הסורק הגיע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apikachu L

New member
הסורק הגיע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש עכשיו אני יכולה לסרוק ולשלוח כמו כווולם. הנה ציור שציירתי ברבע שעה באוקראינה. איך יצא? סורה וקאלומון בדייט. ציירתי את הציור הזה כי לא מצאתי מישהו ראוי באמת לסורה אז חיפשתי וקאלומון היה ההטוב ביותר עבורה(יאנה סוכנויות שידוכים בע"מ) שם הציור? סורה וקאלומון בדייט.

Apikachu L

New member
אני מכה שנית

הציור הזה לא ממש מוצלח מבחינת הצביעה אבל הוא מוצא חן בעיני... ושמו: החתונה של קארי וטי קיי

Apikachu L

New member
שובה של חברת הפורום

שוב אני מעוותת את השמות של מילחמת הכוכבים , מילא מי שקורא את הפיק שלי יודע שקארי הפכה לדיג'ימון. יש איזו תמונה בגלריות.... הנה הדרגה הבאה- ריקאחימון שם הציור ריקאחימון

Digi Lista

New member
התגובה הקבועה שלי...../images/Emo13.gif

אחלה ציורים,הלוואי ואני הייתי יודעת לצייר(אני יודעת להקליד בוורד אם זה נחשב,גם עכשיו אני דרך הוורד
),בכול מקרה אני ממש מקווה שהאדמין יסתדר כדי להתחיל להכניס לגלריות ולמאמרים טונה דברים ובגלל האינטרנט המוגבל שלי בטח יקח לי יותר זמן מבדרך כלל...זה לא אומר כלום,אל תעצרו את המוזות!

Goggle Girl

New member
קוג'י: *תופס את קוג'י שלך בצווארון*

קוג'י: אין לך בושה?! ככה להשלט ע"י גוש של קרם וביסקוויט?! הם... ביסקוויט... *מלקק את השפתיים* טאקויה: צ'יייייייייי!!! *קופץ על קוג'י* קוג'י: X_X תוריד את הטלפיים ממני! קואיצ'י: *טוען את הרובה ושורק בתמימות* ציורים ממש ממש יפים ^_________^ גם אני הייתי ככה כשקיבלתי את הסורק שלי. זה היה כזה כיף *.* אבל לצבוע במחשב היה קשה ממה שחשבתי =_= אז הם עדיין בשחור-לבן-ומשבצות ^^() תמשיכי לפרסם ^.^

moon flower

New member
גרר!

קוג'י: *מנפנף בידיים* הלפ! מישהוא?! הקוג'י של גוגל תקוע עליי ונושך לי את האוזן! טאקויה: קוג'י-צ'אן! לא ;_;! גררר! קואיצ'י: תגיד, קן-צ'אן, בא לך על בלוי משוטף של להכניס אנשים לבית-משוגעים? קן: ולוותר על מכות? בחיים לא! דיוויס: קן-צ'אן, אנחנו הבאים בתור לחדר הסגור מון: קרמבו ווניל הגיע! כולם: *משתתקים* קוג'י: קרמבו? ^^! קרמבווו ^^!!! טאקויה: המשיח הגיע! צאו במחולות! כולם: *יוצאים במחולות* מון: תרמתי את הקרמבו לאגודה למען צוציקים מכורים לגבינה שוויצרית! כולם: לאאאאא! ;_; מון: *צחוק מרושע* מוהאהאה!!! והנה לך גוגל! שתרדי מהקוג'י שלי!

Apikachu L

New member
מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

יפה יפה יפה...... *מישתגעת ורצה במעגלים

Apikachu L

New member
סוף סוף

ניראה שצדקתי בהשארתי שנימאס ליראות את קארי גאטומון ואפיקצ'ו..... טוב הנה ציור חדש שיירתי היום בשעת חלון(הציור צוייר בהזמנה...אבל אני החלטתי לשרשר) ילדה מהשיכבה הזמינה(יא מדזמינים אצלי ציורים, זה מוזר, בהתחשב בכישרוני המדולל) טוב- הציור הזה שחור לבן שמו: פגישת אוהבים על החוף למי שלא יודע מי הוא מי... זואי וקוג'י ובלונים ושמש ודגים אבל לא רואים כי הם במיים

Apikachu L

New member
תמונה לא חינוכית

אני חוזרת: תמונה לא חינוכית. הסצנה הבאה הן שוכבות כולן בסמרטוטים מגעילות ומקבצות נדבות......ושותות לא יין אלא כוהל רפואי... יש כאן את סורה וזואי אחרי שבגדו בהן(קאלומון וקוג'י) שם התמונה:מה שאהבה ניכזבת יכולה ליגרום אבל אפשר ליקרא לזה: תמונה לא חינוכית

moon flower

New member
ידעתי! פשוט ידעתי!

אתם עוד תראו! כשיהיה לי סורק אז!!! (כן ווילו אני יעשה לך קוג'יצ'י -.-), אבל עד אז עד אז אנחנו נהיה עם פיינט...

יש!!!קוג'יצ'י!!!^____________^

ואת יכולה לקרוא לי חופית ^_^; תעשי לי קוג'יצ'י בפיינט :] ואם לא קוג'יצ'י אז..ממ..קואיצ'י עם כנפי מלאך שחורות ושלא תהיה לו חולצה *__*

Apikachu L

New member
רוצה שאעשה לך....

אבל זה ייקח כמה ימים ואת תיצתרכי לתת לי תמונה טובה של קואיצ'י בישביל זה(חינם אין כסף))

moon flower

New member
הנה לך קואיצ'י ללא חולצה

ואחרי זה קוג'י שעשוי מאותה תמונה גם ללא חולצה (פה אני בעד!)

למעלה