הסוקרת

RaulDuke

New member
הסוקרת

"שלום, אני נציגה של חברת גיאו-סקר, האם אפשר לגזול כמה דקות מזמנך ולשאול אותך כמה שאלות?" היא עמדה מולי בפתח הדלת, מדקלמת את המונולוג הזה, מי יודע כמה פעמים היא אמרה את זה באותו יום... הזמנתי אותה להכנס פנימה, היה לי יום די ארוך אבל תמיד אני משתדל להיות נחמד, אני מכיר את העבודות האלו כמו שלה, מה כבר יקרה אם אני אענה על כמה שאלות? ובכלל, לא יזיק לי להסיח את תשומת ליבי מכל הלימודים. התישבו בסלון, היא עלעלה קצת בדפים והתחילה לשאול את כל השאלות האלה, גיל, מצב משפחתי, בלה בלה בלה... היא שאלה כל מיני דברים על פרסומות בטלויזיה ועל עד כמה אני מכיר מוצרים אלו ואחרים, עניתי בלי לתת יותר מדי תשומת לב לתשובות שלי, זה היה יום עמוס ויכולת הריכוז שלי לא היתה בשיאה. "תגיד, למדת במקרה בבית ספר אליאנס?" "כן, למה?" "אתה נראה לי מוכר..." התבוננתי בפניה, היא היתה בהחלט מצודדת ונראתה טוב, אבל לא נראתה לי מוכרת, בכל זאת חייכתי וניסינו ביחד למצוא קשר, מסתבר שהיא למדה שנה מתחתי בתיכון, השיחה זרמה לה למחוזות העבר, מורים, תלמידים, מכרים משותפים, הכנתי קפה וכך ישבנו לנו מנהלים שיחה על שום דבר. אני מצדי בחנתי אותה בעיניי, סוקר כל מילימטר בגופה, מדמיין איך היא נראית בלי בגדים ותוהה אם בכלל יכול להתפתח משהו בכיוון... "קצת חם היום, הא?" היא שואלת ובלי לחכות לתשובה מסירה מעליה את הז´קט שלבשה, ונשארת בחולצה הדוקה שלא משאירה הרבה מקום לדמיון, היא ויתרה באותו בוקר על חזיה וכעת זוג שדיה בלט במלוא הדרו וגם הפטמות הפגינו נוכחות מרשימה בהחלט. בלעתי גוש רוק שנתקע בגרוני וחייכתי, היא חייכה חזרה והתרווחה לאחור על הספה, נהנית לראות את המבט שלי עוקב אחר תנועותיה. הרגשתי איך בתוך המכנס שלי מתחוללת מהומה לא קטנה וחיש קל נוצר לו אוהל מרשים בין רגליי, היא הביטה בו בסקרנות וחיוך שובב עלה על שפתיה... "זה לא נראה כל כך נח... אולי תשחרר אותו לנשום קצת אוויר?" היא שאלה ובעיניה ניצוץ של חרמנות מלווה בסקרנות, לא עניתי, רק התחלתי לפתוח את כפתורי המכנס לאט, עיניה לא זזו מהמפשעה שלי והיא היתה כמו מהופנטת, מחכה לראות מה מסתתר לו שם, לשונה בצבצה ועברה על שפתיה שיבשו, תנועה קלה שכזו אך עם אפקט מאוד משמעותי לגבי, האיבר שלי פשוט קיפץ החוצה כאילו הוא בעל חיים משלו, ופיה נפער בתדהמה (טוב, נו, לא נפער ולא תדהמה אבל הוא בהחלט מצא חן בעיניה...). בלי להסיר את מבטה ממני, היא קמה ממושבה, נעמדה מולי והחלה לפשוט את בגדיה באיטיות, מדי פעם מביטה בי, כמו מוודאת שאני מתבונן בה, ונהנית לראות כיצד אני בולע עוד גוש למראה קימורי גופה, זוג שדיים מרשים במוצקותו ועגלגלותו, כל שד מעוטר בפטמה אדמדמה וזקורה, בטן רכה וסקסית כמו בפנטזיות שלי, ישבן עגלגל ומפתה, ובין רגליה, פלומה עדינה, המסתירה מערת עונג, מכרה זהב קטן, רק המחשבה עליו העבירה בי רטט...

RaulDuke

New member
הסוקרת II

"מוצא חן בעינייך?" היא שואלת, לא מחכה לתשובה ומלטפת את שדיה לאט מתמקדת באיזור הפטמות, צובטת קלות ונושכת את שפתה התחתונה. אני קם ממושבי, נע לכיוונה כשהיא מלווה במבטה את איבר מיני, אני נעמד קרוב אליה והיא מלטפת את מותני לכוון מעלה, מסירה את חולצתי תוך כדי התנועה, נוגעת בי בליטוף נעים, מניחה את ידיה על כתפיי וממששת את השרירים, אני מניח את ידיי על ישבנה ומלטף סביב, עוטף אותה בזרועותיי ומצמיד אותה אליי. היא שולחת יד מגששת מטה אל איבר הזין שלי ומעבירה את אצבעותיה ברפרוף לאורכו, מהדקת את אחיזתה ומתחילה לסחוט קלות את אשכיי, אני מביט בה, היא מחייכת, ולפני שאני מספיק להוציא מילה היא כבר יושבת, מלקקת את גבריותי הזקורה, נוהמת בהנאה ומכניסה אותו יותר עמוק אל בין שפתיה הבשרניות והמפתות, אני מעביר את ידיי בשיערה, מתענג על כל נהמה קטנה שלה ומזיז את אגני פנימה והחוצה לפני תנועות ראשה. לאחר כמה דקות היא מרימה את מבטה אליי, ובלי לומר מילה אנו מתחלפים בתפקידים, כעת אני יושב, ראשי בין רגליה, טועם את מפשעתה חודר עם אצבע לתוכה ומעביר את לשוני על שפתיה התחתונות שהיו כבר רטובות ומלאות באותו טעם משכר של תשוקה. אני לא מרים את מבטי אך יכול לשמוע אותה נאנחת בקול, מתנשמת בכבדות, כמו אומרת לי לא לחדול, אני ממשיך בקצב לנשק את כפתורה לחדור אל מערתה עם לשוני, המיצים ניגרים על הפה שלי ואני ממשיך במרץ. "לאט.. לאט יותר...הנה זה בא.... " אנחה רמה נשמעת מפיה כשהיא מגיעה לפורקנה, ידיה אוחזות בשיערי, לא נותנת לי להזיז את הראש, היא מתנשמת בכבדות ולאט לאט משחררת את אחיזתה, אני מטפס מעלה עם לשוני, לכל אורך קימורי גופה עד לפיה, היא חיש קל לוכדת את לשוני וטועמת את מיציה שזה הרגע יצאו מתוכה, תוך כדי מרדף הלשונות הזה היא מורידה את ידה אל בין רגליי ומוליכה את איברי לתוכה. אני אוחז בישבניה ומרים אותה באוויר וחודר עמוק אליה, היא כורכת את רגליה סביבי, ידיה מצמידות את ראשי אל שדיה הזקורים שזה עתה לכדתי בלשוני ואני סובב סביב פטמותיה אט אט במעגלים ההולכים וקטנים עד מציצת כל פטמה מתוקה בעלת טעם משכר מאין כמוהו. בתנועה מתואמת, כמו ריקוד מענג וממכר, גופנו זז, נאנחים וגונחים מכל תזוזה, כך אנו מפלסים דרכינו אל חדר השינה תוך כדי לחישת מילות תשוקה, נותנים דרור לחרמנות שבנו להשתלט על המילים. היא רוכבת עליי כעת, ישבניה בידיי המלטפות, לשוני בצווארה , ידיה שורטות את גבי והיא גונחת באוזניי, כל רגע זה יגיע, אך עד אז אנו לא מרפים, מגבירים את הקצב, מגבירים את אנחותינו, נהמות של מאבק מיני, זעקות תשוקה ועונג עד אותו הרגע הקסום. היא גומרת שוב והרעד שעובר בגופה הצמוד לשלי, שריריה המתכווצים סביב איברי, לא מותירים לי בררה מלבד להתפרק גם כן בקול אנחה גדול. וכך נשארנו עוד רגע אחד ארוך, מביטים זה בזו, לא אומרים מילה, מסדירים את הנשימה. נפרדנו בחיוך, מבט אחרון אחר פיתולי גופה המפתה, וזהו.

למעלה