הסיבוב הבא

הסיבוב הבא

אין חדש תחת השמש, רק עוד יום שעובר ועובר...ועובר. ואני נשארת בשגרת החיים הקבועים המשתנים כל יום שעובר מוזר יותר או פחות גורם לי לפעמים לרצון לבכות. מתי נתחבר מחדש עם אנרגית האם האדירה, נעזוב את המשחק נטיל את הקוביה ואז... יחולקו הקלפים מחדש, ומה אם גם בסיבוב הבא תצא לי אותה המלכה? או האס? או או הנסיך? מה יהיה עם אפגוש אותך שוב מחדש? נכיר במבוכה מכל הזוויות, נעבור יחד את אותן החוויות, נשתולל, נעשן ונהפוך עולמות, נקרע את העיר במכונית הישנה, נצחק מכל הלב והנשמה. ומה אז? האמת, זה לא כל כך נורא, ואולי עדיף להישאר במשחק ולהמשיך לבדוק את מה שבא?

סביבון סב סב סב :cool:

צרלי וחצי היי!!! יש הרבה מאד חדש תחת השמש. הרעיון הוא לפתח את יכולת ההתבוננות. אם תרצי תמצאי חדש! אין סתם ימים שעוברים. עלייך לחפש בהם לדעתי את המשמעות. בכי הוא אמנם אלמנט מטהר אך כאשר אנחנו משתמשים בו לעיתים קרובות הוא מפסיק לעשות את התפקיד. מדוע עליי להתחבר אל אנרגיית האם? ואיפה האב? הרי הכל בעולם מורכב מזכר ונקבה לדעתי. זוהיא השלמות אם נתחבר רק לאם אז באמת לא נפסיק להיות כל היום רגשניים ואז כל הזמן נפול בעולם הרגשות. עלינו לאזור כח להיות פרקטיים להיות מעשיים להפסיק לרחם על עצמנו ולצאת לדרך. אין מצב כזה שאנחנו לא אדונים לגורלנו. החיים שלנו זו לא הטלת קוביה ויהיה מה שיהיה. אמנם רוב המהלכים רשומים איפה שהוא. אמנם התסריט די ידוע, אך אסור לנו לשכוח שבידנו זכות הבחירה לקבוע את גורלנו. אם גבר שפגשת לא מתאים עברי לפגוש את השני. זכרי 12 גברים עתידיים מחכים לך. כל אותם ה-12 מתאימים לך על מנת להקים בית ולפתח זוגיות טובה. הבחירה בידייך. כל גבר מתאים לשלב מסוים בחייך ולמהלך בחיים שכבר עברת. אם תפעלי מלחץ בבחירה יש סיכוי שתבחרי את הגבר שנמצא במדרגה נמוכה ובמהלך מוקדם יותר וכך תהיה לך עבודה יותר קשה לקדם את המערכת. אני מציאה שתרגעי. קחי אויר. תבדקי טוב טוב כל פגישה שלך עם בן המין השני. תני לנשמתך להוביל אותך. לטעמי כבר מן הפגישה הראשונה ניתן למצוא התאמה או חוסר התאמה. זוהיא עבודה קשה אך משתלמת. אזרי כח אספי הרבה סבלנות והמשיכי בדרך החיפוש. הדרך אל השקט השלום והשלווה. הדרך אל האושר. הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל אם

למעלה