הסחבה מודיע על אישור הסכם הגז בשווי של 112 מיליארד ש"ח

נתניהו הכסף הוא לא תכלית הכל.
האם מצרים היא ידיד או אויב? האם ישמעאל צריכה להציל את הכלכלה של מצרים בראשותו של הגנראל ציצי?
האם אנחנו צריכים לעשות עסקים עם מדינה שתכליתה להיערך ליום הדין ויום הדין הוא חיסולה הפיזי של מדינת ישמעאל דרך הכרעה צבאית.
ויתרה מכך מצרים היא הדרך של האויבים של ישמעאל קטאר סעודיה אירן טורקיה לחמש את החמאס ברצועה לצורך הפעלת טרור רצח חטיפות נגד אזרחי ישמעאל.
האם המדיניות של הסחבה סוכן ה סי איי אי השקרן בנג'מין ניתאי היא המדיניות הנכונה לטווח הארוך?
אשאל אתכם שאלה. אם היו שואלים אתכם אזרחי ישמעאל המטומטמין בשנת 2010 2015 2020 2022 האם יש מצב שיום אחד 8000 עזתים ביניהם 5000 חמושים עם כלי נשק מהמשובחים בעולם ועוד 3000 ערבים עזתים חמושים במעדרים קילשונים סכינים ושוחטים ב9 שעות 1350 יהודים ביניהם תינוקות וזקנים אונסים וחוטפים מאות יהודים לרצועה מה הייתם חושבים? רובכם היו מגלגלים יד ברקה בראש ושולחים אתכם לפסיכיאטר לבדוק שפיות נכון?
או האם הדרך שלי שהיא לא רק שלי אלא של קצינים במטה הכללי שישבו בדיוק כמוני בערבו של יום הרצח ב7.10.23 שמצרים צריכה להיות מושמדת ורצועת עזה צריכה להיות שטח יהודי ריבוני עד לציר פילדלפי ללא נוכחות של ערבי אחד.
תזכרו טראמפ האידיוט המגלומן שאין חולק על העובדה שהוא אוהב ישמעאל והוא לא ייתן לשום אויב להכריע את ישמעאל צבאית אבל ב2008 הוא עוזב את הבית הלבן ומשאיר את ישמעאל עם מדינות אויב שלא רק שהוכו שוק על ירך אלא התחמשו בדרך לחסל את מדינת ישמעאל פיזית צבאית .
הדרך שלי היא שב8.10.23 מצרים קטאר לבנון איראן היו צריכות להיות מושמדות באמצעות פרחי השלום מדימונה . כדי לנצח ולהשמיד את החמאס והחיזבאללה ולנקות את האיזור מאלמנטים רצחניים למשך 1000 שנים ולא לכל היותר ל 10 שנים.

למעלה