הסופרבול מתקרב !!!!!

gadotmi

New member
הסופרבול מתקרב !!!!!

שלום לכולם. האם שמתם לב שבתאריך 5 לפברואר 2006 מתוכנן להתקיים איזה משחק לא מזוהה שנקרא סופרבול מספר 40? כפי שהיה בשנתיים האחרונות, מתוכנן לקיים צפיה משותפת במשחק זה בפיצ'ר בהרצליה. כדי שלא להגיע לרגע האחרון (ואז אולי תהיה בעיה עם מקומות פנויים), אני כבר בפעילות מול נציג המקום כדי להסדיר את העניין לשביעות רצון החברים. הרעיון מאחורי היוזמה הזו הוא שכל מי שמשתתפי פורום הפוטבול בתפוז והשחקנים של ליגת ה IFL יזכו לקבל עדיפות בשריון מקום עבורם בארוע הזה. בקיצור: כל מי שמעוניין שאשריין לו מקום בהקרנת הסופרבול בפיצ'ר מוזמן לעדכן אותי כדי שאוסיף אותו לרשימה ולשריין לו מקום באולם. מי שרוצה לשרין מוקם לא רק לעצמו אלא גם לעוד כמה חברים, כמובן מוזמן בהחלט. מה שנדרש מכם לעשות הוא לשלוח לי מסר באמצעות מערכת המסרים של תפוז או לשלוח לי mail (לכתובת [email protected]) ולציין שמות מלאים של האנשים שמתוכננים להגיע ואמצעי קשר (טלפון ו/או כתובת e-mail). לגבי התנאים המדוייקים (כלומר עלויות), אהיה חכם יותר בשבוע הבא, לאחר שאראה את היקף ההתעניינות ולאחר שאקיים פגישה נוספת עם המקום. נ.ב. בשלב זה אני לא חושב שתהיה התענינות רבה בהיקף הולם מידי למשחקי הלפיאוף בשבלים המוקדמים יותר כך ששווה יהיה לארגן ארוע המוני, אבל אם תהיה פניה כזו אפשר לנסות לארגן משהו גם עבור הימים הלו. להתראות לכולם בתחילת פברואר !!!

gadotmi

New member
תשובות

יש אלכוהול. בעניין מגבלת הגיל - הנושא אכן רלוונטי. אברר את העניין איתם ואשתדל להגיע להבנה שתאפשר השתתפות של מירב האנשים.

bumperz100

New member
אופציה נוספת

שנה שעברה לא הצלחתי להגיע לפיצ'ר וראיתי את המשחק באוונגרד ברמת החייל. באתי בגלל האיגלס ונשארתי בגלל שאחרי 1 בלילה התפריט (לפחות האלכוהול) הוא חצי מחיר (למתקשים חצי ליטר בירה מיובאת יוצא בערך11-13 שקל). שווה לבדוק את זה...

גדי, כל הכבוד על היוזמה. הפעם

הקדמת. תגיד לי אם אתה צריך עזרה בארגון. לגבי האוונגרד. טוב, כל מי שהיה שם לפני שנתיים בגמרים האזוריים בטח לא ירצה לחזור לשם. שנה שעברה בפיצ'ר מגבלת הגיל היתה 25!

omrili77

New member
לגמרי במקרה הייתי בול 27... ../images/Emo98.gif

הם שאלו, אבל היה איתנו גם מישהו בן פחות מ-18, אז לא ברור... אבל לא נכנסתי איתו אז אני לא יודע מה אמרו לו, אולי רביב זוכר מה היה הקטע.

gadotmi

New member
קצת מידע יותר מדוייק....

כל מי שהגיע לאוונגרד ברמת החייל לצפות בפלי אוף בעונה שעברה משתדל עד כמה שפחות לשמוע או להשמיע את שמו של המקום הזה יחד עם המילה "פוטבול". אין לי שום מילה רעה לומר על המקום באופן כללי, אבל מידת הנכונות שהם הפגינו כדי שאוהדי הפוטבול יוכלו להנות מהצפיה במשחקים שהוקרנו על מסכי הטלויזיה היו מתחת לכל ביקורת....... כל אחד יעשה את החשבון שלו, אבל אני (באופן אישי) לא חוזר לשם יותר. לגבי מגבלת גיל: באופן רשמי, מגבלת הגיל הקבועה לכניסה לפיצ'ר זה באמת משהו כמו 25 או 27. יחד עם זאת, כבר בשנה שעברה, לא היתה שום בעיה לחברים שגילם בין 20 ל 25 להרשם לכניסה לסופרבול (אני מתכוון רק לכל מי שהגיע באמצעות ההרשמה המאורגנת). לגבי גילאי 18 הם עשו פרצופים. השנה אני לא יודע מה יהיה, אבל בכוונתי לנסות ולהוריד את עניין מגבלת הגיל באופן דרסטי, מכיוון שמדובר בארוע "סגור", פחות או יותר...... עדיין אין תשובה, אבל בקרוב אודיע את התנאים המדוייקים.

uri gadot

New member
אז איך אותי הכניסו לשם

שנה שעברה הייתי בן 11 ואבא שלי (גדי) סידר לי כניסה אז איך זה שהשנה אולי הם לא ירשו אם שנה שעברה הם כן הרשו?

למעלה