הסופ"ש כבר כאן ! ../images/Emo24.gif
אז מה היה לנו השבוע ? שרתים נופלים, אנשים מתאבלים (על קשר, על קשר) וכמה אנשים חדשים ויקרים שהצטרפו לשורותינו ולא זכו לברכות וצהלולים לרגל הצטרפותם (זאת נתקן אוטוטו..), חתימות בגוף ההודעה וכו´.. ובכן, להל"ן שלל עדכונים.
תקלות עם השרתים. בימים האחרונים כולנו ניסינו להתמודד עם שליחת הודעה תקינה ונאבקנו קשות בשרתים.. לרשותכם כתובות חלופיות לפורום שתוכלו להוסיף למועדפים: http://148.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=30 http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=30 ואם כבר כתובות - אז הנה גם הכתובת המקוצרת, לתזכורת: forums.tapuz.co.il/between
התווספה אפשרות חדשה- החתימה. ניתן לעדכן חתימה קבועה בעדכון הפרטים האישיים של הכרטיס שלך.. הבנתי שיש כמה באגים עם זה.. אי אפשר למחוק את החתימה אלא רק לשנות אותה ושהחתימה תופיע גם בהודעות ישנות (באופן רטרואקטיבי).. כך שרצוי לשקול פעמיים לפני ההוספה. חובה גם לשמור על חתימה כשירה ולדאוג שתכתב בפורפורציות ולא לדחוף לינקים לאתרי קראקים או הצהרות ניאו-נציות.
יש שינוי במאמרי הפורום ואם עד עכשיו הייתי מוגבלת בהכנסת תווים - עד 7500 ונאלצתי לחלק כל מאמר למספר חלקים - כעת אין הגבלה. עדכנתי מספר מאמרים וניתן לקרוא אותם בעמוד אחד ברצף. מומלץ לעלעל בהם מדי פעם.
מדי פעם צצים לנו בפורום מספר כינויים חדשים.. חלקם באים ונשארים, חלקם רואים שיש אקשן ועוזבים כשנגמר, ורובם אנשים שקוראים את הפורום, אך לאו משתתפים תמיד באופן אקטיבי. יש המון אנשים שקוראים ולא כותבים - משתתפים פאסיביים מסיבות שונות (ביישנות, בעיות הרשמה, סקרנות, עניין, חטטנות וכד´). עפ"י הסטטיסטיקות מדובר ב 7 פאסיביים על כל אקטיבי.. יכול להיות שאפילו יותר. בכל אופן, מצטערת אם אני מזניחה את תפקידי כמברכת (או מבריחת
) החדשים, זה לא אישי.. ומשום שאינני רוצה לשכוח אף אחד, פשוט אומר לכולכם כעת ברוכים הבאים לפורום
אנונימיות בפורום. כן.. פעם היה לנו כזה דבר.. לפני המפגש. אותה אנונימיות הפכה לאמפטיה, כך אני מקווה לפחות.. אנשים יכולים להסתכל על אחרים בפן האנושי במקום הפן הוירטואלי, להזדהות ולתמוך יותר כשאדם מוחשי חי וקיים.. כמובן שמבחינתי אין שום הבדל וכולם זכו ויזכו לאותו יחס (לטובה ולרעה
).. וייייייאללה, מספיק לרכל, מיצינו.
מהות הפורום. אני מרגישה קצת אחראית לכך שמהות הפורום קצת נעלמה לנו.. (נו, אני המנהלת). הפורום איננו פורום תמיכה, גם לא פורום שירה, לא פורום תשומי או דכאון או פורום צ´טים או פורום של מחוסרי אהבה ורומנטיקה ולכן הודעות כאלה אני משרשרת או מוחקת. זה לא אישי אז נא לא להעלב, נכון שגם אני חורגת מדי פעם ותוכלו להרגיש חופשיים להעיר.. גם נכון שאנחנו קהילה ולעיתים גם אנחנו משועממים, וזו סיבה מצויינת להתחיל לקבוע לנו שעות צ´ט קבועות או פורום חלופי להתקשקשויות.. פשוט לכל נושא יש פורום, אז בבקשה מכם, חבר´ה, השתדלו להמנע באופטופיקס..
כינוי בצבע תכלת. לשם הבהרה אומר שזו אינה האצלת סמכות אלא שעשוע קליל. סה"כ איזו סמכות כבר יש ?
בחייכם..
זהו בינתים.. תהנו הסופ"ש !
אז מה היה לנו השבוע ? שרתים נופלים, אנשים מתאבלים (על קשר, על קשר) וכמה אנשים חדשים ויקרים שהצטרפו לשורותינו ולא זכו לברכות וצהלולים לרגל הצטרפותם (זאת נתקן אוטוטו..), חתימות בגוף ההודעה וכו´.. ובכן, להל"ן שלל עדכונים.