הסיבה לאכלני יתר........

ארטור

New member
הסיבה לאכלני יתר........

רב האנשים בארץ כולל בעלי מקצוע מעמינים שאים טטפל בבעית, תפסיקי לזלול או להקיא. לא צריכים סיבה למסיבה. אוכלים ומהקיים כי אין כוח להפסיק. זה לא סימפטום. אני חושב שיש גורם גניטי מאוד חזק. רב האנשים שאני מקיר עם הפרעות אכילה אין שום בעיות נפשיות. יש רק בלגן מהשימוש. טיפול פסיכולוגי לא גורם לירידה או שליטה. שבוע טוב.

t@gel

New member
אוקיי...אז ככה...

אנסה קצת להבהיר את הודעתו של ד``ר טרוצקי היקר... על פי תורתו, והדרך בה מנהל ד``ר טרוצקי את מרפאתו...הפרעת אכילה היא התמכרות בפני עצמה. ארטור דוגל ברעיון שהפרעת האכילה אינה סיפטום למצוקה נפשית כלשהי בהכרח, והיא יכולה להיות קשורה דווקא בפגם גנטי ביולוגי. נכון, מצוקות נפשיות יכולות להוביל להפרעת אכילה, אך אין זה הכרח. שיטת הטיפול במרפאתו הנפלאה של ד``ר טרוצקי היא בעיקר טיפול בהפרעת האכילה, יציאה מהמחלה לתהליך החלמה ארוך טווח. טיפול במצוקה הנפשית, אם יש, יעשה רק לאחר החלמה מהמחלה. אני לא מביעה את דעתי האישית הנושא. תירגמתי והבהרתי את דבריו של ד``ר ארטור טרוצקי, על מנת שתוכלו להבין אותם בבירור... כל שאני יכולה לומר...ד``ר ארטור טרוצקי הינו אדם חם ולבבי, אשר יעשה כל שביכולתו על מנת לסייע ולתרום לבריאות מטופליו בפרט ומכריו בכלל... משיחותיי עמו נגלה לי אדם מדהים ביותר. תודה ד``ר טרוצקי. שלך תמיד, תגל

למעלה