הסטוץ הראשון שלי....

הסטוץ הראשון שלי....

רציתי לחלוק איתכם חוויה אישית ולשמוע קצת את דעתכם. אז מי שמכיר אותי יודע שהייתי בזוגיות מאד ארוכה שהתחילה שימי נעוריי ונגמרה לפני כחודשיים. המעבר הזה מעולם שכולו ביטחון ברמה מסויימת לעולם של חוסר וודאות לא היה פשוט והחלטתי שהדרך הטובה ביותר להתמודד היא לקפוץ למים. יצאתי עם כמה בחורים וכשזה הגיע לשלב אינטימי מידי ברחתי. יום אחד פנה אליי בחור שלא עשה עליי רושם מטורף. התכתבנו קצת, ראיתי תמונות שלו ולא נכבשתי. יום אחד החלטתי להיות ספונטינית והסכמתי להיפגש, סתם לחוויה. הוא היה הרבה יותר מרשים במציאות, בחור גבוה, חסון עם גומות שהפילו אותי בכל פעם שהוא חייך. התלטפנו שעות, דיברנו והשנינות שלו כבשה אותי. חזרתי מהפגישה בתחושת אופוריה, סוף סוף מישהו הצליח לרגש אותי. כבר בסוף הפגישה דיברנו על הפעם הבאה. התלבטתי, לא רציתי להיקשר. נפגשנו שוב, ההתחלה הייתה מתוחה ומהר מאד (לאחר 2 כוסות יין) המתח התפוגג ומצאנו את עצמנו מכורבלים בתיאום מושלם שכזה. בסוף הפגישה הוא כבר קבענו לפעם הבאה שתהיה אצלו בדירה. התלבטתי, זה השלב בו הייתי בורחת לו, אבל הוא היה שונה מהשאר, הוא הצליח לעבור כמה מחסומי אבן בדרך. כבר כתבתי SMS "קיבלתי רגליים קרות, בהצלחה" לא הצלחתי לשלוח לו אותו, משהו בתוכי רצה לתת לזה צ'אנס ולא לתת לפחד לשתק אותי. נסעתי אליו, כל הדרך מעבירה סרטי אימה בראשי. התיישבתי אצלו והלחץ ניכר בכל המימיקה שלו. שנינו ידענו מה על הפרק ולא היינו כל כך רנדומלים, היו ציפיות. תוך 2 דקות הוא היה מעליי, הוא התרגש. ניסיתי לדבר קצת לפני , ללטף, אבל הוא היה ממוקד מטרה. הבחור הבוגר והשנון שהכרתי נעלם לי והפך לילד בן 17. בסופו של דבר כל החוויה הזו השאירה לי טעם חמוץ בפה. נשארתי עם ריקנות כזו.

miritale

New member
אני מבינה אותך

קראתי את מה שכתבת וממש מבינה אותך, אין ספק שזה לא נעים, יש ציפיות בעיקר מהפעם הראשונה ובעיקר ממישהו שאת מעריכה ושהרשים אותך מאוד. תראי לדעתי יכולות להיות שתי אופציות, או שכל מה שהוא הראה לך היה הצגה ולא באמת הוא אלא בסך הכל ניסיון להרשים אותך, או שהוא באמת הבחור שהתרשמת ממנו השנון עם גומות החן...(אין ספק שנשמע כובש...), שאולי הוא התרגש, כמו שאמרת, לפעמים בסיטואציות האלה בפעמים הראשונות, בעיקר שרוצים להרשים אז ישנה התרגשות שלפעמים גורמת להתנהג לא בדיוק כפי שאנחנו רוצים, ולא בדיוק כפי שאנחנו באמת, שאנחנו מתרגשים מאוד כולנו יכולים (גם לא רוצים...) להפוך להיות ילדים בני 17...
, אם זה נכון תארי לך איך הוא מרגיש עכשיו...
ובמקרים כאלה כולנו רוצים עוד הזדמנות כדי להראות מי אנחנו באמת במציאות, אולי לא כדאי לך לפסול כלכך מהר, אולי כדאי לתת הזדמנות שנייה ולראות איך זה זורם, אם זה חוזר על עצמו אז כמובן שבי בי, אבל אולי תופתעי לטובה...
לפעמים שווה לתת הזדמנות שנייה...

למעלה