הסטרוסקופיה

זורד

New member
הסטרוסקופיה

בוקר טוב אני אמורה לעבור חודש הבא הסטרוסקופיה (מקווה שכתבתי נכון ). מעונינת בהמלצות על רופאים מומלצים מאזור הצפון גם מאזור המרכז טוב וגם לדעת עלויות .... תודה

נועה לב

New member
הסטרוסקופיה

שלום אני עברתי היסטרוסקופיה באיכילוב עם טופס 17. עברתי את זה תחת הרדמה מלאה והיה בסדר גמור. מקווה שעזרתי

orlymk

New member
מחר אני עוברת הסטו...

מחר אני עוברת את הבדיקה, עם הרדמה מלאה. אחזור אלייך עם תובנות בשבוע הבא. אינני יודעת בדיוק מה משמעות הבדיקה. באמת מעניין... אורלי

סביון1

New member
למיטב ידיעתי המומחה הכי מומלץ

(או לפחות הכי מפורסם כאן בפורום) הוא דר' גולדנברג. הוא מקבל בתל השומר או ברמת חן באופן פרטי. אני אישית עשיתי אצלו היסטרוסקופיה והיה בסדר גמור.

סביון1

New member
עלויות

לפני שנתיים דר' גולדנברג גבה 1000 ש"ח לא כולל מע"מ כלומר 1170 ש"ח סך הכל. קופ"ח מכבי החזירה לי חלק.

עשיתי היסטרוסקופיה באיכילוב עם טופס

17 בהרדמה מלאה פרופ' עמית עשה לי ולמזלי לא מצאו כלום היה 10 ואולי בזכות זה גם נכנסתי אח"כ להריון חודש וחצי אחרי.

ifat28

New member
אני עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית

בהרדמה מלאה בבי"ח השרון. מצאו לי הידבקויות ברחם, קבעו לי תור להיסטרוסקופיה ניתוחית, אבל לשמחתי כבר לא היה צורך בהיסטרוסקופיה הניתוחית, כי תודה לאל אני בהריון. כמו שנורה של יובל כתבה אולי ההיסטרוסקופיה פתרה בעיות. בהיסטרוסקופיה מכניסים גז או מיים בכמות גדולה כדי לראות את הרחם טוב יותר ולעיתים אם יש הידבקויות קלות ההיסטרוסקופיה האבחנתית גם יכולה להסיר אותם (בניגוד להידבקויות קשות יותר שמחייבות היסטרוסקופיה ניתוחית)

שני10

New member
יש הבדל בין היסטרוסקופיה אבחנתית

להיסטרוסקופיה ניתוחית. אני עברתי את ההבחנתית ברמת מרפא בפתח תקווה ללא הרדמה כלל. לא היו כאבים בכלל. הרופא שבצע את הבדיקה היה דר' חן גולדשמיט (שאם היה מופיע בסדרת טלויזיה הייתי טוענת שאין רופאים אמיתים חתיכים כאלה) שהיה מקסים קשוב ורגיש.

למעלה