הסטוץ של חיי

רב-און

New member
הסטוץ של חיי

היתי הסטוץ של חייך חדרתי לעמקי נשמתך כמו שננעצתי לעמקי ערוותך טרפתי מחשבותייך באותה מידה שהרעדתי את כל מיתרייך גופך ואברייך רקדו כמיתרים לצלילי ידי המנגנות על גופך כשבאתי ראית רק באפור ולבן כשיצאתי המון צבעים וצלילים צבעוניים התערבבו בנשמתך,נשמת ריחותי ראית את אותן תמונות שעלהן חלמת בחלומותיך כרן הייתי הסטוץ של חייך סטוץ מהאגדות,סטוץ מאנקות גבהים שאליהן לא יכולת לעולם לעלות בלעדי ואני הוספתי X לרשימה בצד בו מופיעות כל אותן הנשים שחלפו ברחוב חיי. ואולי תודי סוף סוף ששיא תאותייך היה לחזור ולדהור איתי אל פסגת תשוקותייך אבל את כבר ה- - - - - -X

להתעורר

תן לי אותך להעיר איש תן לי להלך על גופך , בידים רכות ורועדות , בשפתיים לחות לנשק לשפתייך, לנשק את גופך השרירי , על כל הצלע אדביק נשיקות , אלטף את בטנך הרכה לחוש איך היא רוטטת ורועדת מהתרגשות לראות את הגבריות שלך מתעוררת מהמגע שלי תן לי לחוש אותה מתקשה ומתרגשת ממני ומגופי להרטיב אותה בשמן זית , לשמן את גופך השרירי לנשק לשפתייך הרוטטות מסערת הפיתוי מתרגשות ממגעי בך עושה גלים גבוהים לנוע על גופך למרוח את השמן בגופי לחוש אותך בגופי הרך והנשי הנע עליך להתאחד איתך כאן ועכשיו גבריות ונשיות לגוף אחד חושק ,סוער, ומאוחד לרגע קט להיות לאחד ,לרגע קט , מחוברים ומאוחדים ולרטוט יחדיו באורגזמה ענקית ולהיפרד עד לעונג הבא

למעלה