הסטרוסקופיה

sushi123

New member
הסטרוסקופיה

אחרי שכמעט שנתיים שאני מנסה ללא הצלחה, חזרתי לרופא שלי בירושלים <עזבתי אותו כשעזבתי את ירושלים> עברתי את הבדיקות הראשוניות של הורמונים ומעקב זקיקים ובדיקת זרע והכל תקין. אני כל כך כועסת על עצמי שלא הלכתי אליו קודם. למה חיכיתי כל כך הרבה זמן? זמן זה דבר יקר, אסור להתקע אצל רופא שלא עונה לצרכים ושלא מרגיע. בקיצור הוא אמר לי שלפעמים יש לנשים דלקות שגורמות להפרשות פנימיות ולפעמים להדבקויות וזה מפריע להכנס להיריון. זו הבדיקה הבאה שאני עושה: נקראת הסטרוסקופיה (היסטרו = רחם) מחדירים מצלמה עם לחץ מים. בודקים שהכל תקין ברחם, וגם לחץ המים מנקה את כל המעברים שאולי נחסמו. אחר כך, מחכים שלושה חודשים, ואם יש צורך הרופא הרופא יתן לי עזרה הורמנלית. יצא קצת ארוך.... אבל אולי אם יש מישהי במצבי שמנסה כל כך הרבה ולא מצליחה, שתדע שיש גם את הבדיקה הזו. שאלתי היא, האם מישהי שעשתה את הבדיקה הזו, יכולה לספר לי חוויות, גם טובות וגם לא נעימות כדי שאני אדע מה מצפה לי. תודה סושי

tarepanda

New member
אין לי תשובות - יש לי שאלה.

מי הרופא שלך בי-ם? את ממליצה? יש לו מכשיר אולטרסאונד במשרד? בכל מקרה מאחלת לך המון הצלחה!

קובולט

New member
הרופא שלך נהדר..הוא חסך לך בדיקה

בדיקת הסטרוסקופיה, היא בדיקה שמחליפה את צילום הרחם שנחשבת לבדיקה קצת יותר כואבת, מכיוון שכך אני מצדיעה לרופא שלך!!!! כמו שאמרת הבדיקה בודקת את חלל הרחם היא לא כואבת והיא בודקת את מצג הרחם השחלות ושאר הדברים החיסרון היחידי בה שאם חס וחלילה ימצאו הדבקויות טפו טפו את תאלצי לעבור גם צילום רחם היתרון בצילום רחם שאם מוצאים משהוא כמו הדבקויות אפשר לשחרר אותם מייד.... בכל אופן הבדיקה שאת עומדת לעשות מאוד ידידותית לנשים לא כואבת ומאוד ממצע שיהיה בהצלחה

פּוֹנְג

New member
תיקון...

היסטוסקופיה לא מחליפה צילום רחם. אלו שתי בדיקות שונות לפעמים בוחרים לעשות את זו לפני צילום רחם ואז זה באמת יכול לפתור את הבעייה שיש. אבל זה לא תמיד בא במקום צילום רחם שבודק את המעברים מה שבהסטור. לא תמיד רואים ובבדיקה הזו בודקים את מצב הרחם אם יש הדבקויות או שרירנים שיכולים לגרום לעיוות צורת הרחם.

sushi123

New member
תודה לכולם ותשובות....

הרופא שלי בירושלים הוא ד"ר שוקרון והוא רופא ממש חמוד עדין ומרגיע... והוא מטפל במה שצריך ישר ולעינין, ולא צריך לחכות הרבה זמן כדי להזמין תור, וגם לא צריך לחכות הרבה זמן בתור לפני בדיקה. יש לו מכשיר אולטרה סאונד במרפאה. הוא מבצע גם היסטרוסקופיה, אבל זה לא מכוסה דרך קופת החולים אצלו אז אני נאלצת ללכת למרפאה אחרת לעשות. קראתי בפורום פוריות על זה... והאמת שזה הפחיד אותי נורא. גם עצם העיניין שאני נכנסת לשם בכלל <אם לא היתה לי כבר ילדה הייתי נכנסת ללחץ> ותודה לכולם על התגובות! סושי

למעלה