הסורק הגיע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apikachu L

New member
לקוראי הפיק שלי

טוב, זה אומר שבעצם זה לאף אחד אבל כולם יכולים להיסתכל... זו אפיקצ'ו בדרגת מגה בזמן יצירת כדור אור, ציירתי את הציור הזה כי הקודם היה לא מי יודע מה..... איך ליקרא לזה? חושבת.... חושבת.... אוקי מצאתי משהו.. שם הציור: ליטאנג'אפיקצ'ומון

Apikachu L

New member
לאוהבי העונה הראשונה!!!!!!!!!!!!!!!

זה ציור שציירתי ולקח לי כמה ימים לצייר אותו למרות שאת חלק מהדמויות לא ממש הצלחתי(אין תקציב...) אה כן-אין כאן את ג'ו,מימי ומאט(שוב חוסר תקציב) שם הציור? ד"ש מהעונה הראשוה

Apikachu L

New member
סרקתי בסורק הטיפש בספרייה

והסיפרייה לא פתוחה כל יום......

Apikachu L

New member
אני כבר מסיימת!!!!

רק עוד 5 תמונות נישארו מילא עכשיו אם אתם תיראו את הכותרת של התמונה לא להבהל ככה זה- זו הגדילת מגה של גאטומון בתור בת אור(הדיג'יגדילה הזו שונה מדיג'יגדילת מגה אחרת)וציירתי את הציור לפני שראיתי עונה 4 וקאראתי ספויילרים..... אז לא ליסקול אותי באבנים על זה!!! למה היא ניראת כמו שילוב של גאטומון ואנג'וומון? כנ"ל כמו התשובה הקדמת , מי שייקרא את הפיק ידע..... אייך ליקרא לכיעור הזה? לא יודעת... תימציאו שם בעצמכם! חוץ מזה כבר כתוב על התמונה...

Apikachu L

New member
חידוש

דיג'ימון מכל עונה.... ודיג'יגורלית אחת..... שם?קארי ודיג'ימונים

Apikachu L

New member
עוד אחת לקוראי הפיק שלי....

זו דרקוויצ'מון- ככה היא ניראת שם התמונה : דרקוויצ'מון

Apikachu L

New member
נו, אני הגזמתי

לא באמת הגזמתי, כמה תמונות שלהןאפשר לצייר ולשלוח..... טוב, הנה עוד ממש טיפה... שם הציור? קארי במגה

Apikachu L

New member
בדרך כלל אני לא מציירת מנגה

אבל באותו יום בחופש הגדול(יולי)יצאתי מידרי וציירתי משהו... ושמו של הציור: מישחק תופסת

Apikachu L

New member
של מי הצל(1)?

ציורי צללים-יש כזה זרם באומנות, והחלטתי להכין בעבודת יד כמה(אולי אני אנסה להכין של קואיצ'י)

למעלה