הסחרחורות חזרו לי :(

הסחרחורות חזרו לי :(

ואני מודאגת כי היתה לי תקופה ארוכה של סחרחורות לפני ההתקף האחרון.. אני מנסה לאכול סדיר, להיות בריאה.. ומה שאני הכי מודאגת זה הלימודים שאני הולכת להתחיל.. איך אני אסתדר עם זה לבד? ? ? אני לא הכי מרגישה טוב בעולם, ואני אהיה לבד לבד..

S E M 151

New member
../images/Emo24.gifשוש מתוקה

את במתח ואת מלחיצה את עצמך סתם. זה כמו מעגל קסמים. כי במצב של מתח ישנים פחות טוב, לא רגוע והגוף לא מקבל את מה שהוא צריך ובעיקר אצל אפילפטים. הכל יהיה בסדר. את תסדרי בלימודים ולגור לבד לדעתי ואם לא זה לא סוף העולם תמיד תוכלי לחזור הבייתה להערכת מצב ולתכנן משהו אחר ולצאת שוב. להורדת המתח ולהרגעת הגוף כדי שתישתי הרבה מים (לא מיצים ודברים ממריצים) המים מרגיעים מתח וחרדה. שנה טובה לך ושיהיה רק טוב

qt1

New member
שוש בוקר טוב../images/Emo42.gif

בנוסף לדברים החכמים (כרגיל) שסם הנהדרת כותבת, אני יודעת שצריך לבצע בדיקות תקופתיות כשנוטלים טגרטול, מתי ביצעת לאחרונה? אולי כדאי שתבצעי בדיקות מקיפות? מוזר שאחרי 1/2 שנה הגוף מגיב כפי שאת מתארת, אולי המינון שאת נוטלת הוא לא המינון המומלץ? כתבת על זה משהו באחת ההודעות שלך אבל לא ממש זכור לי מה, אני חייבת לרוץ, אחזור מאוחר יותר, תרגישי טוב ותשמרי על עצמך, את לא לבד גם לא במקום שתלמדי, חיים היה בצבא עם תרופות שהוא הביא מהבית, אז זה אפשרי בכל מקום. ואני גם בטוחה שיש שם עוד כמה כמוך או עם מחלות שמצריכות נטילת כדורים, גם אם זה לא מעודד , זו עובדה שיש אנשים שנוטלים כדורים כל יום. הכל בסדר חוץ מזה שוש??? הצלחת להדאיג אותי... נדבר. חיבוק גדול גדול.........

ufo11

New member
תרגישי טוב!הכי חשוב לנסות

לא לדאוג יותר מדי..קשה, אבל צריך לנסות:) מה את מתחילה ללמוד? שיהיה יום טוב לכולם:)

חייםלוי

Member
מנהל
כמו שאמרו כבר קודמי נראה לי שהמתח

עצמו גורם לסחרחורות ויש למצוא את הדרך להרגע. אצל כל אחד מתח גורם לתופעות אחרות וייתכן שאצלך זה מתבטא בסחרחורת. רצוי כמובן גם לישון כמה שצריך ולשתות הרבה. אל תפחדי להיות לבד. ראשית את לא לבד כי במקום שתלמדי בו יש אנשים. כשיהיו לך שם חברים/ות חדשים תוכלי לידע אותם על האפילפסיה כדי שידעו מה לעשות במקרה ו... כמו שאמרה קיוטי אני שירתתי בצבא בסיני והייתי מגיע כל שלושה שבועות הביתה. את כל מלאי התרופות החודשי לקחתי אתי. כך תעשי גם את ויש לקוות ששום דבר לא יקרה. בהצלחה בלימודים ואני מצטרף ל ufo מה את לומדת?

אני לומדת משאבי אנוש

יותר נכון, זה נקרא תואר רב תחומי עם דגש על משאבי אנוש.. אני הולכת גם לגור לבד, זה כשלעצמו מפחיד.. למרות שאני ממש ממש רוצה את זה כבר.. מבחינת האפילפסיה אני מתה מפחד.. תודה לכולכם על התמיכה.. הסחרחורות לצערי ממשיכות... היום קמתי עם אחת.. פקחתי את העניים ופתאום היתה.. אני שותה המון, מנסה להרגע.. כלום לא עוזר.. ישנה מספיק..יש לי זמן :)

ufo11

New member
המון בהצלחה:)

למה לגור לבד? אין מישהו שיכול לגור איתך?

אני לא מכירה אף אחד שהולך ללמוד

שם... אולי בשנה השנייה חוץ מזה, מהנסיון.. ההעדפה היא לבד..

בהצלחה

דרך ארוכה מתחילה בצעדים ראשונים, שתהייה לך דרך מוצלחת ושתגיעי לכל מקום אליו תרצי להגיע

למעלה