות עם 17.86% , כלומר 5 קולות! קצת מעליו בופו!- גמדת המחילות עם 21.43%, כלומר 6 קולות! ובפער אדיר מעליהם, פיזבן!! הקוסם המשוגע עם 32.14%, כלומר תשע קולות!! מיד אחריהם, האחים מאז'ר, עם שלושה קולות כל אחד קיטיארה ולאורנה עם קול כל אחת (משחק מילים משעשע) ותניס חצי עלף, בלי קולות בכלל. כנראה שלא אוהבים אותו מי הם האנשים שמייצגים את חלמיש בופו ופיזבן?

סרינה99

New member
אמממ בופו הייתה שלי אבל עוד מישהי

כתבה לה סיסמה...הרבה הרבה יותר מצחיקה משלי...אז עכשיו אין לי מושג

בלין

New member
צריך לשמור על הגינות...

אבל האמת שגם אני ולעניין אחר, ברגע שהמועמדים של חלמיש ובופו יחשפו את עצמם, נוכל להמשיך לשלב הכרזות.

Wing Chan

New member
!

קוקוקו . היה לי משעמם אז הכנתי איזה פלאייר וונאבי. :ם (וכן, חלמיש שלי)

rocket

New member
>_<

למה רייסטלין לא עלה לסיבוב שני ? >_< בכל מקרה.... אני אישית באמת לא אוהבת את טאניס.. לא יודעת מה לגבי האחרים בפורום ^^

באמת למה הוא לא עלה ;;;;

רייסטי המסכן =[ *מחבקת את רייסטלין* טאניס מעצבן!>_< סתם חצי אלף עם פיצול אישיות..חח.. :]

Uzumaki Naruto

New member
באמת למה רייסט לא עלה....

אבל תאניס הוא אחלה! בפורום הפכתם אותו לכזה חננה... הוא ממש אחלה.... לוחם מעולה, חצי אלף עם טרגדיות אישיות, גיבור מלחמה עם לחצים.... אחלה גבר.

חחח..אחלה..בטח =]

אני בחיים לא אבחר בו בתור ראש ממשלה,הוא יכול להתחרט מהר מדי על דברים ^^;; לדוגמא- "כן,כן!ברור שאני לא מסכים לכל הדברים הנ"ל!זה נוראי!לא אנושי!" -לאחר מספר דקות,מצלצל לאדם איתו הוא דיבר.. "במחשבה שנייה,לאחר התייעצות עם האני שבי,הגעתי למסקנה שאני כן מסכים עם הדברים הנ"ל..לא,בעצם אני לא מסכים..בעצם כן...אררר.."

SaberTooth

New member
הוא אולי אחלה גבר...

אבל ראש ממשלה, או כל אדם בעמדה של כוח, צריך לדעת לקבל החלטות מעכשיו לעכשיו, ולעמוד מאחוריהן. לא לשנות את דעתו כל מספר שניות. תניס, עם כל הטרגדיות שלו, כפי שהגדרת את זה, לא יהיה מסוגל לקבל אף החלטה גורלית מעכשיו לעכשיו (הוא אפילו לא הצליח להחליט את מי הוא אוהב...), ובטח ובטח שהוא לא יצליח לעמוד מאחוריה.

למעלה