הסטטיסטיקה אומרת ש...

MaYcHuK

New member
ממתי את חולה?

ובעזרת התרופות שלקחתי במהלך כל היום עכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב תודה לאל התחרפנתי בבית של ההורים אז נסעתי לסיבוב

MaYcHuK

New member
אל תתחילי בכלל.....

אני בעצמי חולה מישהו איכםת לו? מישהו התקשר? לא את לא אז שתקי

MaYcHuK

New member
מאמי גם אני ...סורי

החיך נפוח כל הפה פצעים לא יכולה מדברת ברגע שפותחת פה משתעלת כמו כלב סורי.........

../images/Emo25.gifברוך שהמציא מסנג'ר

נימשון

New member
התחילו איתי בים

וזאת למרות הצמיגים (קיקה
) אבל לא הפריע לי, סרבתי כשרציתי והניחו לי לנפשי.

גם לא יודע

אני לא הולך לים בשעות היום ( כמעט ולא ), גם לא בשביל לשטוף את העיניים- סתם עושה לי כאב לב מיותר. חוץ מזה- לא אוהב להיכנס למיים , לים. מעדיף את הכינרת וגם זה בספק- אני ביישן ולא מוריד חולצה ובטח שלא מכנסיים בפומבי.

../images/Emo66.gifזה משמעותי?

זה ממש לא משנה אם בחוף או בכל מקום אחר, תלוי מה משדרות הנשים. נכון שבים כשרואים מכאן מה שלא רואים משם, ההתייחסות אחרת. אבל שוב תלוי לאיזה חוף הולכים... חוף ים מראש, זה לא לגמרי מנוחה ושלווה, אלא אם כן הולכים ב6:00 לפנות בוקר. שבת נהדרת לכולם...

alto4

New member
ברור! אני רואה בחורה שוכבת על החוף

אז אני ישר קופץ עליה! מה השאלה? זה כמו שחתול רואה שמנת... ישר קופץ ומתחיל לתקתק עניינים... למה שהיא תשכב בשקט ? הרי מישהו צריך להטריד אותה!

rrredshay

New member
סטטיסטיקה...

הסטטיסטיקה לגבי שפיות אומרת, שאחד מתוך כל ארבעה אנשים סובל ממחלת נפש מסוג כלשהו. חשבו על שלושה מחבריכם הטובים ביותר: אם הם בסדר - אז זה אתם

MaYcHuK

New member
האמת שבמקרה שלי

אני הלא שפויה והחברות הן הלא שפויות קרה מקרה שהתקבצנו כל נפולות הסטטיסטיקה בחברותה אחת

MaYcHuK

New member
כבר אין תודה לאל טוב בואי למסן אנחנ

מברברות כאן וזה לא מעניין

זה עניין של אופי

לא כל זכר יסתובב בים עם עיני רדאר על מנת להתחיל בצורה עילגת פסבדו ערסית עם כל מי שלובשת ביקיני. הים מחרמן. נקודה. הפרשנות שנותנים לגוף רזה וחשוף, ישבן עגלגל וחזה זקור מקשה להתעלם ממנו. מה שיפה בולט. כמו שהבנות שוטפות את העיניים, ככה גם הבנים. ונוצרת כימיה טבעית ולא כמטרה מוגדרת מראש. לגבי מחקר, סטטיסטיקות, לא יודע מי ערך אותו, אבל הוא לקוי.

למעלה